Kompletnie mnie to nie interesuje, ale mignęło na Twitterze, więc wrzucam setlistę.
https://twitter.com/Ultra_Depeche/statu ... 9111686148
Dave Gahan & Soulsavers
- slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
-
Kontakt
Strona WWW Twitter YouTube
Hej, jeśli masz problemy z logowaniem na forum to spróbuj z przypomnieniem hasła. Jeśli to nie pomaga, skontaktuj się ze mną. Postaram Ci się pomóc. 

- Dragon
- Ulubiony utwór: Motyle
Jeszcze Condemnation będzie, ja Wam mówię.
- Malkolit
- Ulubiony utwór: Surrender
-
Kontakt
Strona WWW
To jest Shine z Angels&Ghosts, a nie z Excitera, prawda?
- Hien
https://www.setlist.fm/setlist/dave-gah ... bfbfa.html
O lol, zagrali Revival xddddd Nie wiem jak Gahan to pociągnął.
O lol, zagrali Revival xddddd Nie wiem jak Gahan to pociągnął.
- Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Tak, to Shine nie jest z Excitera, niestety.
Sluchajcie dopiero wrocilem do domu po grubym weekendzie. Kulminacja oczywiscie byl koncert Soulsavers, ale mialem duzo wiecej atrakcji
Jutro cos Wam naskrobie od siebie.
Sluchajcie dopiero wrocilem do domu po grubym weekendzie. Kulminacja oczywiscie byl koncert Soulsavers, ale mialem duzo wiecej atrakcji
Enjoy The Silence
- Dragon
- Ulubiony utwór: Motyle
Od exciterowego Shine w takiej aranżacji jak z Impostera to wszyscy dostalibyśmy nieuleczalnego rozwolnienia. Solowe Shine nie jest takie złe, to obok My Sun czy All of This and Nothing najlepszy wybór z Angels & Ghosts.
- Hien
- Czez
Moje wrazenia z koncertu sa bardzo, bardzo mile. Byl fajny, nastrojowy, Gahan wypadl dobrze.. no ale wogole to byly dwa koncerty ( i nie mam tu na mysli supportu )
Po kazdym utworze oczywiscie aplaus, ale zaraz nastepowala cisza. Po trzeciej czy czwartej piosence pogadalem sobie z Gahanem na scenie. Krzyknalem do niego You really are the best, na co on odpowiedzial well well well. Takze jestem szczegolnie zadowolony.
Ludzie grzecznie siedzieli w fotelach, wiadomo, robili fotki i filmiki, ale na calkowitym relaksie. Niektorzy wrecz spali - doslownie. Tylko tak jak napisalem wczesniej, jedynie po zakonczeniu piosenki byly brawa i wrzaski. Po zakonczeniu seta, ktorym byl caly album Inposter i to nawet w takiej samej kolejnosci jak na plycie, zeszli ze sceny, aby po kilku chwilach wrocic na bis. W sekundzie, w ktorej rozbrzmialy pierwsze dzwieki... a byly to dzwieki Personal Jesus, nagle zmienila sie publicznosc. Ci wszyscy ludzie, ktorzy wysluchali konceru Soulsavers nagle znikneli, a pojawili sie zupelnie inni ludzie. Ja okreslilem to mianem, ze nastapil jeden wielki JUMP. Wszyscy nagle wstali z miejsc, zaczeli krzyczec, skakac, klaskac... po prostu to byly dwa rozne koncerty, z rozna publicznoscia
To tak z grubsza o swoich wrazeniach z koncertu.
Po kazdym utworze oczywiscie aplaus, ale zaraz nastepowala cisza. Po trzeciej czy czwartej piosence pogadalem sobie z Gahanem na scenie. Krzyknalem do niego You really are the best, na co on odpowiedzial well well well. Takze jestem szczegolnie zadowolony.
Ludzie grzecznie siedzieli w fotelach, wiadomo, robili fotki i filmiki, ale na calkowitym relaksie. Niektorzy wrecz spali - doslownie. Tylko tak jak napisalem wczesniej, jedynie po zakonczeniu piosenki byly brawa i wrzaski. Po zakonczeniu seta, ktorym byl caly album Inposter i to nawet w takiej samej kolejnosci jak na plycie, zeszli ze sceny, aby po kilku chwilach wrocic na bis. W sekundzie, w ktorej rozbrzmialy pierwsze dzwieki... a byly to dzwieki Personal Jesus, nagle zmienila sie publicznosc. Ci wszyscy ludzie, ktorzy wysluchali konceru Soulsavers nagle znikneli, a pojawili sie zupelnie inni ludzie. Ja okreslilem to mianem, ze nastapil jeden wielki JUMP. Wszyscy nagle wstali z miejsc, zaczeli krzyczec, skakac, klaskac... po prostu to byly dwa rozne koncerty, z rozna publicznoscia
Enjoy The Silence
- Malkolit
-
Kontakt
Strona WWW
Fajnie to wyszło:
https://www.magenta-musik-360.de/dave-gahan-street-gigs
https://www.magenta-musik-360.de/dave-gahan-street-gigs
- Czez
A tez ogladalem. I tak jakos mi sie wydawalo, ze Gahan mial problem z czystym spiewem.
Enjoy The Silence
- stripped
- Ulubiony utwór: Thousand Finger Man
Mudżyn is on fire
- Czez
Enjoy The Silence
- Malkolit
-
Kontakt
Strona WWW
Znów mam fazę na ten projekt, wchodzą mi wszystkie trzy płyty, live'y, miód! Największą fazę mam na Don't Cry!
Gahan, jak zwykle, swoim głosem podnosi wartość każdego utworu.
Ciekawe, czy będzie ciąg dalszy!?
Gahan, jak zwykle, swoim głosem podnosi wartość każdego utworu.
Ciekawe, czy będzie ciąg dalszy!?
- Hien
Myślę, ze będzie. Widać, że ta współpraca leży obu stronom, skoro robią to od ponad dekady.