Z czego się cieszą Devotees?

Awatar użytkownika
Hien

Post 14 maja 2022 17:23

Średnie wspomnienia, ale też ta forma zabawy mnie już nie interesuje. Depeche Mode to dla mnie zespół do słuchania w domu (ewentualnie na koncercie), a nie w jakiejś knajpie jako tło do udawanego tańca, czy szorowania ciuchami podłogi o północy. Nie mam problemu z tym, że ludzie mają ochotę spędzać czas w ten sposób, ale sam kompletnie nie mam. Wolałbym iść z Wami wszystkimi na jakieś piwko na mieście, itd.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
Awatar użytkownika
Czez
Ulubiony utwór: Cala masa

Post 14 maja 2022 18:33

Hien pisze:
14 maja 2022 15:42
Na wczorajsza imprezę? Dzięki XD

Zresztą prędzej zjem cofkę niż pójdę kiedykolwiek więcej na imprezę DM.
Na zuzel 😁
Enjoy The Silence
Awatar użytkownika
Hien

Post 14 maja 2022 19:02

Żużel bym pooglądał, ale już się zasiedziałem w kanapie, baw się dobrze :D
Awatar użytkownika
Czez

Post 15 maja 2022 04:00

Dzieki. Bylo zacnie 🙂
Enjoy The Silence
Awatar użytkownika
Czez

Post 16 maja 2022 21:21

Pozwole sobie na krotkie podsumowanie minionego weekendu 😎
Po imprezie depeszowskiej w Warszawie, na ktorej spotkalem kilku znajomych pojechalem do hotelu. Okolo 4 nad ranem i zasnalem, a juz o 8 nie spalem. O 11 bylem na centralnym, zeby zostawic walizke w przechowalni. I co? I NA CENTRALNYM W WARSZAWIE NIE MA PRZECHOWALNI 🙊🙉🙈
Jest w jakims centrum handlowym obok. Ale... czynne do 22. Normalnie masakra. No to skontaktowalem sie ze swoim znajomym Bartkiem i zawiozlem bagaze do niego. Moja kobieta wtedy juz dojechala, to bylismy tam razem. Bartek zawiozl nas do centrum, skad po pozwiedzaniu udalismy sie w kierunku narodowego. Na rynku trudno bylo cos zjesc. Niektore restauracje calkowicie zarezerwowane, np Gesslerowej a wszedzie albo dlugo trzeba bylo czekac, albo tez jakas grzybnia byla. I szlismy tak do narodowego z nadzieja na napotkanie jakiejs restauracji po drodze. Co za wiocha, no nic nie bylo. No moze nie ze nic, ale pizza nas nie interesowala. O hamburgerach z budki nawet nie wspominam. Koniec koncow dotarlismy do... ul. Rozbrat 44. Byla siedziba SLD. No i tam jest restauracja. Najedlismy sie wreszcie.
Stamtad na narodowy, gdzie bylo przemega zajebiscie. Okazalo sie tez, ze byla kuzynka z mezem. Oni mieszkaja w Sztokholmie i nie widzialem jej na zywo od dzieciaka.
Zawody ok, szkoda tylko, ze zaden Polak nie zakwalifikowal sie do finalu. Potem z buta dotarlismy az na centralny, bo przeciez drogi po zawodach pozamykane. Spod dworca wzielismy ubera i pojechalismy po bagaze. A tam... Bartek ze swoja dziewczyna pojechali do niej i zostawili nam mieszkanie. Pospalem do 3 nad ranem. Wstalismy, ogarnelismy sie i znow uberem na dworzec centralny. Tam o 4.45 mielismy pociag do Gdyni i potem dalej do Wejherowa. Gdzie o 14 byli goscie. Ogladalismy w tv mistrzostwa europy na... zuzlu 😁
Nasi wygrali. No i dzis wracamy do domu. Jutro niby chcialem pojechac ogladac niskie przeloty mysliwcow, ale nie wiem czy pojade, ze wzgledu na pogode. Jak ma byc deszcz i mgla, to lotow nie bedzie.
Enjoy The Silence
Awatar użytkownika
mintaj
Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody

Post 16 maja 2022 21:31

Hien pisze:
14 maja 2022 17:23
Średnie wspomnienia, ale też ta forma zabawy mnie już nie interesuje. Depeche Mode to dla mnie zespół do słuchania w domu (ewentualnie na koncercie), a nie w jakiejś knajpie jako tło do udawanego tańca, czy szorowania ciuchami podłogi o północy. Nie mam problemu z tym, że ludzie mają ochotę spędzać czas w ten sposób, ale sam kompletnie nie mam. Wolałbym iść z Wami wszystkimi na jakieś piwko na mieście, itd.
No, taki zlot forum kiedyś tam i gdzieś tam przy piwie czy czymś takim byłby spoko. W sumie z chęcią bym was zobaczył w prawdziwości, bo trochę dziwnie tak biorąc na poprawkę fakt że znam większość z tutejszej ekipy dobrą dekadę z hakiem xd
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
Awatar użytkownika
dejmien

