Lady Gaga
-
Miri
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Re: Lady Gaga
Przesłuchałam trochę głośniej. Nawet przyjemna piosenka, choć na pewno nie tak dobra, aby pamiętać o niej przez lata.
Klip rzeczywiście jest porąbany (bardzo, nawet jak na nią), ale kto powiedział, że Gaga nie jest rąbnięta? To mi się właśnie podoba w tych teledyskach - nikt tu nie idzie na łatwiznę. Owszem, szło nakręcić typowy teledysk, na którym pokazałoby się kilka dup na imprezie (piosenka do tego ewidentnie nie pasuje, ale ja mówię w sensie ogólnym), ale ona woli poświęcić trochę więcej czasu i pieniędzy - ktoś robi jej te wszystkie kostiumy, trzeba opłacić tancerzy, scenografie...
Klip rzeczywiście jest porąbany (bardzo, nawet jak na nią), ale kto powiedział, że Gaga nie jest rąbnięta? To mi się właśnie podoba w tych teledyskach - nikt tu nie idzie na łatwiznę. Owszem, szło nakręcić typowy teledysk, na którym pokazałoby się kilka dup na imprezie (piosenka do tego ewidentnie nie pasuje, ale ja mówię w sensie ogólnym), ale ona woli poświęcić trochę więcej czasu i pieniędzy - ktoś robi jej te wszystkie kostiumy, trzeba opłacić tancerzy, scenografie...
-
Ciria
Tak, teledyski ma rzeczywiście pokręcone, ale i oryginalne. Z piosenkami różnie – jedne lepsze, bardziej „przebojowe”, inne gorsze. Ale ogólnie doceniam to, że Gaga ma na siebie jakiś pomysł, może i dziwny, ale skuteczny – chyba właśnie o to jej chodziło, żeby być sławną i trzaskać kupę kasy. Zastanawia mnie tylko, dlaczego od początku kariery tak zbrzydła
Widocznie nie każdemu sława służy... A jeśli chodzi o jej kreacje, moim osobistym numerem jeden są puszki we włosach w „Telephone” 
-
Miri
Po prostu styl życia ją wykańcza. Pewnie strasznie schudła, gdzieś słyszałam, że je tylko jakieś papki dla dzieci i zalewa się alkoholem... Cóż, kto by tak nie zrobił - sława uderza do głowy.
Mi się podoba jej wygląd w teledysku do "Judasa", z tymi kreskami pod oczami jej do twarzy. A z ciuchów to moim zdaniem świetnie wyglądała ubrana na czarno w "Alejandro".
Mi się podoba jej wygląd w teledysku do "Judasa", z tymi kreskami pod oczami jej do twarzy. A z ciuchów to moim zdaniem świetnie wyglądała ubrana na czarno w "Alejandro".
-
dejmien
Gaga zawsze była szkaradna. Po prostu brzydka kobieta.
-
Miri
Wiesz, za rysy twarzy nikt nie może, ale makijaż potrafi dużo zdziałać. Poza tym jest jeszcze kwestia ciała - tu się akurat z tobą zgadzam. Skóra i kości. Nie wiem, czy nie wolę być mojej postury niż wyglądać jak ona.
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
A ja słyszałem, że urodziła się na Marsie i w połowie jest elfem.Miri pisze:Po prostu styl życia ją wykańcza. Pewnie strasznie schudła, gdzieś słyszałam, że je tylko jakieś papki dla dzieci i zalewa się alkoholem...
Nie znam zwyczajów żywieniowych pani Germanotty (czy jak jej tam), ale ta informacja jest na poziomie rewelacji z pudelka czy innego jamnika....
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
dejmien
Co Ty mintaj, ja mam koleżankę, która tylko gerberki wpiernicza na okrągło. 
Są na tym świecie rzeczy, które się nawet fizjologom nie śniły.
Są na tym świecie rzeczy, które się nawet fizjologom nie śniły.
-
Miri
Nie posądzajcie mnie o pudelki i inne głupoty; miałam w rękach Bravo młodszej siostry koleżanki jak u niej ostatnio byłam. A jako że człowiek zamiast zapamiętywać ważne rzeczy (np. rozkłady jazdy autobusów albo wzory na fizykę), wklepuje sobie do mózgu głupoty, no to potem tak jest
.
-
Hien
Masz coś do pudelka?
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Rajca
Ja mam. Wciąż zbyt mało newsów 
-
Stalker
- Ulubiony utwór: In Your Room
No to dam Wam newsa. Gaga bedzie tera śpiewać z Queen
http://muzyka.wp.pl/gid,635861,title,Qu ... caid=1d2a7
Tjaa...
All we hear is
Radio Zgaga
I tak dalej Panie, kryzys nie tylko ekonomiczny....
http://muzyka.wp.pl/gid,635861,title,Qu ... caid=1d2a7
Tjaa...
All we hear is
Radio Zgaga
I tak dalej Panie, kryzys nie tylko ekonomiczny....
I've been watching You...
-
mintaj
A niby się skurwili zapraszając 6 lat temu do współpracy Rodgersa. 
Ale mimo wszystko jestem ciekaw, już sobie wyobrażam Bohemian Rhapsody w wykonaniu Gagi, to może być tak pojebane, że aż dobre.
Ale mimo wszystko jestem ciekaw, już sobie wyobrażam Bohemian Rhapsody w wykonaniu Gagi, to może być tak pojebane, że aż dobre.
PACZKA
PACZKA
-
Hien
Nie oceniam czegoś czego jeszcze nie ma.
Nie mówiąc o tym, że Queen już nie ma, jest tylko 2/4 Queen.
Rogers swego czasu tylko uratował sytuację, a to i tak nie było Queen.
Nie mówiąc o tym, że Queen już nie ma, jest tylko 2/4 Queen.
Rogers swego czasu tylko uratował sytuację, a to i tak nie było Queen.
-
dejmien
Zgadza się. Powinni sobie dać spokój po śmierci Freddy'ego, który się w grobie przewraca. To już nie jest odcinanie kuponów od kariery ale odcinanie kuponów od kuponów. 
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
to jeszcze może brzmieć nieźle xD
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
dejmien
Na pewno będzie w tym więcej L Gagi niż Queen, którego od dawna już nie ma tak czy siak. A co z coverem PAP? Pomysł padł czy tylko plotka była?
-
mintaj
Zwykła plota, minął ponad rok, a o kawałku ani widu, ani słychu.
PACZKA
PACZKA
-
Hien
Może DM się nie zgodzili 
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
w zamian będzie cover Are People People 
Adrian Sherwood ma jednak problem z udzieleniem praw autorskich Zgadze do interpretacji jakże głębokiego i jednak skomplikowanego w interpretacji tekstu
Adrian Sherwood ma jednak problem z udzieleniem praw autorskich Zgadze do interpretacji jakże głębokiego i jednak skomplikowanego w interpretacji tekstu
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
mintaj
Nie przypominaj mi nawet tego gówna, ciągle mi się to śni po nocach. 
Ulelele aaa bum bum bum.
Ulelele aaa bum bum bum.
PACZKA
PACZKA