Czego teraz słuchasz?
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Ludzie, przestańcie xD
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
Hien
Big Black to nie muzyka
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Sam Albini pewnie by się pod tym podpisał
BTW pozwolę sobie zmienić nieco temat tej dyskusji i spytać się shodana co sądzi o ostatniej Taylor, bo generalnie to co widzę opinie o tej płycie, to jest jechane po całości, znajomi którzy ją cenili też raczej kręcą nosem i jestem ciekaw czy wuja dołączył do tego chóru (wujów), czy jednak nie
BTW pozwolę sobie zmienić nieco temat tej dyskusji i spytać się shodana co sądzi o ostatniej Taylor, bo generalnie to co widzę opinie o tej płycie, to jest jechane po całości, znajomi którzy ją cenili też raczej kręcą nosem i jestem ciekaw czy wuja dołączył do tego chóru (wujów), czy jednak nie
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Ja wgl na ten temat nie myślę miesiącami, pewnie w międzyczasie zdarzyło mi się tej Diablicy przesłuchać (top 1 plot twistów)
Średni tekst o eurowizji dostał odpowiednią ripostę, Hienę podsumową
Średni tekst o eurowizji dostał odpowiednią ripostę, Hienę podsumową
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Ok, nie miałem na myśli czegokolwiek złego odnośnie Eurowizji, bo nawet nie oglądałem. Rzuciłem niczego nieświadom niewinny żart. Kompletnie niewinny. Co było powodem dla Dragona do powrotu do jego ulubionego zajęcia, czyli wiadomo czego. Ja mam tego dość, wkur.wia mnie jego postawa i w niedalekiej przyszłości dam temu wyraz jak się to nie zmieni.
-
Hien
Kompletnie niewinny i kompletnie nieświadomy żart z czegoś o czym się nic nie wie xD Pozdro.
-
shodan
Dobra, nie ma o czy gadać.
-
Hien
No pewnie, że nie ma. Wyluzuj i na przyszłość daruj sobie docinki, jeśli sam nie chcesz żeby Ci dosrywano. To działa w obie strony.
-
shodan
Ok, jak zwykle masz świętą rację. Ty i Twój wierny uczeń. Przynajmniej dopóki on sam Cię nie wkurzy. Wtedy już taki wyrozumiały nie jesteś.
-
Hien
Gdybym sam zaczął, to bym się nie obrażał, że ktoś mi zripostował.
-
Dragon
Nie podoba mi się ciągłe pomijanie mnie i moich uwag w kontekście dyskusji na mój temat. Byłoby śmieszne jak ten zbutwiały żart gdyby nie to, że shodan uskutecznia to samo za każdym razem.
Żeby nie było marudzenia potem - ja jakby co wszystko widzę i czytam.
Żeby nie było marudzenia potem - ja jakby co wszystko widzę i czytam.
-
shodan
Jasne.
Wiesz, normalnie to bym się tu na forum wypowiedział. Bym opisał swoje wrażenia i w ogóle. Ludzie powinni pisać o swojej ulubionej muzyce. Tak jeszcze dwa lata temu tu było. Ale teraz po co? Fajnie że się Seba pytasz, ale ja nie chcę kolejnych głupkowatych uwag i złośliwości Dragona i jemu podobnych. Oni i tak wiedzą z góry co i jak.mintaj pisze:12 maja 2024 20:35BTW pozwolę sobie zmienić nieco temat tej dyskusji i spytać się shodana co sądzi o ostatniej Taylor, bo generalnie to co widzę opinie o tej płycie, to jest jechane po całości, znajomi którzy ją cenili też raczej kręcą nosem i jestem ciekaw czy wuja dołączył do tego chóru (wujów), czy jednak nie
-
Dragon
Mniej mowy wody, więcej właściwej treści, może taki drobiazg pomoże na przyszłość, bo na razie proponujesz podejście fanatola bez żadnych poważniejszych wypowiedzi.
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Wujek weź nie pier*ol i odpisz jak człowiek jak ta nowa Taylor. A w ogóle beka że ciśniecie Wujka kiedy zdaje mi się jego wpis tutaj nie był ripostą na wzmiankę o Eurowizji xD
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Hien
Sam przecież napisał, że był xD
-
shodan
Nie był. Nic nie znaczący żart bez kontekstu.
Nic o Taylor, Olivii ani kimkolwiek podobnym nie napiszę ani słowa, póki będzie jak jest. Takie to mamy ułomności i ograniczenia tego forum.
Nic o Taylor, Olivii ani kimkolwiek podobnym nie napiszę ani słowa, póki będzie jak jest. Takie to mamy ułomności i ograniczenia tego forum.
-
Hien
To ja odpadam. Równie dobrze można było napisać "dupa" i tak samo by to było dowcipne.
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Czego nie kumasz?
Wujek napisał że dla odmiany słucha muzyki (bo jak mniemam chyba może miał przerwę/przymusowy odwyk) tudzież napisał tak DLA ZGRYWY bo słucha jej non stop.
Wujek napisał że dla odmiany słucha muzyki (bo jak mniemam chyba może miał przerwę/przymusowy odwyk) tudzież napisał tak DLA ZGRYWY bo słucha jej non stop.
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Dragon
Może i dobrze, shodan, bo nic produktywnego jeszcze na ich temat nie napisałeś (poza opisami do bestek, ale tam dyskusje są króciutkie), co innego emocjonalnego