DEPESZWIZJA EDYCJE 11-20
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Co mu w ogóle przyszło do głowy, żeby takie rzeczy sprawdzać?Hien pisze:07 lip 2024 19:30Każdy pewnie zaliczył. Dev desperacko próbuje wygrać wrzucając wykonawców, których nie lubi.
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Livv szczęśliwie uratowała 0 punktów ode mnie dla Deva w tej edycji XDHien pisze:07 lip 2024 19:30Każdy pewnie zaliczył. Dev desperacko próbuje wygrać wrzucając wykonawców, których nie lubi.
-
Hien
Nic mówię, ale heh xD
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Czyli jak zawsze stres, a na koncu jest tak samo 
Enjoy The Silence
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Dostarczyliście w tej edycji parę fajnych tropów do sprawdzenia
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Ten numer mi się akurat podobaHien pisze:07 lip 2024 19:30Każdy pewnie zaliczył. Dev desperacko próbuje wygrać wrzucając wykonawców, których nie lubi.
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Livv
- Ulubiony utwór: Blue Dress Personal Jesus
To mnie nawet bardziej dobija... w takim razie wystarczy zaczekać na zasłużonego Złotego Ziobrę...
;*
-
Hien
Dla mnie wszyscy wygraliście w tej edycji. Reszta to tylko numerki.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Dragon
ok to siadamy głęboko w fotelach, zapinamy pasy...
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Dobry, mamy niedzielę 7 lipca.
Imieniny obchodzą Odo, German, Gościwit, Ilidiusz, Sędzisława oraz Wilibald. Wszystkiego najlepszego!
Dzisiaj mamy Światowy Dzień Czekolady - wszystkiego najlepszego.
Słońce powinno zachodzić w momencie, w którym czytacie te słowa i pewnie zaszło.
Będę dziś zziajany i zdyszany, co możecie mieć mi za złe. Tudzież nie. Przepraszam. Tak czy siak, niniejszym inicjuję DEPESZWIZJĘ 19 : IMIENIA HELENY BONHAM CARTER.
No i tradycyjnie - zaczynam od siebie.
KLASYFIKACJA:
Czy klasyfikacja generalna będzie tak samo wyglądać po ośmiu kolejkach? A NIE WIEM prostytutka, SKĄD NIBY MAM.
Imieniny obchodzą Odo, German, Gościwit, Ilidiusz, Sędzisława oraz Wilibald. Wszystkiego najlepszego!
Dzisiaj mamy Światowy Dzień Czekolady - wszystkiego najlepszego.
Słońce powinno zachodzić w momencie, w którym czytacie te słowa i pewnie zaszło.
Będę dziś zziajany i zdyszany, co możecie mieć mi za złe. Tudzież nie. Przepraszam. Tak czy siak, niniejszym inicjuję DEPESZWIZJĘ 19 : IMIENIA HELENY BONHAM CARTER.
No i tradycyjnie - zaczynam od siebie.
Tutaj też.5 pkt. - 1
4 pkt. - 6
3 pkt. - 7
2 pkt. - 5
1 pkt. - 4
Ale żem to zrąbał - gdybym wyjechał ze swoją wrzutą z tej edycji w poprzedniej, to bym w cuglach ją wygrał, a gdyby było na odwrót jednocześnie bym zaliczył pierwszego Złotego Ziobrę (kto wie czy nie EGZEKWO, ale nie będę uprzedzać faktów - na ten moment serio nie mam pojęcia xd). No ale cóż, za głupotę się płaci, ale może ktoś z was kiedyś tam sięgnie po Truskawkowe Scyzoryki, bo to był jedyny znany mi zespół, który jest jednocześnie goth i jednocześnie cheesy, a na dodatek słucha się go spoko. Albo nie, bo coś tam.
No ja generalnie dołącze do chóru wujów, bo też płakałem jak odrzucałem i pewnikiem oba odrzutki dostałyby ode mnie minimum 3 punkty w poprzedniej edycji. xD Od znakomitego poziomu generalnie nieco odstaje ósemka - zarówno jeśli chodzi o jakość pliku, jak i kompozycje. Mocno mi się to kojarzy z GTA 2 i niby jest spoko, ale to za mało przy takich rywalach. Podziękowałem też młodej Gahanównej - trolololo wiedząc kto to wrzucił i pamietając co ta osoba pisała na temat jej umiejętności wokalnych na forum i co ja pisałem, ale no… jak wyżej, za mocna konkurencja.
