Eurowizja
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Obejrzałem w sumie z braku laku i bawiłem się lepiej, niż mogło mi się wydawać, ale tego, że wygrała najbardziej nijaka piosenka jaką można było wypuścić, nie mogę ni cholery pojąć
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
Hien
Klasyka, ludzie jedno, jury drugie. Kibicowałem Finlandii.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
mintaj
Finlandia spoko, ale mnie się zdecydowanie najbardziej spodobała Belgia, bo po prostu wypuścili najlepszą piosenkę w tej edycji, podobało mi się to 90sowe brzmienie i nawet mi to zalatywało trochę George'm Michaelem. In plus też Austria i Izrael w sumie (chociaż ciupciać to państwo). Beka z Niemców i tej ich biedapodróby Lordi, ale chociaż tyle, że to było już na tyle słabe, że nawet jury tego nie kupiło. xd
Naszą propozycję słyszałem szczerze mówiąc pierwszy raz dopiero podczas tego finału i może faktycznie ze mną jest coś nie tak, ale nawet mi się spodobała
Naszą propozycję słyszałem szczerze mówiąc pierwszy raz dopiero podczas tego finału i może faktycznie ze mną jest coś nie tak, ale nawet mi się spodobała
PACZKA
PACZKA
-
Hien
Belgia była doskonała, Boy George połączony z Georgem. Generalnie moje typy to byly: Słowenia, Australia, Chorwacja, Finlandia i Belgia.
Solo było ok, ale zeszłoroczna polska była naprawdę dobra.
Solo było ok, ale zeszłoroczna polska była naprawdę dobra.
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Pooglądałem na YT trochę występów i zdecydowanie najbardziej podobały mi się reprezentanci Estonii, Finlandii, Izraela, Litwy i Szwecji. Blanka też spoko.
Za to jak zobaczyłem dziadków z Chorwacji, to zbaraniałem. Chyba pomylili imprezy.
Niemcy zresztą nie lepsi.
Za to jak zobaczyłem dziadków z Chorwacji, to zbaraniałem. Chyba pomylili imprezy.
Niemcy zresztą nie lepsi.
-
Hien
Chorwacja była zajebista. Dawno nie widziałem na Eurowizji tak pokręconego kompozycyjnie i eksperymentalnego kawałka, który jednocześnie miałby w sobie melodię, jakiś konkretny (w tym wypadku antyRuskoBiałoruski) przekaz i wszystko to zrobione z jajem.
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Patrzę na listę i wywracam oczami, kto to są ci ludzie wgl
Nie lubię LUCa, ale skoro ludożerka polubiła Chłopów, to niech ten kawałek jedzie
Nie lubię LUCa, ale skoro ludożerka polubiła Chłopów, to niech ten kawałek jedzie
-
dejmien
Nie wiem czy ktoś śledzi w tym momencie, ale przedstawiciele Wlk. Brytanii to jakaś totalna porażka pod każdym względem.
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Nie sledze, bo sa ciekawsze rzeczy, ale nawet nie musze ogladac, zeby wiedziec, ze to jakas totalna pomylka.
Enjoy The Silence
-
mintaj
No ja akurat olewam z innych przyczyn, ale dziękujemy za tę wypowiedź
PACZKA
PACZKA
-
Hien
Trochę jak z depeszwizja w wykonaniu niektórych.