Koncertowa jest dobra, ale do albumowej nie ma podjazdu. Nie jest tak lekka, ten bas jest za bardzo schowany, na płycie wszystko lekko płynie tak jak trzeba. Wiele pierdół pisałem w 2013 roku, ale tutaj muszę się ze sobą zgodzić - no może poza tym, że FT jest lepszy od Miles Away.
Fragile Tension
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Wersja live ma elegancko wydłużony finisz do klaskania, poza tym mostkiem elektronika też jest nieźle opakowana. W ogóle numery z SOTU pod względem tej elektroniki naprawdę były przygotowane solidnie, Come Back, pierdząca układanka do Peace, treściwe brzmienie całej tej paczki z In Sympathy - klasa.
Koncertowa jest dobra, ale do albumowej nie ma podjazdu. Nie jest tak lekka, ten bas jest za bardzo schowany, na płycie wszystko lekko płynie tak jak trzeba. Wiele pierdół pisałem w 2013 roku, ale tutaj muszę się ze sobą zgodzić - no może poza tym, że FT jest lepszy od Miles Away.
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Miles Away polubilem od poczatku. Weszlo do moich ulubionych utworow DM jak noz w maslo. Flagile Tension zas... hm... na samym poczatku zatrzymalo sie w poczekalni i nadal tam jest. Ma cos w sobie, ale malo tego czegos. Wiecej jest jakis brakow. A co chyba mnie nawet drazni, to wokal niewspolgrajacy z reszta, z muzyka.
Enjoy The Silence
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Na to wyglada 
Enjoy The Silence
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Zmodyfikowałem ankietę i teraz możecie zmienić wcześniej oddany głos.