No i tak - punkcik dla Babylon Zoo, które mocno mi się kojarzy ze Smashing Pumpkins, ale to chyba dlatego, że każdy wyjec przy akompaniamencie gitary mi się z nimi kojarzy. Przyjemne, mam bardzo dużo sympatii do tego projektu. Tak samo jak do piątki, której niedawno słuchaliśmy w bestce utworowej. No w innych okolicznościach przyrody tych oczek byłoby więćej, I promise.
Billie jak to typowa genzetka, czyli z bazą. I w sam raz, by dostać 3 punkty, bo wiadomix, że najbardziej punktowane pozycje obsadziło u mnie to co zawsze, czyli wyciągnięty z dupy zapomniany singiel jakiegoś równie zapomnianego projektu z lat 80 oraz Sex Shop Boys. Tak, jestem przewidywalny.
Przepraszam.
KLASYFIKACJA:
Kod: Zaznacz cały
1. MURZYN - Hazard - Ciągły Ból Głowy - 5 pkt.
2. DRAGON - Pet Shop Boys - Dancing Star - 4 pkt.
3. DEV - Billie Eilish - CHIHIRO - 3 pkt.
4. HIEN - Dehd - Palomino - 2 pkt.
5. SHODAN - Babylon Zoo - Caffeine - 1 pkt.
6. CZEZ - Stella Rose - Angel
MENTOS - Strawberry Switchblade - Black Taxi
LIVV - The Dust Brothers - Marla - 0 pkt.
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
mintaj
Był taki film z Heleną Bohnam Carter którego nie widziałem i obawiam się, że nie widział go DEV też. Wysyłam dlań wyrazy wsparcia moralnego!
KLASYFIKACJA:
Chyba nigdy w tej zabawie kwestia Złotego Ziobry nie rozstrzygnęła się tak wcześnie - już teraz wiemy, że nie masz na tę nagrodę nigdy. Tak czy siak liderem póki co Murzyn, który przyprawia resztę PT forum o Ból Głowy - czy jednak Pernamentny? Nie wiemy, bo przewaga nad Hienem jest nieznaczna. Gdzieś tam za nimi Czezaw i Smoku - obaj poznali gorycz dostania zera punktów oraz słodycz bycia drugim. Nie możemy zapomnieć o obecnie głosującym i…. W sumie to całej reszcie, bo to faktycznie cholernie mocna edycja.
Gówno, gówno, w przeciwieństwie do tej edycji. Gdyby Musiał mógl oddać głos rezerwowy to dałby go dwójce, nawet jeśli dał jej już cztery punkty, a gdyby miał dać rezerwowy komuś innemu, to dałby go szóstce.Numer 1 - zabiję za ten vibe, ktoś zapłacze. 3 pkt
Numer 2 - dlaczego ta edycja jest tak cudownie smętna, za chwilę ja zapłaczę. 4 pkt
Numer 3 - trochę odmiany, ale tak naprawdę to nie. 1 pkt
Numer 4 - teraz coś takiego w ogóle do mnie nie przemawia, przepraszam (w stylu Mentosa). 0 pkt
Numer 5 - okurwa, a to przemawia w pełni. I po krótkiej walce w swojej głowie tu wjeżdża 5 pkt
Numer 6 - tak, wiem co to, ale no praise this time. 0 pkt
Numer 7 - tu miało być srogie uzasadnienie, a będzie srogie wyjebanie. Gówno, gówno jest odpowiedzią na wszystkie pytania. Wiadomo, 0 pkt
Numer 8 - przymierające, jak ja w środeczku (i moje płuca i moja wątroba po tym weekendzie). 2 pkt
KLASYFIKACJA:
1. MURZYN - Hazard - Ciągły Ból Głowy - 8 pkt.
2. HIEN - Dehd - Palomino - 7 pkt.
3. CZEZ - Stella Rose - Angel
DRAGON - Pet Shop Boys - Dancing Star - 4 pkt.
5. DEV - Billie Eilish - CHIHIRO - 3 pkt.
6. LIVV - The Dust Brothers - Marla - 2 pkt.
7. MENTOS - Strawberry Switchblade - Black Taxi
SHODAN - Babylon Zoo - Caffeine - 1 pkt.
