Statystyki forum
Re: Statystyki forum
Wlasnie wrocilem z Polski. Tak, z urlopu
Shodan, prace zmienilem i zrobil sie trocha zap.ierdol, wiec mam duzo mniej czasu, ale zagladam regularnie.

Enjoy The Silence
- Erwartungen

Dzień dobry szanownemu Państwu!
Wreszcie widzimy jakieś ruchy

Teraz do mnie dotarło jakie liczby widzę... dobry Boże, co się stało, co zgromadziło takie rzesze w wakacje?? jest jakaś płyta o której nie wiem? czy może cudownie odnowiony, wiadomy malunek spowodował te burzliwe dyskusje? Jestem jednym słowem w szczerym szoku! Podziwiam organizację czasu; u mnie z wiekiem jest z tym coraz gorzej, marne 6 godzin na goalunited i dwie na haxballu i dzień się kończy

Był taki sezon w polskiej wtedy jeszcze pierwszej lidze (czyli najwyższej) że po połowie sezonu podzielono tabelę na grupę mistrzowską i grupę spadkową. Tak kojarzy mi się bieżąca tabelka właśnie, różnice między pierwszymi sześcioma osobami a resztą - po prostu zatrważają! Ale jeszcze cztery miesiące, wszystko jest do nadrobienia, są w końcu tacy, których w tej tabelce - od czasu jak prowadzę te statsy - w ogóle jeszcze nie było

- slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
-
Kontakt
Strona WWW Twitter
Jaki malunek?Erwartungen pisze:wiadomy malunek spowodował te burzliwe dyskusje

Hej, jeśli masz problemy z logowaniem na forum to spróbuj z przypomnieniem hasła. Jeśli to nie pomaga, skontaktuj się ze mną. Postaram Ci się pomóc. 

Chyba ten z "odrestaurowanym" Jezuskiem.

Tylko bierz Waść poprawkę na to, że w ciągu mojego pobytu tutaj napisałam te 330 postów, z czego 126 w ostatnim miesiącu. Jak na mnie to skok wręcz szalonyRajca pisze:Kaaatiusha, Ty masz mniej postów ogólnie, niż ja i Hien piszemy miesięcznieTylko co to za posty
Ale, z drugiej strony - Ty jesteś taka hoża tylko przy góralu i trzeba Cię ciągnąć za jęzor.

Puszki okruszki, czerwone komuszki ;(