Może ktoś z Was to zna i zechce podzielić się wrażeniami?
Assembly
-
astiz
Assembly
Vince Clarke po rozwiązaniu Yazoo,a przed założeniem Erasure,stworzył Assembly.Ja nic nie wiem o tym zespole,kompletnie nic,poza tym,że to zespół Clarke'a.
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
The Assembly to cos pomiedzy Yazoo a Erasure w doslownym znaczeniu slowa pomiedzy , przykładem niech bedzie to
Never Never
oraz
Start / Stop
Kariera tego zespołu skończyła sie tak szybko jak sie zaczeła z wydanym jednym singielkiem wlaśnie Never Never
I to chyba tyle w temacie
Never Never
oraz
Start / Stop
Kariera tego zespołu skończyła sie tak szybko jak sie zaczeła z wydanym jednym singielkiem wlaśnie Never Never
I to chyba tyle w temacie
-
astiz
Przyznam-totalna żenada
Clarke w ogóle powinien dać sobie spokój z muzyką po odejściu z DM w 1981 roku! I Flecz twierdzi jeszcze,że Klark to wielki kompozytor

-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
A przy Photographic i Just Can't to sie wac Pan gibasz, co?
-
astiz
Jasne
Gdyby Klark po odejściu od DM poszedł na emeryturę,wtedy twierdziłbym pwenie,że to całkiem utalentowany kompozytor był 
-
slick
Ehhh newdress...newdress pisze:Gdyby Klark po odejściu od DM poszedł na emeryturę
-
astiz
No tak,jak odszedł od DM,to gadał pokrętnie,że odzszedł,bo DM stało się dla niego zbyt Komercyjne
a co sam zaczął robić?
Disco Polo na Casio;dla tego uważam,że Clarke powinien sobie dać spokój wówczas z muzyką i nigdy do niej nie wracać.Z tego co o nim wiem,to był dobrze zapowiadającym się...bankierem.
Disco Polo na Casio;dla tego uważam,że Clarke powinien sobie dać spokój wówczas z muzyką i nigdy do niej nie wracać.Z tego co o nim wiem,to był dobrze zapowiadającym się...bankierem.
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
Jego pierwsza płyta z Yazoo wystartowała lepiej niz A Broken Frame DM .
Nie mów , że Only You nie jest kompozytorską perełką (oczywiśćie jeśli mowa o muzyce POP) czy też następny w kolejności utwór Don't Go , nie masz wrażenia , że Vinc byl o krok przed DM w tym czasie , co sie porobiło później to juz inna historia .
Nie mów , że Only You nie jest kompozytorską perełką (oczywiśćie jeśli mowa o muzyce POP) czy też następny w kolejności utwór Don't Go , nie masz wrażenia , że Vinc byl o krok przed DM w tym czasie , co sie porobiło później to juz inna historia .
-
slick
Jak Vince byl w Depeche Mode to bez watpienia byl liderem grupy. Chyba nie ma nikt watpliwosci.
(Zaraz to powydzielam do tematu Vince'a).
(Zaraz to powydzielam do tematu Vince'a).
-
astiz
Dla mnie Only You,czy Don't Go to zwykłe cukrzenie,w dodatku jeszcze muzyka jest tam wypłaszczona.Bardzo nie lubię takiej mieszanki.
-
Hien
A ja Only You uwielbiam, to takie sentymentalne granie w stylu prywatek moich rodziców, po prostu pop
Vince ma talent do takiego grania i chwała mu za to. Przynajmniej on tu się nie bawi w jakieś pełne patosu, duszne kompozycje.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
astiz
A więc jestem osamotniony w zianiu jadem na Klarka.
Zapraszam do tematu mojego autorstwa "Powrót Vnce'a Clarke'a"

Zapraszam do tematu mojego autorstwa "Powrót Vnce'a Clarke'a"