Chyba nigdy w tej zabawie kwestia Złotego Ziobry nie rozstrzygnęła się tak wcześnie - już teraz wiemy, że nie masz na tę nagrodę nigdy. Tak czy siak liderem póki co Murzyn, który przyprawia resztę PT forum o Ból Głowy - czy jednak Pernamentny? Nie wiemy, bo przewaga nad Hienem jest nieznaczna. Gdzieś tam za nimi Czezaw i Smoku - obaj poznali gorycz dostania zera punktów oraz słodycz bycia drugim. Nie możemy zapomnieć o obecnie głosującym i…. W sumie to całej reszcie, bo to faktycznie cholernie mocna edycja.
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
Dragon
Jako przedstawiciel frakcji przedszkolnej forumu diwotis coraz bardziej nie rozumiem zachwytów nad tą edycją
-
mintaj
Koleżanka w tej edycji trochę się spóźniła - kto wie co by było gdybym dostał rezerwowe głosy na czas, ale no już nie będę się czepiać. Nie teraz. Teraz kurna LIVV.
KLASYFIKACJA:
No i są pierwsze przetasowania - najważniejsze na czele, gdzie Hien nieznacznie przeskoczył Murzyna przyprawiając go…. Nie, nie napiszę, że wyniki tej zabawy to czasem LOTERIA
. Awans solidnie punktującego Musiała oraz mniej solidnego Mnie. Ze spadkami - Czezław oaz Dragon. Powoli się klaruje grupa spadkowa, w której jakimś cudem wrzuta Livv jest wyżej niż Zoo Babilońskie…
Czy przyjąłem te głosy ponieważ dostałem od koleżanki komplet punktów? A nie odpowiem na to pytanie.1. 1 pkt
2. 2 pkt
3. 5 pkt
4. 0 pkt
5. 3 pkt
6. 0 pkt
7. 4 pkt
8. -
KLASYFIKACJA:
1. HIEN - Dehd - Palomino - 10 pkt.
2. MURZYN - Hazard - Ciągły Ból Głowy - 9 pkt.
3. DEV - Billie Eilish - CHIHIRO - 7 pkt.
4. CZEZ - Stella Rose - Angel
MENTOS - Strawberry Switchblade - Black Taxi - 6 pkt.
6. DRAGON - Pet Shop Boys - Dancing Star - 4 pkt.
7. LIVV - The Dust Brothers - Marla - 2 pkt.
8. SHODAN - Babylon Zoo - Caffeine - 1 pkt.
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
mintaj
Czy kolega MUNLUP włoży sobie kij w szprychy? A może sprawi że ktoś się, że tak to wulgarnie ujmę, WMIESZA w jego rywalizacje z Jacą? Zobaczymy…
Ciekawostka na półmetku: komplet punktów do tej pory zdobyły cztery różne osoby.
KLASYFIKACJA:
No i namieszał, bo sprawił, że w czołówce tabeli między nimi pałęta się… ten no, piszący te słowy, który zrównał się z Hienem i posiada z nim EGZEKWO dziesięć oczek. Nieznacny spadek Czeza i Deva, tak samo jak Dragona oraz zauważalny awans Shodana, który to mocno oddalił się od pełzającej w peletonie Livvki.
Jak tu się nie wzruszyć… Rezerwowy punkt poleciałby do Billie jak coś.5 pkt - utwór 4
4 pkt - utwór 3
3 pkt - utwór 6
2 pkt - utwór 1
1 pkt - utwór 8
0 pkt - utwór 2
0 pkt - utwór 7
Posrało was z tym poziomem edycji, wkurzyliście mnie. Zera dawałem ze łzami w oczach, zresztą dałem zero Billie, a to już świadczy o monstrualnym poziomie zestawu. Ile dobrej muzy ja tu poznałem dzięki Wam. Prawdopodobnie najlepsza edycja ever.
Ciekawostka na półmetku: komplet punktów do tej pory zdobyły cztery różne osoby.
KLASYFIKACJA:
1. MURZYN - Hazard - Ciągły Ból Głowy - 11 pkt.
2. HIEN - Dehd - Palomino
MENTOS - Strawberry Switchblade - Black Taxi - 10 pkt.
4. DRAGON - Pet Shop Boys - Dancing Star
DEV - Billie Eilish - CHIHIRO - 7 pkt.
