mam (albo i nie) zaszczyt przedstawić ... no właśnie, co?
lat temu z 4 już będzie, Mr Bartini na rzeczonym forum przedstawił temat o założonym przez siebie zespole-projekcie o nazwie jak w topicu, który nawet skręcił dwa dema i zamieścił je tamże. minęło trochę czasu, i różne przypadki sprawiły, że kontynuatorem "zabawy" razem z Bartinim stałem się ja. temat powstał, zupełnie na serio, by zaprezentować szerzej to, co zrobiliśmy do tej pory, celem przede wszystkim uzyskania oceny "typowego słuchacza", gdyby ten tylko zechciał zassać i odtworzyć to, co tutaj umieszczam.
jak dotąd z 5 utworów które znajdują się w dwóch plikach .rar tylko jeden ma wokal. teksty pisze i śpiewa kolega Bartini, jego autorstwa są też zaprogramowane w automacie bębny. ja robię za kompozytora "producenta". utwory bez wokalu już mają tekst ale nie został on jeszcze dosadzony, albo tekst powstaje. reszta informacji zastrzeżona. "tytuły" zestawów dem to "nasza radosna twórczość". grafikę zrobiłem sam, żeby nie było zbyt nudno. nic górnolotnego, i Cabare+ to z nas nie jest (;p), niemniej zachęcam do zapoznania się - czekamy na każde uwagi. do Wembley droga daleka

/link nieaktualny/
/link nieaktualny/
have fun!
----------------
Bartini & dev