To dobrze, bo to hala, a nie stadionmintaj pisze:20 paź 2022 22:27O, i to jest jakaś wiadomość, jakem krakus nigdy na tym stadionie nie byłem xDstripped pisze:17 paź 2022 10:58Właśnie dodali Kraków, Tauron Arena dnia 4 sierpnia
https://www.livenation.pl/Show/1392903/ ... 3-08-04/pl
Memento Mori Tour
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Re: Re:
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Dlaczego niby mialbym siac panike? Jest problem i to powazny. Czy to ja sobie wymyslilem? Nie mowie, ze koncert odwolany, ale zagrozony, a to roznica. A znajac realia, roznie to moze byc.
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna ... kim-czasie
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna ... kim-czasie
Enjoy The Silence
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
No chyba nie zakładasz, że taka naprawa będzie się ciągnąć do sierpnia czy kiedy tam ma być ten koncert xdartykuł, który wrzucił Czez pisze:- Stadion może być zamknięty przez trzy tygodnie, może około miesiąca - przyznał Dola, a po chwili wtrącił się Bortniczuk. - Odpowiedź jest bardzo konkretna: stadion będzie zamknięty dopóki nie będzie pewności, że jest bezpiecznie - zaznaczył
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
Czez
Mam nadzieje, ze nie. Ale wcale bym sie nie zdziwil.
Enjoy The Silence
-
Hien
Jakiś precedens istnieje?
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Na narodowym ma w lutym zagrać Harry Styles, w marcu piłkarska reprezentacja i pewnie jeszcze do lipca odjebie się tam miliard eventów. Naprawdę ktokolwiek zakłada, że on sobie będzie tak leżał odłogiem do tego czasu? xd
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
Hien
Nie ma szans, Warszawy na to nie stać. Obiekt tego typu musi na siebie zarabiać.
-
Czez
Ja to wszystko wiem.
Enjoy The Silence
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
To nie zakładaj że coś się gorzej zesra i stadion się zawali lada dzień
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Czez pracuje na ciągły ruch na forum
-
Czez
Nic takiego nie zakladam. Bardziej mam na mysli procedury, przepychanki itp. A jak juz wreszcie zostanie podpisana umowa na remont, to nie bedzie to trwalo tydzien. Poza tym, jak sie ruszy gowno, to dopiero zacznie smierdziec. Rozne trupy z szafy moga powypadac. Podkresle jeszcze raz, obym sie mylil.stripped pisze:11 lis 2022 20:16To nie zakładaj że coś się gorzej zesra i stadion się zawali lada dzień
Enjoy The Silence
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Zanim trasa się rozkręci, można sprokurować małą dyskusję o setliście. Wokół konferencji zapowiadającej MM padały słowa o tym, że panowie chcą wydobyć rzeczy dawno niegrane na koncertach. Od zawsze lubiłem dywagacje na ten temat, więc w sumie można spytać - czy jeszcze macie jakieś oczekiwania? Życzenia? Byłbym naprawdę zaskoczony rzeczami pokroju Blasphemous Rumours czy Sacred.
-
dejmien
Jak zagrają Here Is The House lub Freestate ale nie jako gorowe solówki to będzie kozak zaskoczenie in plus. Mało prawdopodobne, ale liczę na jakieś niespodzianki. Coś w stylu utworów nie granych od dawna. Nie obraziłbym się na Mercy In You czy Rush.
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Te ostatnie raczej nie wpasują im się w setliste nijak, prędzej Martin odkurzy Condemnation sam, dorzucą Fly On The Windscreen i tyle tego bedzie xd
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Zawsze jak liczę na coś nietypowego, to przeżywam zawód. W San Remo ostatnio znów zagrali PJ, jakby kur.wa nic innego nie mieli w zanadrzu. Biedny jednohitowy zespół. Więc kompletnie na nic nie liczę oprócz PJ, ETS, NLMDA, Precious, IFY itd. Mam nadzieję, że się tym razem pomylę, ale Gahan znowu wyskoczy ulizany, w kamizelce i będzie stroił idiotyczne pozy. Setlista znów będzie w 2/3 taka jak zawsze, nowych utworów będzie zbyt mało.
Jak będzie inaczej, to się bardzo mile zdziwię i walnę skruchę.
Jak będzie inaczej, to się bardzo mile zdziwię i walnę skruchę.
-
Hien
Ale Wuja, co mieli zagrać w dwuutoworywm secie promocyjnym na festiwalu dla losowych ludzi? Happiest Girl? Fools? Czego się spodziewałeś? XD
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
E, patrząc na ostatnie trasy to jestem przekonany, że wjedzie coś starego, dawno niegranego, nowego niegranego, a i Martin coś dołączy do swojego repertuaru. I że nie wszystkie hity zagrają. Ciekawe, czy nowej płyty będzie więcej w secie niż Spirita (jak np. Delty).
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Nie wiem, ale rzygać mi się chce tym Personalem. I pewnie postronnym ludziom też.
Jest choćby nie mniej znany, a dużo lepszy POT lub Stripped.
Jest choćby nie mniej znany, a dużo lepszy POT lub Stripped.
-
Hien
Wuja, to są występy promocyjne, gra się nowe piosenki i mega hity. To nie są występy tylko dla fanów, dla nich będzie właściwa trasa i tam na bank wygrzebią coś interesującego. Zawsze to robią.
Ja bym się nie sugerował tematyką, tak jak to Murzyn robi, bo na Global Spirit miało być to samo, a skończyło się na Everything Counts, reszta miała tyle wspólnego ze Spirit, co ja z grą w polo. Oni wspominali, że dobiorą coś z ulubionych piosenek Fletchera, ale analogicznie, mogą sobie też pozwolić na coś czego Andrzej mógł lubić mniej. A co to jest, to tylko oni wiedzą.
Ja bym się nie sugerował tematyką, tak jak to Murzyn robi, bo na Global Spirit miało być to samo, a skończyło się na Everything Counts, reszta miała tyle wspólnego ze Spirit, co ja z grą w polo. Oni wspominali, że dobiorą coś z ulubionych piosenek Fletchera, ale analogicznie, mogą sobie też pozwolić na coś czego Andrzej mógł lubić mniej. A co to jest, to tylko oni wiedzą.
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Ulubionych Fletchera? No to znowu World In My Eyes murowany.