6. CZEZ - Stella Rose - Angel
SHODAN - Babylon Zoo - Caffeine - 6 pkt.
8. LIVV - The Dust Brothers - Marla - 3 pkt.
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
mintaj
Do baru wchodzi Helena Bohnam Carter a barman na to: czas na głosy od CZEZA.
KLASYFIKACJA:
Jezu, sytuacja zmienia się jak w kalejdoskopie, a może nawet i szybciej. W każdym razie dzięki lepie na ryj od Czeza na prowadzenie wysunęło się Dehd i jest to pierwszy przypadek w dziejach tej zabawy, gdzie liderem jest zespół, którego nazwa zaczyna i kończy się spółgłoską oraz ma 4 litery. Na trzecim ciągle, kurna, ja, ale czuję za sobą oddech… no w sumie to każdego, bo peleton jst cholernie wyrównany - ledwo co pisałem o tym, że Shodan oddalił się od Livv, podczas gdy ta, dzięki kompletowi punktów, dogoniła go na zaledwie jedno "oczko". Po niezłym początku słabo punktuje Devv, na ten moment pałę ostatniego miejsca dzierży Czezław.
Znowu komplet dla kogoś innego. I zero dla mnie - boo. Ale ciche, bo byłem pierwszy na rezerwowej. Albo głośne, bo bez punktów dla Czarnego….1 - 0
2 - Moj
3 - 0
4 - 3
5 - 4
6 - 2
7 - 1
8 - 5
KLASYFIKACJA:
1. HIEN - Dehd - Palomino - 14 pkt.
2. MURZYN - Hazard - Ciągły Ból Głowy - 11 pkt.
3. MENTOS - Strawberry Switchblade - Black Taxi - 10 pkt.
4. SHODAN - Babylon Zoo - Caffeine
DRAGON - Pet Shop Boys - Dancing Star - 9 pkt.
6. DEV - Billie Eilish - CHIHIRO
LIVV - The Dust Brothers - Marla - 8 pkt.
8. CZEZ - Stella Rose - Angel - 6 pkt.
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
mintaj
Sorry MUDŻIN, w tej edycji nie poprawisz swojej sytuacji. Powód oczywisty - tera kurna ty.
Rezerwa: 7
KLASYFIKACJA:
To ten.… Tym razem na ostatnim Musiał, który od pewnego czasu ni cholery, ale nie punktuje. W przeciwieństwie do Livv, której Marla tym razem znowu wyprzedziła Shodana. Murzyn nie tylko nie dogonił Munlupa, ale spadł na trzecie miejsce, czyli do czyśca (bo jestem tam ja). Mocny awans Dragona, a lideruje, bez zmian, Palomino.
Kolejny komplet dla innej osoby! Niestety nie dla mnie, ale nie będę buczeć…2 - 5 pkt.
3 - 1 pkt.
4 - 0 pkt.
5 - 3 pkt.
6 - 4 pkt.
7 - 0 pkt.
8 - 2 pkt
Rezerwa: 7
KLASYFIKACJA:
1. HIEN - Dehd - Palomino - 17 pkt.
2. DRAGON - Pet Shop Boys - Dancing Star - 13 pkt.
3. MURZYN - Hazard - Ciągły Ból Głowy
CZEZ - Stella Rose - Ange
MENTOS - Strawberry Switchblade - Black Taxi - 11 pkt.
6. LIVV - The Dust Brothers - Marla - 10 pkt.
7. SHODAN - Babylon Zoo - Caffeine - 9 pkt.
8. DEV - Billie Eilish - CHIHIRO - 8 pkt
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
mintaj
Zostały dwie osoby, więc wleci SHODAN.

Rezerwa: 8
KLASYFIKACJA:
Rywalizacja jest zacięta, bo niedawno jeszcze pisałem o sobie i Murzynie atakujących liderującego praktycznie cały czas Hiena, a obaj jesteśmy w środku stawki - i to w drugiej jej części. Dragon jako jedyny w tej edycji nie dostał kompletu (był tego blisko u mnie) jest drugi, ale z racji tego, że teraz czas na jego głosy, jedyną osobą, która może zagrozić Hienowi jest Czez, ale umówmy się, że ma właściwie matematyczne szanse….
