No rzeczywiście potworne przestępstwo.Strange69 pisze:Marecki napisał "Dupę" akrostychowo - coś w stylu "Dlaczego Umiłowani Panowie Admini".. Jakoś tak

No rzeczywiście potworne przestępstwo.Strange69 pisze:Marecki napisał "Dupę" akrostychowo - coś w stylu "Dlaczego Umiłowani Panowie Admini".. Jakoś tak
Spoko, polityka zewnętrzna. Nie mniej paskudna niż jakakolwiek forumowa, ale odleglejsza.stripped pisze:Nie wiem do końca ocb z tą polityką czy w sensie dyskusji nt. polityki forum czy polityki w ogóle, bo jeśli to drugie to u nas też się da o polityce dyskutować... na upartego ktoś się znajdzieW każdym razie ich strata, nasz zysk, witajcie (niektórzy ponownie) i udzielajcie się a i my bedziemy
co prawda onanistką nie jestem,ale na tamtym forum nadal jestem, głównie z sentymentu...stripped pisze:Przyznam że dziwi mnie tak silny sentyment do forum na którym dzieją się takie głupie zagrywki administracji. Ale może to miejsce dla tych którym tęskno do prl-u i przyjemnie im gdy ktoś ich trzyma za... ekhm, buźkęPewnie jest tam trochę wielbicieli Master & Servant i klimatów sado-maso
Nie mam nic do zagorzałych fanów DM tak długo jak można po ludzku porozmawiać o muzyce i myślę że to ciut słabe jeśli dostajecie bana za pierdoły, przyjdziecie tu się wykrzyczeć lub bez skrupułów pośmiać z kreski a potem wracacie do tego kółka depeszowych onanistów.
1. Tak na przyszłość - wszelkie pytania kieruj tutaj:Szaman pisze:Czy jest tu opcja taka, że mógłbym sobie ustawić, którego usera postów nie chcę widzieć?
Co zrobić by mieć dostęp do bootlegów tutaj?
Hien pisze:Mudżyn is on fire
Akurat. Wymiękłeś przy Fogu i jarałeś na soft-tipach. Hańba Ci!Szaman pisze:Dzięki.
Ciekaw jestem co tam za skarby są w zasobach. Ale jak trzeba czekać to poczekam. Ogólnie to raczej cierpliwy jestem.Postaram się poudzielać ale nic na siłę.