dejmien pisze:Czezik jak zwykle wpada raz na ruski rok, zapodaje pare lakonizmów czy pseudo-lapidarnych formułek i się ulatnia.

ten opis to bardziej do mnie pasuje

wpadam dosłownie raz na ruski miesiąc, zapodaję kilka excelowych FORMUŁEK, dzięki którym produkuję statsy, np taką niewinną:
Kod: Zaznacz cały
=JEŻELI(CZY.BŁĄD(WYSZUKAJ.PIONOWO(MAX.K(Obroty!$AP$4:$AP$4998;'Bilans ogolny'!$B231);Obroty!$AP$4:$BH$4998;19;FAŁSZ)=PRAWDA);"";WYSZUKAJ.PIONOWO(MAX.K(Obroty!$AP$4:$AP$4998;'Bilans ogolny'!$B231);Obroty!$AP$4:$BH$4998;19;FAŁSZ))
po czym się ulatniam
Ale dobra, do rzeczy:
em. zmiana miejsc z Darią The Revelator, Dejmien i Malkolit zrzucili o stopień odpowiednio 4 i 3 osoby, natomiast poziom trzyma Katiusha - ostatnio 10 wyprzedzonych, teraz już 12!
Sami powiedzcie, co tu pisać?

mam przestawić wyrazy w zdaniach, w których komentowałem te same pozycje Hiena i Rajcy miesiąc temu, trzy miesiące temu, rok temu?

Po prostu znowu są najlepsi!
Widzę też parę "nowości"! w postaci starej gwardii! widać, że na forum bywam mało, przeoczyłem kompletnie powrót Nati, nadto widzę trochę postów Satelity, oraz nawet jeden Biskupa, który swego czasu puścił mi dwa razy w pamiętnym forum fabricum w Łodzi charlotte sometimes kjurów

Cóż mogę rzec innego jak oklepane "to były czasy.."
Dopiero z tym notowaniem statsów definitywnie przekreślił swoje szanse na mistrza 2012 roku devotional! Rajca i Malkolit teoretycznie mają jeszcze szanse, ale... czy ktoś w to wierzy ?

Jakby się to nie układało, Hien już jest na pewno co najmniej drugi!