Best of Forum (edycja filmowa)
-
Hien
Ale w rok się uwiniesz?
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Ale seriale odpadają. To nie przejdzie.
Na teatr z kolei kompletnie nie mam ochoty. Poza tym teatr to teatr, a film to film.
Na teatr z kolei kompletnie nie mam ochoty. Poza tym teatr to teatr, a film to film.
-
Hien
Ale Teatr Telewizji realizował też krótkie formy o charakterze bardziej filmowym (choć specyficznym). IMO to się jak najbardziej da wcielić do luźno pojętej (czyt. na forum DM) kategorii filmowej.
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
No seriale to tylko dla formalnosci, bo ja raczej tez bym nie byl za tym. A teatr - Shodan, toz to tez film, tylko troche inaczej nakrecony. Przy czym zaznaczam, teatr telewizji 
Enjoy The Silence
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Teatr to teatr, Teatr Telewizji to Teatr Telewizji, a rzeczy na Ninatece to rzeczy na Ninatece. Nie ma co płakać, TT (szczególnie współcześnie) mocno korzysta z filmowej estetyki i montażu, jak najbardziej pasuje.
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
JAK NAJBARDZIEJ JESZCZE JAK. Jestem jednakowoż przeciwny serialom ^^
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
shodan
Jak tam pany chcecie. Dla mnie teatr to zupełnie inna kategoria, ale jak chcecie, to trudno. Najwyżej w razie co zrejteruję jak Melki przy byle okazji. 
-
Dragon
Zobaczysz shodan, że taki teatr z teatrem scenicznym nie ma nic wspólnego xD Zresztą to może być pewnie tylko pojedyncza wrzutka od Hiena, ja nic nie proponuję takiego - z góry uprzedzam lol
-
shodan
No spoko. Za dzieciaka nawet oglądałem teatr telewizji, ale wtedy nie było za bardzo innych rozrywek oprócz kopania piłeczki. 
-
Hien
Uczepiłeś się Shodan jakbyś w życiu Teatru Telewizji nie widział. Zresztą, kiedy to wrzucę, o ile wrzucę, to wszyscy będą wiedzieli ocb, bo tak jak Dragon zauważył, teatr, a Teatr Telewizji, to jak film komediowy i film instruktażowy.
-
Czez
Ja od reki mam 4 propozycje z TT. I na pewno bedzie cos ode mnie. Problem jest tylko taki, ze nie moge znalezc wszystkich w necie. Bo juz zrobilem wstapny research. Tak samo jak pierwszy film jaki chcialbym wrzucic.Dragon pisze:19 sie 2022 21:50Zobaczysz shodan, że taki teatr z teatrem scenicznym nie ma nic wspólnego xD Zresztą to może być pewnie tylko pojedyncza wrzutka od Hiena, ja nic nie proponuję takiego - z góry uprzedzam lol
Enjoy The Silence
-
Hien
No, niestety, sporo dobrych TT jest już nie do zdobycia. Można szukać na chomiku, bo tam jest najwięcej ripów ze starej polskiej telewizji, ale i tak braki są potężne. Ja mam to szczęście, że mój odcinek jest wrzucony na yt.
W każdym razie, mamy już jakieś grono do zabawy, to dopnijmy zasady i lećmy. Czy Waszym zdaniem, kolejka do końca roku, to jest za dużo, za mało, czy ok czasu?
W każdym razie, mamy już jakieś grono do zabawy, to dopnijmy zasady i lećmy. Czy Waszym zdaniem, kolejka do końca roku, to jest za dużo, za mało, czy ok czasu?
-
Dragon
Teraz wydaje się dużo, ale jak zaczynam myśleć o odpowiednim czasie do oglądania, różnych sytuacjach, pracach, obowiązkach... absolutnie git. Nawet kiedy wchodzi w grę pojedyncze obejrzenie
-
shodan
Kolejka do końca roku to wg mnie dużo. No ale wiadomo, że sam nie gram. Skoro niektórym parominutowe utwory zabierają ćwierćwiecze!
Nie widzę też powodu dla którego miałbym coś oglądać więcej niż raz.
Nie widzę też powodu dla którego miałbym coś oglądać więcej niż raz.
Przecież pisałem, że kiedyś oglądałem TT i dla mnie to żaden film. Nie róbta z ludzi wariatów.Hien pisze:19 sie 2022 22:32Uczepiłeś się Shodan jakbyś w życiu Teatru Telewizji nie widział. Zresztą, kiedy to wrzucę, o ile wrzucę, to wszyscy będą wiedzieli ocb, bo tak jak Dragon zauważył, teatr, a Teatr Telewizji, to jak film komediowy i film instruktażowy.
-
Czez
No to pchajmy temat do przodu. Kazdy ma tydzien na wrzucenie filmu. Opis plus link. Potem tydzien na obejrzenie jednego filmu i tydzien na recki o nim. Jesli bedzie nas 7 osob, to daje w sumie 15 tygodni. Na poczatku listopada powinien byc koniec pierwszej serii. Jesli nam sie ta akcja spodoba, polecimy dalej.
Fajnie by bylo, gdyby wszyscy wrzucili swoje filmy od razu, gdyz znajac tytuly moze jakims cudownym przypadkiem gdzies w tv poleci ktorys z nich, to bedzie mozna juz "zaliczyc" konkretny tytul. A recki do tego i tak dopiero w odpowiedniej kolejce. A propo... one at the time, czyli nsjpierw wszyscy recki o jednym filmie i dopiero przechodzimy do nastepnego. Insczej zrobi sie konkretny burdel. Poza tym, jesli wszyscy obejrza film, o ktorym bedziemy pisali, to kazdy bedzie rozumial o czym pisze ktos inny.
Fajnie by bylo, gdyby wszyscy wrzucili swoje filmy od razu, gdyz znajac tytuly moze jakims cudownym przypadkiem gdzies w tv poleci ktorys z nich, to bedzie mozna juz "zaliczyc" konkretny tytul. A recki do tego i tak dopiero w odpowiedniej kolejce. A propo... one at the time, czyli nsjpierw wszyscy recki o jednym filmie i dopiero przechodzimy do nastepnego. Insczej zrobi sie konkretny burdel. Poza tym, jesli wszyscy obejrza film, o ktorym bedziemy pisali, to kazdy bedzie rozumial o czym pisze ktos inny.
Enjoy The Silence
-
Hien
Czezu, na co Ty liczysz. Patrząc po pozostałych bestkach, to będzie bardzo trudno utrzymać takie tempo.
Zresztą, czekam aż się w tym temacie wypowiedzą najwięksi hamulcowi, czy Dev i Mentos.
Zresztą, czekam aż się w tym temacie wypowiedzą najwięksi hamulcowi, czy Dev i Mentos.
A ja Ci pisałem, że są różne ujęcia TT, w tym kręcony w plenerze, tak jak film, wyglądające jak film. Nie wiesz o czym piszesz, ale się kłócisz.shodan pisze:20 sie 2022 02:23Przecież pisałem, że kiedyś oglądałem TT i dla mnie to żaden film. Nie róbta z ludzi wariatów.
-
shodan
No fakt, że TT oglądałem wieki temu. 
-
Czez
Ja mam juz przygotowane 30 pozycji. A to tylko poczatek. Wieeelu filmow tam nie ma, bo pomimo, ze sa bardzo dobre, to inne sa jeszcze lepsze. A z tego 24 to produkcje polskie.
Enjoy The Silence
-
shodan
Na 30 kolejek filmowych to trzeba by u nas jakieś 100 lat.