Gry komputerowe
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Rok temu bohaterem świątecznego eventu w World of Tanks był Chuck Norris, który jednym ruchem palca kasował kilka czołgów.
Teraz patronem eventu jest nie kto inny, jak sam Arni!
Teraz patronem eventu jest nie kto inny, jak sam Arni!
-
Neo44
- Ulubiony utwór: Behind The Wheel
Aktualnie gram w Need For Speed Heat na PC.
-
dejmien
Hien, czekasz na jakieś gry w tym roku? Będzie w co grać. No i pewnie czekasz na Wolverina od Insomniac? Tylko kiedy to wyjdzie?
-
Hien
Musiałem aż zerknąć na listę gier planowanych na 2022 r.. Trochę mnie ucina fakt, że nie planuję kupna PS5 do 2023 przynajmniej, na szczęście większość interesujących mnie tytułów wychodzi też na czwórkę.
Z tego co widzę, to na pewno interesują mnie: remaster Shadow Mana, Vampire The Masquarade 2, God of War Ragnarok, Gotham Knights, Panzer Dragoon Zwei Remake i kilka rzecz, o których pewnie nie pamiętam, lub ich nie zapowiedziano. Umiarkowanie jaram się Evil Dead The Game, głównie ze względu na to, że to gra multi, a poza tym sam nie wiem, czekam na update do Aliens Fireteam, ale porządny. Wolverine szczerze mówiąc mi powiewa, nigdy nie byłem jakimś wielkim fanem. Jak gra będzie dobra, to zagram.
Z tego co widzę, to na pewno interesują mnie: remaster Shadow Mana, Vampire The Masquarade 2, God of War Ragnarok, Gotham Knights, Panzer Dragoon Zwei Remake i kilka rzecz, o których pewnie nie pamiętam, lub ich nie zapowiedziano. Umiarkowanie jaram się Evil Dead The Game, głównie ze względu na to, że to gra multi, a poza tym sam nie wiem, czekam na update do Aliens Fireteam, ale porządny. Wolverine szczerze mówiąc mi powiewa, nigdy nie byłem jakimś wielkim fanem. Jak gra będzie dobra, to zagram.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
dejmien
Gotham Knights to moja najbardziej wyczekiwana gra od czasów, gdy było wiadome, że WB Montreal pracuje nad nowym projektem. Co prawda zupełnie inni ludzie niż przy produkcji Arkham Origins, ale jestem ogromnie ciekaw co im wyjdzie. Sam koncept jest bardzo ciekawy.
Jak już tak piszemy o Rycerzach Gotham i Wolverinie, to świecie gier o bohaterach i antybohaterach brakuje jeszcze sporo zrealizowanych pomysłów, a jednym z nich jest bezwatpienia mokry sen niejednego gracza - gra o Lobo.
Jak już tak piszemy o Rycerzach Gotham i Wolverinie, to świecie gier o bohaterach i antybohaterach brakuje jeszcze sporo zrealizowanych pomysłów, a jednym z nich jest bezwatpienia mokry sen niejednego gracza - gra o Lobo.
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Ja nieironicznie zastanawiam się, skąd bierzesz czas na to wszystkoHien pisze:18 sty 2022 12:56Musiałem aż zerknąć na listę gier planowanych na 2022 r.. Trochę mnie ucina fakt, że nie planuję kupna PS5 do 2023 przynajmniej, na szczęście większość interesujących mnie tytułów wychodzi też na czwórkę.
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Hien
Jak człowiek potrafi się zorganizować, to wszystko można. Jak nie, to nie.
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Ogranie paru gierek trwających jakos ok 12h każda na przestrzeni roku nie wymaga imo jakiejś niesamowitej ilości wolnego czasu xddevotional pisze:21 sty 2022 13:27Ja nieironicznie zastanawiam się, skąd bierzesz czas na to wszystkoHien pisze:18 sty 2022 12:56Musiałem aż zerknąć na listę gier planowanych na 2022 r.. Trochę mnie ucina fakt, że nie planuję kupna PS5 do 2023 przynajmniej, na szczęście większość interesujących mnie tytułów wychodzi też na czwórkę.
Z tego co widzę, to na pewno interesują mnie: remaster Shadow Mana, Vampire The Masquarade 2, God of War Ragnarok, Gotham Knights, Panzer Dragoon Zwei Remake i kilka rzecz, o których pewnie nie pamiętam, lub ich nie zapowiedziano. Umiarkowanie jaram się Evil Dead The Game, głównie ze względu na to, że to gra multi, a poza tym sam nie wiem, czekam na update do Aliens Fireteam, ale porządny. Wolverine szczerze mówiąc mi powiewa, nigdy nie byłem jakimś wielkim fanem. Jak gra będzie dobra, to zagram.![]()
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
Hien
Jak się całymi dniami siedzi i gapi w ścianę, to może być niezła abstrakcja.
-
devotional
W takim razie jestem gównianym planistą. A wracając do tematu - z rzadka, ale niczym 19 lat temu, Gothic II xDmintaj pisze:21 sty 2022 14:15Ogranie paru gierek trwających jakos ok 12h każda na przestrzeni roku nie wymaga imo jakiejś niesamowitej ilości wolnego czasu xddevotional pisze:21 sty 2022 13:27Ja nieironicznie zastanawiam się, skąd bierzesz czas na to wszystkoHien pisze:18 sty 2022 12:56Musiałem aż zerknąć na listę gier planowanych na 2022 r.. Trochę mnie ucina fakt, że nie planuję kupna PS5 do 2023 przynajmniej, na szczęście większość interesujących mnie tytułów wychodzi też na czwórkę.
Z tego co widzę, to na pewno interesują mnie: remaster Shadow Mana, Vampire The Masquarade 2, God of War Ragnarok, Gotham Knights, Panzer Dragoon Zwei Remake i kilka rzecz, o których pewnie nie pamiętam, lub ich nie zapowiedziano. Umiarkowanie jaram się Evil Dead The Game, głównie ze względu na to, że to gra multi, a poza tym sam nie wiem, czekam na update do Aliens Fireteam, ale porządny. Wolverine szczerze mówiąc mi powiewa, nigdy nie byłem jakimś wielkim fanem. Jak gra będzie dobra, to zagram.![]()
-
Hien
TO ONAR
-
devotional
WŁAŚCICIEL ZIEMSKI (do którego w końcu dotarłeś)
-
Hien
MA DUŻO ZŁOTA
-
devotional
I JEST DOŚĆ WŚCIBSKI
-
dejmien
Ogrywam sobie Horizon Forbidden West na ps5. Graficzne arcydzieło.
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Nie chce mi się wierzyć w to, że PS5 wyszło 1,5 roku temu
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
Hien
Mnie się cały czas wydaje, że nie wyszło, bo i sensu kupowania go nadal nie ma.
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
To coś po PS2 wyszło jeszcze?
-
Neo44
- Ulubiony utwór: Behind The Wheel
Wyszło PS3, PS4 i PS5.