DEPESZWIZJA EDYCJE 11-20

Awatar użytkownika
Livv
Ulubiony utwór: Blue Dress Personal Jesus

Post 25 maja 2024 08:02

Gratuluję Hienowi wygrania dildastycznej depeszwizji! Sobie samej mogę przyznać jedynie nagrodę pocieszenia... ale przynajmniej kilka punktów sentymentalnych dostałam. :grins:
;*
Awatar użytkownika
devotional
Ulubiony utwór: Master And Servant

Post 25 maja 2024 12:15

Kurwe, Hien idzie jak burza, względnie leci jak... Dildo. Gratulacje, w pełni to zasłużone!!!
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
Awatar użytkownika
stripped
Ulubiony utwór: hajerlow

Post 25 maja 2024 12:28

shodan pisze:
25 maja 2024 02:32
Hien mi niedawno napisał - "jak nie wygram Wilsonem, to już chyba niczym".
Tak przegrywał że teraz jest liderem liczby wygranych edycji :D
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
Awatar użytkownika
mintaj
Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody

Post 25 maja 2024 12:31

i generalnej
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
Awatar użytkownika
stripped
Ulubiony utwór: hajerlow

Post 25 maja 2024 12:39

Może trochę przestanie marudzić :8
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
Awatar użytkownika
Hien

Post 25 maja 2024 13:32

Urodziłem się marudząc, dajcie spokój. Swoją drogą, wypowiem się szerzej na temat kolejki.
Recoil jest spoko, świetny album, lubię ten kawałek, bo kojarzy mi się z Musiałem na kuligu xD
Windows95man, no comments, no rules.
Grimes, no miałem łzy w oczach jak dawałem zero, ale Seba dobrał kawałek jakby nie chciał wygrać. Taki numer na kolanie trochę, cytując klasyka - Realiti to nie jest.
Scissor Sisters, zabieram się do tego bandu od lat, bo Jake Shears featował na różnych lubianych przeze mnie płytach i ma kozacki wokal, świetny numer.
The Bar-keys - waliło Murzajem na kilometr i jest to murzajowy poziom i klimaty. Fantastyczna rzecz, nie wiem jak ktoś mógł dać temu zero.
Raye - no niestety, tu nie siadło, taki generyczny pseudo-banger, wlatywał jednym uchem, wylatywał drugim. Próbowałem i próbowałem, ale nic z tego nie wyszło, sory Wujas.
Pink Floyd, heh, tak jak pisałem, z Dark Side trudno czerpać detalicznie, tego się słucha raczej w całości. Great Gig opakowane jest na płycie numerami tak, że to zawsze wzrusza. Wciśnięte między Wujasa dziwadło, a moje dziwadło, no niestety. No, ale to nie Liv układała kolejność, takie ryzyko. Pink Floyd to jeden z moich zespołów życia i generalnie doceniam. Jeszcze bardziej doceniam jeśli tytuł miał nawiązywać do tytułu edycji.

Na papierze złota kolejka, ale ostatecznie kilka lubianych przeze mnie nazw, z różnych powodów nie dowiozło. Nie obrażajcie się.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
Awatar użytkownika
Livv
Ulubiony utwór: Blue Dress Personal Jesus

Post 25 maja 2024 16:50

Ciesze się za docenienie PF, akurat staram się dobierać utwory pod skojarzenia z nazwami edycji jakie mam. :D
;*
Awatar użytkownika
Czez
Ulubiony utwór: Cala masa

Post 25 maja 2024 21:51

Hien, jako ze ten utwor to Twoj twor, wiec Ciebie sie zapytam, czy mozna to poudostepniac?
Enjoy The Silence
Awatar użytkownika
Hien

Post 25 maja 2024 22:06

Nie Czezu, to jest tu dla nas tylko, o Wujasie, prywatne sprawy, rozumiesz. Ale mogę Ci podesłać inne DM zrobione w ten sposób.
Awatar użytkownika
mintaj

Post 25 maja 2024 22:09

No ja nawet nie za bardzo widzę sens w rozpowszechnianiu tego utworu, przecież nikt by tego nie skumał bez znajomości forum/shodana
PACZKA
Awatar użytkownika
Czez

Post 25 maja 2024 22:11

Hien pisze:
25 maja 2024 22:06
Nie Czezu, to jest tu dla nas tylko, o Wujasie, prywatne sprawy, rozumiesz. Ale mogę Ci podesłać inne DM zrobione w ten sposób.
Dlatego zapytalem, bo sam nie bylem pewien, no korvilk mnie, zeby to podrzucic kilku bliskim znajomym, bo to po prostu jest petarda. Ale spoko, doskonale rozumie.
Enjoy The Silence
Awatar użytkownika
shodan
Ulubiony utwór: Halo

Post 25 maja 2024 22:14

Hien pisze:
24 maja 2024 22:21
Numer zrobiłem jakiś miesiąc temu, a padło na Wujka, bo jest najbardziej barwną i charakterystyczną postacią na tym forum, i ja go osobiście uwielbiam.
Dzięki za tak miłe słowa. :)

