Sprzedam czapkę w stylu Martina TTA
hmm, ja też chcę! termin realizacji w zasadzie dowolny...gdybym zamówiła sobie taką czapę np teraz, to mogłabym liczyć na realizację około.......? 

-
-
Kontakt
Strona WWW
fajna... tylko że pióropusz troche za bardzo pióropuszowaty... za żadki... Martin miał rozkosmany...
- _precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
żadki nie jest- tak wyglada wersja po wyjściu "z fabryki" - później robi sie taki jak Martina-wszystko tez zależy od użytkownika- poproś Slicka (może Ci udostępni) o fotki czapki po dłuższym uzywaniu...johny_revela pisze:fajna... tylko że pióropusz troche za bardzo pióropuszowaty... za żadki... Martin miał rozkosmany...
edit- znalazłem starsze foto z przodu- widać, że "kogut" taki cienki nie jest...

- slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
-
Kontakt
Strona WWW Twitter
Fakt, irokez ma grube "rurkowato-okraglo-makaronowate"
fredzelki ktore zdecydowanie odbiegaja od tych oryginalnych przedstawionych ponizej:

ale wystarczy grzebieniem delikatnie je od dolu do gory "rozcapirzyc"
i walic lakier to wlosow (nie zel, nie wspomne o piance) i wtedy jest cool. Bez lakieru irokez pojdzie na boki i bedzie wygladac zupelnie inaczej. 

ale wystarczy grzebieniem delikatnie je od dolu do gory "rozcapirzyc"

Hej, jeśli masz problemy z logowaniem na forum to spróbuj z przypomnieniem hasła. Jeśli to nie pomaga, skontaktuj się ze mną. Postaram Ci się pomóc.