mintaj wyprzedził Iwonkę

Iwonę to pamiętają chyba jedynie najstarsi górale. Taka ciekawostka ode mnie - w czerwcu wychodzi za mąż, za laureata 67 miejsca, gillesa. Ale tego to już chyba tylko slick kojarzy (z aktywnych użytkowników:) )
4 osoby pokonał marecki, a w drugiej lidze +2 dla zory. To wszystko.
piękny skok na pierwsze devotionala, choć samych postów nie ma zbyt wiele. To pierwsze podium deva w tym roku i pierwszy pobyt poza podium dla mintaja. Dużo większa aktywność Jari'ego, ale nawet on nie zwiększył swoich obrotów o 1100%
no i jeszcze trzecia tabelka:
taka ciekawostka - dziś, podczas robienia statsów słuchałem muzyki (jak chyba zawsze, btw dziś było to to:
http://www.youtube.com/watch?v=06sJz6lO510 ) i dokonałem pomiarów... I co z nich wynikło? Otóż to, że comiesięczne czynności związane z opublikowaniem statystyk, czyli:
1) zrzucenie pierwszych ośmiu stron najbardziej postujących użytkowników;
2) sprawdzenie, czy ktoś przypadkiem nie zmienił ksywy;
3) dodanie nowych formuowiczów do tabeli;
4) szeroko pojęta "obsługa" excela, związana choćby z przeciągnięciem formuł, na której nie chcę się teraz skupiać;
5) wygenerowanie trzech obrazków, tj ogólnego, miesięcznego i medalowego
6) umieszczenie tych obrazków na imageshack
zajęło mi dokładnie dwa odsłuchania tej niespałna 6minutowej piosenki, natomiast sklecenie tych paru zdań komentarza... uff, 4,5, naprawdę! Ewidentnie zagubiłem gdzieś moje umiejętności lania wody;(
pozdrawiam!