Zwrot biletów na warszawski koncert
-
bARREL
- Ulubiony utwór: Poison Heart
Zwrot biletów na warszawski koncert
Bardzo ciekawi mnie jak przebiegał u Was zwrot biletów.
Sądze, że jest to na tyle interesujące co przydatne np. jakby komuś coś szło nie tak aby tupnąć na organizatora wystawiając mu opinie i zarazem na forum publicznym pkazać czy był ok, czy lepiej go unikać szerokim łukiem.
Wpisujcie więc kto, kiedy i gdzie zwracał bilety i ile czasu zajęło zwracanie finansów, czy były jakieś problemy, jakie i gdzie leży tego podłoże.
Zapraszam do wymiany opinii.
---------------------------------------------
jako pierwszy:
2 bilety, zakupione w Eventim, odesłane poleconym priorytetem piątek 12.06.2009.
Narazie reakcji na zwrot brak.
Sądze, że jest to na tyle interesujące co przydatne np. jakby komuś coś szło nie tak aby tupnąć na organizatora wystawiając mu opinie i zarazem na forum publicznym pkazać czy był ok, czy lepiej go unikać szerokim łukiem.
Wpisujcie więc kto, kiedy i gdzie zwracał bilety i ile czasu zajęło zwracanie finansów, czy były jakieś problemy, jakie i gdzie leży tego podłoże.
Zapraszam do wymiany opinii.
---------------------------------------------
jako pierwszy:
2 bilety, zakupione w Eventim, odesłane poleconym priorytetem piątek 12.06.2009.
Narazie reakcji na zwrot brak.
-
rafal_74
- Ulubiony utwór: Behind The Wheel
szybko i sprawnie
poszedlem tam gdzie kupilem, czyli empik.
na dzien dobry pani poprosila o paragon czym mnie lekko poddenerwowala, ale po chwili konwersacji stwierdzila ze jesli kupiony u nas to zobaczy co da sie zrobic.
zerknela na tajemnicza karteczke, zeskanowala kod z biletu i wyplacila gotoweczke
lodzio-miodzio
miejsce-wroclaw,rynek-empik, czas-15.06.09 godz 11.30, kaska w kielni po ok 10 min
poszedlem tam gdzie kupilem, czyli empik.
na dzien dobry pani poprosila o paragon czym mnie lekko poddenerwowala, ale po chwili konwersacji stwierdzila ze jesli kupiony u nas to zobaczy co da sie zrobic.
zerknela na tajemnicza karteczke, zeskanowala kod z biletu i wyplacila gotoweczke
lodzio-miodzio
miejsce-wroclaw,rynek-empik, czas-15.06.09 godz 11.30, kaska w kielni po ok 10 min
-
olz
- Ulubiony utwór: in your room
2 bilety, Empik, bez problemow 
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
-
DT
paragonu nie mam ale widze ze bedzie dobrze (w empiku)
jutro jade napisze czy dało rade jak nie to szukajcie w programie 997 o tajemniczym gosciu co chcial spalic pewnien empik
jutro jade napisze czy dało rade jak nie to szukajcie w programie 997 o tajemniczym gosciu co chcial spalic pewnien empik
fu..'em and their law
-
em.
btw,997 jeszcze leci?
Ja na razie odesłałam bilet tatusiowi, coby w rodzinnej Zielonej Górze burdel robił i w sklepie muzycznym zwracał.
Ciekawa jestem czy zwrócą pieniądze. Czy informacja o powodzeniu mojej misji komu się przyda? Wątpię
gwiazdy...
-
astiz
Wymieniłem Wa-wę na Bratysławę,ale mam teraz ból głowy 
-
bARREL
możliwe ze tak. w Zielonce było sporo depeche's wiec kto wie :-Dem. pisze:![]()
btw,997 jeszcze leci?
Ja na razie odesłałam bilet tatusiowi, coby w rodzinnej Zielonej Górze burdel robił i w sklepie muzycznym zwracał.
Ciekawa jestem czy zwrócą pieniądze. Czy informacja o powodzeniu mojej misji komu się przyda? Wątpię
powracajac do atku skad wiem że kupowałas w Muz-Art... otóż ponad 20 lat życia spędziłem nieopodal Z.G. (pochodzenie).
@ newman - chce Ci sie? podziwiam koncertowy zapał. Obyś nam sie tam nie zagubil ;-)
-
wojtek_krakow
- Ulubiony utwór: Rush
Atakujesz Bratysławę? No extra, nie rozumiem skąd ten ból głowy ?newdress pisze:Wymieniłem Wa-wę na Bratysławę,ale mam teraz ból głowy
tylko przed siebie
-
astiz
To zobacz temat "Transport na koncerty..." 
