szacun jari chętnie taki SOFAD posłucham
PS EDIT ;
A ja nadal uważam ,ze to Gore, w Mercy też tak drze jape.Daria The Revelator pisze:zanim dotarło do mnie, że to Dave to myślałam, że to Mart!.
własnie w Mercy to jape drze DaveHien pisze:A ja nadal uważam ,ze to Gore, w Mercy też tak drze jape...Daria The Revelator pisze:zanim dotarło do mnie, że to Dave to myślałam, że to Mart!.
Marcin,nie rozwalaj mnie,nawet głuchy potwierdził by,że to Mart się wydzieramarcindreszcz pisze:
własnie w Mercy to jape drze Dave
Oj nie wydaje mi sięSinnerInMe pisze: Ale w WIMS to chyba faktycznie Dave.
no to przysłuchaj sie jeszcze uważniej bo to napewno jest DAVEnewdress pisze:Marcin,nie rozwalaj mnie,nawet głuchy potwierdził by,że to Mart się wydzieramarcindreszcz pisze:
własnie w Mercy to jape drze DaveW 100% zgadzam się z Hienem.
No byłbym w stanie... Owszem roboty jest od cholery bo trzeba te ścieżki najpierw wydobyć a potem jeszcze skonwertować do normalnego trybu audio, ale da się zrobić na upartego. A możliwe jest to tylko z materiałem rozbitym na kanały bo tam pewne rzeczy idą osobno, które na audio stereo idą na dwie strony najczęściej po równo.slick pisze:Jari, rozwalilbys tak dwa albumy nad ktorymi by mi z kolei bardzo zalezalo?Czy to masa pracy i dlubaniny czy bylbys w stanie taki mily gest wykonac? Swietny material. Rozumiem, ze jest to mozliwe do wykonania jedynie na wielo-kanalowym remasterze?

To rozwal tak po kolezensku remastery Music For The Masses i A Broken Frame (ew. zamiast ABF Black Celebration).Jari pisze:No byłbym w stanie...