Post 13 cze 2022 10:03

Jutro wjeżdża Disney + do Polski i jest tam masa rzeczy, które chętnie obejrzę, oraz mnóstwo takich, do których chętnie wrócę.
Awatar użytkownika
Hien

Post 13 cze 2022 11:41

Będę kupował, ale dopiero po urlopie, wcześniej nie ma sensu.
Awatar użytkownika
dejmien

Post 13 cze 2022 12:05

Ja już po. Klasyka Disneya, Szklane Pulapki, Z Archiwum X wszystkie sezony, wszystkie sezony Family Guy, Mandalorian i Obi Wan. Sporo dobroci.
Awatar użytkownika
Hien

Post 13 cze 2022 12:13

Dla samego Star Wars warto kupić, bo w tym roku będą jeszcze chyba dwa, czy trzy nowe seriale. No i Disney ma Obcego.
Awatar użytkownika
stripped
Ulubiony utwór: hajerlow

Post 13 cze 2022 12:18

Pytanie czy te seriale SW będą faktycznie takie warte świeczki, póki co nie jestem przekonany
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
Awatar użytkownika
dejmien

Post 13 cze 2022 12:19

Skoro zakupili Foxa to mają też Predatora i Terminatora. Z nowości to raczej nic dobrego w temacie Terminatora się nie wydarzy. W kwestii Predatora prawdopodobnie też, ale fajnie będzie mieć to w bibliotece.
Awatar użytkownika
mintaj

Post 13 cze 2022 12:25

Disney to niedługo wykupi forum szachowe Melczeta.
Ja akurat nie za bardzo widzę sens regularnej subskrybcji, bo w sumie to już tych serwisów VOD jest dla mnie za dużo i te kilka za które płacę to mi wystarcza. Pewnie wezmę jakiś miesiąc na próbę, by poszukać jakichś perełek czy odkurzyć sobie Simpsonów.
Ale ja generalnie to nie jestem fanem Star Wars ani Aliena i tbh bardziej mnie jara oferta 35mm.online xd
PACZKA
Awatar użytkownika
devotional
Ulubiony utwór: Master And Servant

Post 14 cze 2022 14:30

Ja płacę za Netflixa, HBO i Amazona pół na pół z... byłą, i Netflixa szkoda mi kasować tylko dlatego, że moja... inna była wraz z narzeczonym korzystają z mojego dostępu xD nie pamiętam kiedy ostatnio coś oglądałem na jakimkolwiek streamingu.
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
Awatar użytkownika
mintaj

Post 14 cze 2022 14:58

No ja też większość tych rzeczy współdzielę, bo w życiu bym nie bulił pełnej kwoty za netflixa, a te 13 zeta jestem w stanie poświęcić xD
PACZKA
Awatar użytkownika
Hien

Post 14 cze 2022 15:23

devotional pisze:
14 cze 2022 14:30
Ja płacę za Netflixa, HBO i Amazona pół na pół z... byłą, i Netflixa szkoda mi kasować tylko dlatego, że moja... inna była wraz z narzeczonym korzystają z mojego dostępu xD nie pamiętam kiedy ostatnio coś oglądałem na jakimkolwiek streamingu.
Musiał płaci byłej i jej gachowi za netflixa xd Stary, czemu Ty to tutaj piszesz xd
Awatar użytkownika
Dragon
Ulubiony utwór: Sexy Doll

Post 14 cze 2022 15:49

Trochę przeraża mnie fakt coraz większego rozdrobnienia tych platform, przecież gdyby chcieć mieć dostęp do wszystkiego, to można sporo kasy utopić. Choć to pikuś w porównaniu do osobliwych relacji deva
Awatar użytkownika
mintaj

Post 14 cze 2022 16:00

Hien pisze:
14 cze 2022 15:23
devotional pisze:
14 cze 2022 14:30
Musiał płaci byłej i jej gachowi za netflixa xd Stary, czemu Ty to tutaj piszesz xd
No cóż, przynajmniej nie płaci za dostęp do Newonce xD

Nie płaci, prawda?
PACZKA
Awatar użytkownika
Hien

Post 14 cze 2022 16:24

Dragon pisze:
14 cze 2022 15:49
Trochę przeraża mnie fakt coraz większego rozdrobnienia tych platform, przecież gdyby chcieć mieć dostęp do wszystkiego, to można sporo kasy utopić. Choć to pikuś w porównaniu do osobliwych relacji deva
Też mnie to wprostytutkuje. Kiedyś Netflix miał wszystko, a teraz co. Trzeba mieć Netflixa (na którym naprawdę coraz mniej jest), HBO Max i Disneyplusa.
Netflixa zostawię sobie dopóki Riverdale leci, a Disneya wezmę na Star Wars i generalnie wszystko to co Disney pochłonął. HBO sobie daruję.
Awatar użytkownika
stripped
Ulubiony utwór: hajerlow

Post 14 cze 2022 16:28

Kiedyś zalukaj miał wszystko, teraz nie ma zalukaj i nie ma niczego ;(
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup