Piłka Nożna
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Można Argentyny nie lubić ale dzisiaj naprawdę wygrał lepszy zespół. Byłem zachwycony tym jak grała w obronie, te odbiory piłki i szybkie, groźne kontry robiły wrażenie. Za Messim nie przepadam ale trudno nie docenić tego co zrobił przy tej trzeciej bramce. Są w niezłej formie, ciekawe jak bardzo Francja rozjedzie jutro Maroko bo innego scenariusza nie widzę.
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Jeden moj znajomy przed samymi mistrzostwami juz twierdzil, ze Argentyna zostanie mistrzem. No zobaczymy...
Enjoy The Silence
-
Hien
Ja cały czas wierze w Maroko.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
stripped
Nie miałbym nic przeciwko nawet, ale Francja to przekoty nadal, Mbappe będzie ich pewnie mijał jak pachołki. Kciuki za Maroko będą.
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
No zawiodła mnie Chorwacja wczoraj. Paskudny wynik. To już nawet nasi mniej przegrali. 
-
Czez
Chcialbym, zeby dzis wygralo Maroko. Jesli jednak wygra Francja, to w finale zagraja dwie jedyne druzyny, z ktorymi Polska przegrala swoje mecze na tym mundialu.
Enjoy The Silence
-
Czez
Wow, Polacy sedziami w meczu finalowym 

Enjoy The Silence
-
Hien
Najlepszy finał jaki widziałem, emocje do samego końca. Francja grała mega słabo, ale po golu dostała takiego speeda, że tak od 80 minuty do końca drugiej połowy dogrywki to była PIŁKA dla jakiej się ogląda Mistrzostwa. Kibicowałem Francji, ale zwycięstwo w pełni zasłużone dla Argentyny. Od początku grali na pełnych obrotach i ten puchar im się należy. Rewelacyjny meczyk i naprawdę świetne mistrzostwa.
-
shodan
Nie lubię Argentyny, ale muszę przyznać, że dziś grali świetnie. Francja miała tylko zrywy. Ale finał niezwykle dramatyczny.
-
Czez
Zgadzam sie ze wszystkim co piszecie. Dodam jeszcze, ze Mbappe strzelil drugiego hat tricka w historii w finale. No i wedlug mnie super praca nqszych sedziow.
Enjoy The Silence
-
stripped
Aj Jezus Maria co to były za emocje hehe
Mega thriller, emocje do samego końca, odrobinę brakowało a byłby idealny rewanż 4:3 ale skończyło się karnymi. No cieszę się, Argentyna czekała 36 lat, ja czekałem na ich złoto 20 lat od nieszczęsnego Mundialu w Korei i Japonii kiedy pierwszy raz śledziłem ich poczynania jako ich kibic (co ciekawe, w swoim czasie będę miał nawet wrzutkę do bestki z tym związaną). Wiem że piłkę od polityki należy oddzielać wszelkimi środkami ale mimo wszystko skwaszona mina Macrona dla mnie bezcenna bo gdyby nie Francuzi pewnie gdzie indziej ten mundial by się odbywał. Mbappe niesamowite przebudzenie i kreator emocji, nie będę zdziwiony jeśli wróci po ten złoty puchar za 4 lata. Bardzo wymęczone w bólach ale myślę zasłużone zwycięstwo Argentyny, gdyby nie zmęczenie pewnie zamknęliby to w 90 minutach. Piękny finał, festiwal bramek tak samo jak 4 lata temu w Rosji w spotkaniu tych zespołów i rewanż na który tak czekałem. Fanem Messiego nie byłem nigdy ale fejm nie bierze się znikąd, C. Ronaldo skończył mundial z niczym, myślę że fajnie że choć jeden z nich tą miedzynarodową karierę tak ukoronował. Wielkie brawa dla składu sędziowskiego myślę, po wielu naprawdę słabych spotkaniach w wykonaniu sędziów na tym mundialu ten stał na wysokim poziomie i pod tym kątem.
Mega thriller, emocje do samego końca, odrobinę brakowało a byłby idealny rewanż 4:3 ale skończyło się karnymi. No cieszę się, Argentyna czekała 36 lat, ja czekałem na ich złoto 20 lat od nieszczęsnego Mundialu w Korei i Japonii kiedy pierwszy raz śledziłem ich poczynania jako ich kibic (co ciekawe, w swoim czasie będę miał nawet wrzutkę do bestki z tym związaną). Wiem że piłkę od polityki należy oddzielać wszelkimi środkami ale mimo wszystko skwaszona mina Macrona dla mnie bezcenna bo gdyby nie Francuzi pewnie gdzie indziej ten mundial by się odbywał. Mbappe niesamowite przebudzenie i kreator emocji, nie będę zdziwiony jeśli wróci po ten złoty puchar za 4 lata. Bardzo wymęczone w bólach ale myślę zasłużone zwycięstwo Argentyny, gdyby nie zmęczenie pewnie zamknęliby to w 90 minutach. Piękny finał, festiwal bramek tak samo jak 4 lata temu w Rosji w spotkaniu tych zespołów i rewanż na który tak czekałem. Fanem Messiego nie byłem nigdy ale fejm nie bierze się znikąd, C. Ronaldo skończył mundial z niczym, myślę że fajnie że choć jeden z nich tą miedzynarodową karierę tak ukoronował. Wielkie brawa dla składu sędziowskiego myślę, po wielu naprawdę słabych spotkaniach w wykonaniu sędziów na tym mundialu ten stał na wysokim poziomie i pod tym kątem.
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
To był generalnie zajebisty mundial, zwieńczony chyba najlepszym finałem, jaki w swoim życiu pamiętam - niby Euro 2016 to moja piłkarska impreza życia, ale jak se przypomnę o tej kopaninie w finale, to aż mnie na mdłości zbiera. xd Kibicowałem Argentynie, niby nim gardziłem rok temu za tę Złotą Piłkę ukradzioną Lewusowi, ale chrzanić to - to jednak jest najwybitniejszy piłkarz w dziejach tego sportu i zasłużył sobie na to trofeum. I kropka. Poza tym nie cierpię Mbappe i znakomitej większości francuskiej kadry. xd
Też dołączam się do pochwał dla Marciniaka, świetnie poprowadził te zawody. Piękny turniej, i tylko szkoda tego, że nawet po niezgorszych wynikach mam niesmak po meczach naszej kadry - kopanina z Argentyną, żałosna defensywa, przeciętny Lewy oraz opieranie gry na Szczęsnym, który jako jedyny może być z siebie zadowolony po tym turnieju, to małe piwo przy tej niesamowicie absurdalnej, kretyńskiej i nikomu niepotrzebnej aferze o 30 baniek. Ehhh
Też dołączam się do pochwał dla Marciniaka, świetnie poprowadził te zawody. Piękny turniej, i tylko szkoda tego, że nawet po niezgorszych wynikach mam niesmak po meczach naszej kadry - kopanina z Argentyną, żałosna defensywa, przeciętny Lewy oraz opieranie gry na Szczęsnym, który jako jedyny może być z siebie zadowolony po tym turnieju, to małe piwo przy tej niesamowicie absurdalnej, kretyńskiej i nikomu niepotrzebnej aferze o 30 baniek. Ehhh
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
shodan
No wygrał wszystko, ale czy przez to najlepszy, to nie ma takiego mądrego, co by to jakoś zmierzył. Poza tym szkoda, że to taki buc.
A myślę, że przyszłość może należeć do Mbappe, bo kocur z niego wyjątkowy.
-
Hien
Że Lessi najwybitniejszy? To już Maradona na kiju z plakatu jest lepszy.
-
stripped
-
shodan
No i bardzo dobrze.
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Bardzo dobra wiadomość
.
-
stripped
Też jestem raczej za, facet miał głupie szczęście, wyniki były trochę po jego stronie ale zero stylu ani pomysłu.
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Widzę, że coroczna zmiana selekcjonera jest jakąś nową, świecką tradycją. Niby faktycznie plan minimum zrealizował, może się zasłaniać awansem na mundial, wyjściem z grupy oraz nawet tym utrzymaneim w Lidze Narodów (chociaż to co tam graliśmy to wołało o dwie pomstwy do nieba), ale nie będę tęsknić za żenującą namiastką gry defensywnej ani dziwnymi zachowaniami, już nawet nie będę poruszał tej kwestii cholernych 30 baniek xD Dawać mi tu Marcelo Bielsę
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
Hien
Nawałka in xD