Chciałbym się w końcu odnieść do zakończonej kolejki Depeszwizji. Przede wszystkim wyrazy uznania dla Dragona. Prowadził imprezę pierwszy raz, mimo to poradził sobie znakomicie. Mentos ma godnego następcę/zastępcę.
Jeszcze raz gratulacje dla Hiena za wygraną. Tym większe, że wygrał utworem stworzonym przez siebie samego. Niezły wyczyn. Nawet nie wiedziałem, że takie rzeczy można sobie zrobić w domu. Szczególnie chodzi mi tutaj o wokal. Kiedyś przy omawianiu akustyków ja wrzuciłem wersję na gitarę akustyczną ETS i pamiętam, jak Hien mnie ofukał, że miały być tylko oficjalne wersje, gdy tymczasem ja wrzucam jakiś fanowski wynalazek. Ja nie mogłem wtedy zrozumieć jak to możliwe. Na gitarze może sobie każdy zagrać jeśli potrafi, ale skąd niby ten fan wziął ten wokal Gahana? A był w niektórych miejscach na bank inny niż w jakiejkolwiek innej wersji tego utworu. Różnice drobne, ale słyszalne. Teraz już wiem, ze przy pomocy specjalnych programów to możliwe.
Widzę, że w różny sposób odebraliście utwór Wuja. Ja od samego początku byłem nim rozbawiony. Nie było momentu, żebym czuł się ośmieszony. Tekst stworzony przez Hiena naprawdę mnie rozbawił. Wiecie, że ja słabo znam mówiony angielski, więc na początku nawet się nie wsłuchałem w tekst. Minęła chwila zanim załapałem o co chodzi. Nie wyłapałem za to kilku słów i zwrotów. Napisałem o tym Murzynowi, a on błyskawicznie przysłał mi cały tekst po angielsku (z czytania po angielsku jestem dużo lepszy). Dlatego myślałem, ze to on to zmontował skoro na poczekaniu miał w telefonie tekst utworu. W każdym razie wyszedł całkiem fajny utwór. Dobry i co ważne zabawny. I kto poza mną może się pochwalić, że ma utwór o sobie? :D Dobra robota Hien.
Co do mojego utworu jestem może nieco rozczarowany miejscem, bo wydawało mi się, ze wrzucam mocną rzecz. Ale z drugiej strony dwie osoby (Jacek i Livv) się poznali i dali mi maksa. Więc w sumie sukces i tak spory. RAYE nie jest raperką. Akurat tutaj to tak może wyszło. Poznałem ją przypadkiem w tym roku i jestem pod wrażeniem jej muzyki i niesamowitych możliwości wokalnych. A na żywo to już w ogóle dziewczyna wymiata. Jeszcze na pewno ją usłyszycie.
Awatar użytkownika
Hien

Post 25 maja 2024 23:10

Zapomniałem przez to wszystko pogratulować Dragonowi za doskonałe poprowadzenie edycji, niemal jakby to był sam Seba. Współpraca na polu prowadzący-wygrany, również przebiegła doskonale. Robert to jest gość.
Czez pisze:
25 maja 2024 22:11
Hien pisze:
25 maja 2024 22:06
Dlatego zapytalem, bo sam nie bylem pewien, no korvilk mnie, zeby to podrzucic kilku bliskim znajomym, bo to po prostu jest petarda. Ale spoko, doskonale rozumie.
Coś Ci Czezu wyczaruję.
Awatar użytkownika
mintaj

Post 25 maja 2024 23:27

Zanim kolega to zrobi, ja tylko oznajmiam, że wracam do prowadzenia oraz otwieram niniejszym DEPESZWIZJĘ 14: EDYCJĘ TAYLOR SWIFT

OKŁADKA

Myślę, że do poniedziałku, 27 maja się wyrobicie.
PACZKA
Awatar użytkownika
shodan
Ulubiony utwór: Halo

Post 25 maja 2024 23:42

O jak miło ze strony Hiena. :)
Awatar użytkownika
Hien

Post 26 maja 2024 01:48

Bez Ciebie bym przecież nie wygrał xD
Awatar użytkownika
Czez

Post 26 maja 2024 08:45

Wszyscy jestescie wielcy :)
Enjoy The Silence
Awatar użytkownika
mintaj

Post 27 maja 2024 15:30

No i tym razem nie zawiedliście, bo paczka już gotowa.

TAYLORIAN SWIFTANU

Głosy przyjmuję od środy 29 maja do niedzieli 2 czerwca.
PACZKA
Awatar użytkownika
Dragon
Ulubiony utwór: Sexy Doll

Post 27 maja 2024 16:34

Powiem tak: zestaw nie do szybkiego ogarnięcia xd
Awatar użytkownika
Czez

Post 27 maja 2024 18:14

Zestaw mdly
Enjoy The Silence