Ultra
- Bartini
-
Kontakt
Strona WWW
ja sie wahalem miedzy Useless a Sister of night, ale jednak wybrałem siostrę... tak jakos bardziej mnie uderza, z wieksza sila niz useless
- SweetLittleGirl
Number 1 tooczywiście Useless
Ale niesamowicie też mi się podoba Freestate i The love thieves.

-
poczatkowo pokochałam It's no god, potem usless a teraz czas przyszedł na freestate:)
SUPER album. W 100 % perfekcyjna. Utwór "Insight" to przykład świetnie skomponowanej piosenki: perfect tekst;
perfect głos Dave'a;
perfect głos Martin'a;
perfect przejścia w muzyce;
O innych piosenkach nie bede się rozpisywał, bo sami wiecie co można o nich powiedzieć...
...The spirit of love...
...I'm talking to you now...
perfect głos Dave'a;
perfect głos Martin'a;
perfect przejścia w muzyce;
O innych piosenkach nie bede się rozpisywał, bo sami wiecie co można o nich powiedzieć...
...The spirit of love...
...I'm talking to you now...
Wiadomo, że każdy wypowiada tutaj swoje zdanie i swoje odczucia. To, że ja nie lubię instrumentali nie znaczy, że np uważam, że nikt nie powinien ich lubić. Tak już mam, że w utworach najczęściej czekam na wokal, który dla mnie jest jakimś dopełnieniem całości. Są utwory instrumentalne które lubię, ale akurat nie na Ultra 

- slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
-
Kontakt
Strona WWW Twitter
Wczoraj przesłuchałem Ultrę w spokoju i wreszcie zagłosowałem w ankiecie na Barrel Of A Gun.
Hej, jeśli masz problemy z logowaniem na forum to spróbuj z przypomnieniem hasła. Jeśli to nie pomaga, skontaktuj się ze mną. Postaram Ci się pomóc. 

- Bartini
-
Kontakt
Strona WWW
Kawoszka ma szanse sie wykazac podbijając Barrela