-
em.
No,tak myślałam. Czyli swój chłop jesteśbARREL pisze: skad wiem że kupowałas w Muz-Art... otóż ponad 20 lat życia spędziłem nieopodal Z.G. (pochodzenie).
Ale pan w Muz-Arcie, znajomy więc liczę, że wyłoży pieniążki dla stałej, dobrej klientki
@newdress, podziwiam.
gwiazdy...
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
jak już gdzieś wspomniałam.
empik na wrocławskim rynku, gdzie i owy bilecik zakupiony był.
kilka minut, parę świstków do podpisu i kaska do portfela.

empik na wrocławskim rynku, gdzie i owy bilecik zakupiony był.
kilka minut, parę świstków do podpisu i kaska do portfela.
-
frida
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
ja tam jade do Bratysławy
z siostrzyczką... zobaczymy czy sie nie zawiodę na moim pierwszym w zyciu koncercie Depeszów 
It's getting harder it's a burning love
And I just can't seem to get enough
And I just can't seem to get enough
-
astiz
Będzie klimat,będzie się działoem. pisze:
@newdress, podziwiam.
-
DT
jak narazie empik vs. d2t6 = 1:1
zwracałem dwa bilety jeden z paragonem drugi bez paragonu
ten z paragonem bezproblemowo w 2 minuty
ten bez narazie nie bo facet w kasie nie mogl dodzwonic sie do ticketpro (ponoc do 16 tam pracują) a sam nie mogl podjąć decyzji ale dzis mają sie dowiedzieć co i jak z biletem bez paragonu i po poludniu szykuje sie drugie decydujące starcie
zwracałem dwa bilety jeden z paragonem drugi bez paragonu
ten z paragonem bezproblemowo w 2 minuty
ten bez narazie nie bo facet w kasie nie mogl dodzwonic sie do ticketpro (ponoc do 16 tam pracują) a sam nie mogl podjąć decyzji ale dzis mają sie dowiedzieć co i jak z biletem bez paragonu i po poludniu szykuje sie drugie decydujące starcie
fu..'em and their law
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Wzialem dzisiaj do pracy swoj bilet z przypietym paragonem. Po 16-tej odwiedze Empik na rynku i oddam ticket. Zobaczymy.
-
DT
czyli do 2 minutach i chyba 3 podpisach masz pieniądze
fu..'em and their law
-
rafal_74
- Ulubiony utwór: Behind The Wheel
podpowiem ze w media markt niestety potrzeba paragonu, poki co jest tak oficjalnie i czy sie kiedys zmieni nikt nie wie 
-
Marcin
- Ulubiony utwór: Secret to the End
Jeżeli zamawiałem przez Internet , to oprócz formularza z nr. konta mam im wysłać również paragon?
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
-
bARREL
nic nie pisza o paragonie prawda? zawsze jakby co mozna im to wytknac.
co do zwrotu kasy jesli chodzi o Eventim - pisza w regulaminie ze do 14 dni (dziś wertowalem).
co do zwrotu kasy jesli chodzi o Eventim - pisza w regulaminie ze do 14 dni (dziś wertowalem).
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
No wiec i ja mam procedure zwrotu biletow za soba. Udalem sie do tego samego empiku w ktorym nabylem bilet w grudniu '08 (do biletu byl przypiety paragon).
Zadalem kobiecie kilka pytan kontrolnych.
- 1) Oderwanie biletu,
2) wydrukowanie jakiegos swistka,
3) zlozenie przeze mnie 2 autografow na oderwanym paragonie i wydrukowany swistku,
4) odjecie z kasy przez babke -175,00 zl,
5) wyplata gotowki do raczki.
Zadalem kobiecie kilka pytan kontrolnych.
- bilety mozna zwracac tylko w miejscu zakupu (jesli osobiscie) badz pocztowo do organizatora (o czym zreszta fangojett napisal na depechemodeforum.pl),
- bilety mozna zwracac:
- z paragonem - wtedy procedura trwa ekspresowo jak powyzej
- bez paragonu mozna - ale wtedy bilet sprawdzany jest po numerze ktory jest do niego przypisany, czy zostal zakupiony w miejscu w ktorym go zwracamy - jesli nie to niestety pieniedzy nie otrzymamy i zwrot nie bedzie mozliwy
- w ostatnich dniach do wroclawskiego empiku dosc duzo osob przychodzi zwracac bilety i jak mowi kobieta, nie ma z tym problemu - srednio bilet oddaje 10-15 osob dziennie.