Witam i pozdrawiam wszystkich. Przybyłem tutaj z tzw. "polskiego forum dm"

Stąd mam nadzieje, że nie będzie to konieczne.
Witam i jednocześnie mówię dobranoc.

szczerze? postow w 8 lat mam tam chyba z 20.newdress pisze:Tak zwana polska strona DM... 42 posty do tej pory.
Ale czytając zawartość tamtejszego forum (kabaretu) można sobie poprawić humor (bezcenne)rafi666 pisze:szczerze? postow w 8 lat mam tam chyba z 20.newdress pisze:Tak zwana polska strona DM... 42 posty do tej pory.
dlaczego?
bo tam strach wyrazic swoja opinie, zwątpinie czy negowanie chocby detala.
tamto forum jest dla zaslepiencow ktorzy powinni tylko chwalic kazdy pierd.
a ktos sie wyrazi od siebie, to poklepywacze zaraz staja sie setką naganiaczy i krytkantow jednostki nie "zachwycajacej sie".
polegliśmy z Jarim w imie rewolucjidevotional pisze:Ale np. parę użytkowników chyba się stamtąd przeniosło tu, np. chyba kojarzyłem Jariego? Coś teges?)
No nie... walczyliśmy w słusznej sprawie i za szczytne idee... Sprawa Bienia, The Pesh'a, kasowania postów, koncertu C+ na zlocie (jak to mi Kris Kros wyliczał koszty od rogatek Warszawy do rogatek Kielc (!) a potem rozsyłał listy na PM żeby nie brać mojego zespołu pod uwagę względem wielu imprez - tej jednej rzeczy mu nigdy nie darowałem i kiedyś swoje odbiorę, licz się z tym Misiu!*) + kilka innych spraw. Oj było o co kruszyć kopie... poza tym śmiesznie było jak ten patafian się nieudolnie tłumaczył, kręcił coś, pieprzył jakieś głodne farmazony. W sumie było zabawnie, a ja do dziś szaleję sobie po jego forum jak chcę, ba nawet piszę posty a już szczytem jest to, że on nawet ze mną dyskutuje!Hien pisze:polegliśmy z Jarim w imie rewolucjidevotional pisze:Ale np. parę użytkowników chyba się stamtąd przeniosło tu, np. chyba kojarzyłem Jariego? Coś teges?)
Teraz się z tego śmieje bo należało od razu olać i sie wyniesć.
devotional pisze:Tam nie warto byc aktywnym ^^ . A to forum ma w sobie tę, jak to ładnie @Hien ujął - elitarnośc.