Oto prosze,czego mozna sie dowiedziec :
http://www.depeche-mode.com/forum/index ... ic=14314.0
Daje link bo nie podejmuje sie tlumaczenia,potem beda sie czepiac....
Martin Gore
- Bartini
-
Kontakt
Strona WWW
Nikt sie nie bedzie czepiac 
Juz przed wydaniem "Love Angel Music Baby" bylo mowione ze Martin zagra w jednym z utworow. Widac moze ten kawalek nie pasowal do tamtego albumu.
A sama historia ciekawa jest. DM is everywhere...

Juz przed wydaniem "Love Angel Music Baby" bylo mowione ze Martin zagra w jednym z utworow. Widac moze ten kawalek nie pasowal do tamtego albumu.
A sama historia ciekawa jest. DM is everywhere...
- slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
-
Kontakt
Strona WWW Twitter
eeee tylko gitarka? ja myslalem ze Mart swojego glosu uzyczy 

Hej, jeśli masz problemy z logowaniem na forum to spróbuj z przypomnieniem hasła. Jeśli to nie pomaga, skontaktuj się ze mną. Postaram Ci się pomóc. 

tak na chwilę napiszę na temat samej Gwen, że napoczątku jeszcze ją lubiłam, miała fajne rockowe utworki a teraz zaczyna się zabardzo wzorować na tych gwiazdach r'n'b itp. co szczerze mówiąc dla mnie jest już oklepane.Co do jej duetu z Martinem niesłyszałam a jeżeli usłysze to raczej głównie ze względu na niego a nie na nią 

Jej muzyka jest lipna, mówie o nowych piosenkach, a wy szlyszeliscie ta piosenke z gorem, bo ja kiedys cos o tym slyszalem.
- Bartini
-
Kontakt
Strona WWW
A czy ty potrafisz czytać? Jak moglismy ja slyszec, skoro jeszcze nie zostala wydana a ma wyjsc dopiero na nastepnym albumie Gwen?
Sorki, nie przeczytałem dokładnie tematu 

I tu się z tobą nie zgodze. Szczerze wolę słuchać jak Martin gra na gitarze czy na keyboardzie niż słuchać jak śpiewa. Tylko trzy jego wokale mi się podobają: AQOL, Somebody i Home.kawoszka pisze:Szczerze mowiac to z Martina lepszy wokalista niz gitarzysta
- Customers Suck
To w takim razie albo malo sluchales albo masz niepelna dyskografie. Martin posiada obie umiejetnosci przy czym jesli chodzi o gitary (ktorymi nie zaprzeczam - posluguje sie profesjonalnie) to wg. mnie sa one raczej niemile widziane w zespole gdzie powinny rzadzic klawisze i nic wiecej. Taka moja mala dygresja.MontanaDM pisze:I tu się z tobą nie zgodze. Szczerze wolę słuchać jak Martin gra na gitarze czy na keyboardzie niż słuchać jak śpiewa. Tylko trzy jego wokale mi się podobają: AQOL, Somebody i Home.kawoszka pisze:Szczerze mowiac to z Martina lepszy wokalista niz gitarzysta

-
-
Kontakt
Strona WWW
Powiedzcie mi czy set dj-ski "Sleppy Town Manufactured - Road Mix 3" z 2004 roku to na 100% set Martina Gora?Dodam że set mniej więcej jest w takich podobnych klimatach jak jego pierwszy set.W tym secie jest "Candy says".Ma może ktoś track liste tego setu?
- _precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
-
- Ulubiony utwór: Clean
-
Kontakt
Strona WWW
Przeciez Martin i Andrew chodzili razem do szkoly a TY napisalas ze poznali sie w knajpie.
- slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
-
Kontakt
Strona WWW Twitter
Blad jest nie w fakcie historycznym tylko w tlumaczeniu. Poprawnie ma byc:
spotkal (roznica jest zdecydowana a i wynika z niej, ze chlopaki wczesniej sie znali)
Dziekuje, za zwrocenie uwagi. Zaraz poprawie.
poznal naW 1980 roku w klubie o nazwie "Van Gogh" Martin spotkal Andrew "Fletch" Fletchera, dzięki któremu w niedługim czasie stał się członkiem zespołu Vince'a Clarke'a o nazwie "Composition of Sound".

Dziekuje, za zwrocenie uwagi. Zaraz poprawie.

Hej, jeśli masz problemy z logowaniem na forum to spróbuj z przypomnieniem hasła. Jeśli to nie pomaga, skontaktuj się ze mną. Postaram Ci się pomóc. 

-
- Ulubiony utwór: Clean
-
Kontakt
Strona WWW
Nie chochlik tylko stary depeszowiec