No przeciez napisalem, ze bede ogladal w tvshodan pisze:22 sie 2022 16:37Czez przecież mówimy cały czas, że chodzi tylko o wielkość ekranu. Nic więcej. Różnica w odbiorze takiego wizualnego dzieła jak np. Prometeusz na telefonie a tv jest podejrzewam ogromna.
Zresztą w tych czasach to już chyba naprawdę każdy ma telewizor w domu, więc nie wiem, w czym w ogóle problem dla niektórych.
Best of Forum (edycja filmowa)
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Re: Best of Forum (edycja filmowa)
Enjoy The Silence
-
Hien
Może ludzie tu po prostu nie mają telewizorów, stąd zarzuty o snobizm przy wspominaniu nawet laptopa xd sorry, nie chciałem tv-szejmować nikogo xd
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
To już Mudżyn niech się jeszcze wypowie. Dla mnie ani to po macoszemu, ani 96 kbps
-
Czez
A tak wogole, to moze ktos tu ma kompleksy dotyczace rozmiaru? Zaraz bedziemy sie przekrzhkiwali kto ma wiekszego... ekrana oczywiscie 
Argument, ze na kompie lepiej sie oglada niz na komorce jest dla mnie argumentem typu, ze kon jest lepszy do orki od traktoru.
Argument, ze na kompie lepiej sie oglada niz na komorce jest dla mnie argumentem typu, ze kon jest lepszy do orki od traktoru.
Enjoy The Silence
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Czez - na kompie ogląda się filmy tysiąc razy lepiej niż na telefonie. Spróbuj kiedyś, a sam się przekonasz.
No to w końcu bawimy się, czy nie, bo już nie wiem. Szkoda byłoby porzucić taką fajną filmową imprezę.
No to w końcu bawimy się, czy nie, bo już nie wiem. Szkoda byłoby porzucić taką fajną filmową imprezę.
-
Hien
Nie no Czez, sprowadziłeś już te dyskusje na poziom nie do odratowania. Bawcie się dobrze, oglądajcie na czym chcecie, ja nie będę nikomu mówił na czym ma oglądać filmy. Jedyne co mogę zrobić, to nie wrzucać od siebie filmów. Taki ze mnie snob plus mam małego xD
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Urgh, ludzie, chodzi o rozmiar ekranu gdyż na takim dużym łatwiej da się zaobserwować detale niewidoczne w inny sposób. Czezu, cieszę się, że masz wyjebunny w kosmos telefon, pewnie też bym taki chciał, ale zoomem w narządzie wzroku raczej nie dysponujesz. Albo co ja tam wiem.
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Dragon
Jak dzieci xD
Możemy w dwójkę tę zabawę poprowadzić, ja dam radęshodan pisze:22 sie 2022 16:50No to w końcu bawimy się, czy nie, bo już nie wiem. Szkoda byłoby porzucić taką fajną filmową imprezę.
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Co tu się odjebuje to nie mam pytań. Hien zakładasz temat, robisz hype po czym obrażasz się i wychodzisz bo z góry zakładasz że nie potrafimy docenić dzieła, daj spokój...
Dlatego chyba pierwsze muzyczne bestki są najlepsze bo najmniej skomplikowane.
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Czez
Dev, zaden w ch.. wyeany, po prostu wspolczesny smartfon. Ot co.devotional pisze:22 sie 2022 16:50Urgh, ludzie, chodzi o rozmiar ekranu gdyż na takim dużym łatwiej da się zaobserwować detale niewidoczne w inny sposób. Czezu, cieszę się, że masz wyjebunny w kosmos telefon, pewnie też bym taki chciał, ale zoomem w narządzie wzroku raczej nie dysponujesz. Albo co ja tam wiem.
A tak wogole to sorry, ze nie trzymam paluszka prosto w pupce i mam swoje zdanie.
Shodan, ogladalem filmy w kinie, telewizorze, laptopie i komputerze. I na tych ostatnich zdecydowanie najwiecej. Chyba nie przesadze jak powiem, ze setki. Druga sprawa, to uwielbiam chodzic do kina i chodze kiedy tylko moge. Ale zaden komputer ani laptop nie przebije jakosci ogladania filmow na komorce ze sluchawkami. Nie mowie, ze telewizor jest gorszy. To sa dwa rozne odbiory. Nie lepszy i gorszy, ale rozny.
Enjoy The Silence
-
Dragon
Co śmieszniejsze, te filmowe też nie są skomplikowane. Odpalić, obejrzeć, przemyśleć, opisać, przedyskutować.stripped pisze:22 sie 2022 17:08Dlatego chyba pierwsze muzyczne bestki są najlepsze bo najmniej skomplikowane.
-
Hien
*mem z odrzucanymi niggasami* XDDDDDDDDDDCzez pisze:22 sie 2022 17:14zaden komputer ani laptop nie przebije jakosci ogladania filmow na komorce ze sluchawkami.
-
Hien
Ale ja się nie obrażam xd Ja po prostu nie chce żeby ktoś oglądał moje propozycje na telefonie, więc odpuszczam grę. Możecie się bawić jak chcecie przecież. Zresztą, z tego co widzę, to nie tylko ja mam z tym problem.stripped pisze:22 sie 2022 17:08Co tu się odjebuje to nie mam pytań. Hien zakładasz temat, robisz hype po czym obrażasz się i wychodzisz bo z góry zakładasz że nie potrafimy docenić dzieła, daj spokój...
Podejrzewam, że gdybym przedstawił jakie konkretne filmy i pokazał dlaczego na tel one nie zrobią wrażenia, to by nie było aż takie dyskusji, ale tbh mi się nie chce.
Miałem jeden taki film, który w 90% istnieje wizualnie, bo fabuła to wydmuszka. Tutaj oglądanie na telefonie by zamordowało cały sens tego seansu.
-
Czez
Enjoy The Silence
-
Hien
Dobra, bo widzę, że robi się jakiś roast hiena, mimo że Shodan i Dev mają taką samą opinię. Tym bardziej szkoda czasu na kłótnie.
-
Czez
Otoz to. I tego sie trzymajmy. A wlasciwie co kogo obchodzi na czym kto oglada? Slusznie ktos tu zauwazyl, ze tak samo jakby mowic na czym kto ma sluchac muzyki.
Enjoy The Silence
-
devotional
What the actual xddd przepraszam, ale w takim razie ja też jestem snobem. Jesus...
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
A co jeśli ci powiem, że do komputera też da się podłączyć słuchawki?. Ale zaden komputer ani laptop nie przebije jakosci ogladania filmow na komorce ze sluchawkami.
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
devotional
Do telewizora również, ale TV Czez już ma, to słuchawki może też...
-
Dragon
Zaczęło się od tego. Ostatecznie warto zrobić krok do tyłu i nie wiem... wystarczyłoby podkreślić charakter filmu i to, że wymaga poważniejszego sprzętu do obejrzenia? Jeśli to nie do przejścia to koniec tematu, zarówno hienowych propozycji (domyślam się, że całego tematu też) i mudżynowego udziału.
Nie obchodzi mnie czy ten temat do wieczora dożyje, ale i tak coś wam zaproponuję, a co