Postanowiłem zarzucić jakąś ankietką dla rozruszania forum bo zrobiło się jak w sezonie ogórkowym heh. Co chcielibyście zeby było 4 singlem z Sounds of the Universe? Uprzedzam od razu, że prosiłbym o nie pisanie postów w stylu "najlepiej nic bo ta płyta to ... (tu wstaw epitet)", spodziewam się że 4 singiel będzie na wiosnę 2010 wypuszczony, 3 już prawie za nami więc teraz wybór będzie łatwiejszy

Spacewalker tak dla picu raczej jest żeby się nikt nie czepiał, utworów bonusowych nie wrzucam bo nie liczę nawet że będą je promować na singlu, nie oni he he

W ankiecie nie ma też Perfect bo to promo w USA, nie sądzę więc by poświęcili mu większą uwagę w przyszłości. Wiem że na singlu to można wszystko przerobić i zmiksować ale no wybierajmy spośród tego co znamy z wersji albumowych, nic się nie poradzi.
Mój głos więc idzie na... hm... napisałem że będzie łatwo a wcale nie jest tak całkiem, kilka lepszych utworów nadal zostało do wyboru: In Chains, In Sympathy, Miles Away czy Corrupt...
No mój głos idzie na Corrupt, jednak to chyba najlepszy utwór na albumie. Zobaczymy czy go docenią