To już nawet Excitera się raz do roku nie tykasz zdrajco jeden?Hien pisze:Depeche Mode to jeden z niewielu zespołów, które nie zabierają mnie w miłą nostalgiczną podróż. Wręcz przeciwnie.

To już nawet Excitera się raz do roku nie tykasz zdrajco jeden?Hien pisze:Depeche Mode to jeden z niewielu zespołów, które nie zabierają mnie w miłą nostalgiczną podróż. Wręcz przeciwnie.
Zombie Room - according to Martin it was a top room of a club catering only to the exclusive elite of celebdom who wanted to indulge in dodgy substances. The place was basically filled with drugged out of their minds people who behaved Zombie like "eating off silver spoons.... with self inflicted wounds".
Gorzej jak się ma tak z o wiele lepszą muzyką niż DMHien pisze:Coś tam kiedyś
Ja tego swego czasu słuchałem tak często, że nigdy nie zapomnę tych kawałków, nawet jakbym chciał.
Mam jednak ochotę zostawić je za sobą. Depeche Mode to jeden z niewielu zespołów, które nie zabierają mnie w miłą nostalgiczną podróż. Wręcz przeciwnie.
dejmien pisze:Czytając posty deva człowiek już nie musi brać żadnych używek żeby zmienić stan swojej świadomości.
I za to lubię to forum. Nikt tu się na siłę nie czaruje, że DM to jakaś muzyczna wyżyna.mintaj pisze:Gdzie tu herezja, toż to jasne jak słońce, że jest w /cenzura/ o wiele lepszej muzyki niż DM. ;>Gorzej jak się ma tak z o wiele lepszą muzyką niż DM
(popełniła właśnie herezję na forum tegoż zespołu)