Było blisko tego, by w tej edycji komplet dostawał inny kawałek - niestety, w tej to będzie niemożliwe. Szkoda mocnego początku Murzyna.Depeszwizja 2 - 4 pkt.
Depeszwizja 3 - 1 pkt.
Depeszwizja 5 - 2 pkt.
Depeszwizja 6 - 3 pkt.
Depeszwizja 7 - 5 pkt.
Depeszwizja 8 - 0 pkt.
Niech mnie gęś kopnie jak Livv i Billie nie wygrają tej edycji.
Bardzo dobra edycja, ale Billie i tak bezkonkurencyjna
Rezerwa: 8
KLASYFIKACJA:
1. HIEN - Dehd - Palomino - 19 pkt.
2. DRAGON - Pet Shop Boys - Dancing Star - 16 pkt.
3. CZEZ - Stella Rose - Angel - 15 pkt.
4. DEV - Billie Eilish - CHIHIRO - 13 pkt.
5. MENTOS - Strawberry Switchblade - Black Taxi - 12 pkt.
6. MURZYN - Hazard - Ciągły Ból Głowy - 11 pkt.
7. LIVV - The Dust Brothers - Marla - 10 pkt.
8. SHODAN - Babylon Zoo - Caffeine - 9 pkt.
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
mintaj
No to ten - ostatni będą pierwszymi. DRAGON - czy zniszczy i zaszczuje Hiena? PS Rezerwa: 7
KLASYFIKACJA GENERALNA:
Przepraszam xd xd xd, ale…. No nie mogę prostytutka xd xd , ale….
Znowu mamy dwóch zwycięzców - zostają nimi duet HIEN & CZEZ!!!!
Tutaj ZASŁUŻONA NAGRODA, JESZCZE PACHNĄCĄ NIEWYŁĄCZONYM HITFILM STUDIO
A tu TABELKA - możecie tu zobaczyć m.in., że Livv stała się pierwszą w dziejach tej zabawy ostatnią osobą, która skończyła z dwucyfrowym wynikiem, za co też brawa.
I tu jeszcze kwestia logistyczna - nie będę ukrywać, że bojąc się, iż nie dokończymy tej edycji w komplecie, prosiłem was w ostatniej chwili o dosłanie rezerwowego głosu. Ponieważ wszystko się szczęśliwie ułożyło itepe itede, te numerki wrzucam wam najwyżej w ramach ciekawostki (jak pewnie zauważyliście, najczęściej na tę listę trafiała Billie Eillish), ale od kolejnej edycji bardzo uprzejmie proszę o podsyłanie rezerwowych głosów, jednoczśnie licząc na to, że nie będą one potrzebne.
Szczerze mówiąc, byłem blisko wykorzystania ich w celu rozstrzygnięcia tej edycji, ale jednak uznałem, że byłoby to średnio fair z racji tego, że jedna osoba z oczywistych przyczyn mi tego dodatkowego numerka nie wysłała. Teoretycznie mogłem to olać, bo i tak dodatkowy głos tej osoby nic by nie zmienił, ale z racji tego, że decydujący głos de facto tak czy siak należałby do mnie, postanowiłem, że podzielę ten laur na tę dwójkę gagatków.
Co do reszty - bez zmian. Czekam na kawałki, wytyczne, okładkę blablabla i jutro lecimy z ostatnią edycją w tym temacie.
Też pozdrawiam i czyżby mate… No, nie uprzedzajmy.1 znacznie lepiej niż Emigrowałem (?!?, przecież to nie ten śpiewak), ale dalej bardziej smęcące niż zadowalające (żaden tip top czy inny perfect) - podobają mi się klawisze i generalnie rozminki tekstowe
2 ładne eno-esque dźwięki na początku, tak łatwiej ukąsać serduszko me, całość na plus wyraźnie, mimo że wokalnie bez pierdycznięcia
3 brzmi jak z uniwersum Cate Brooks (lub po prostu library music brytolskiego), mogło to wrzucić dwóch użytkowników forumu diwotis, dobra rzecz
4 dobrze wyprodukowane smęcenie z hałasami gitarowymi - na plus głębokie Indie w warstwie rytmicznej, na minus potężna monotonia po połowie
5 całkiem w porządku zamulacz na rockowo, ale brakuje mi czegoś więcej; albo to coś wyraźnie świeżego albo jakiś szkic
6 nie jestem zadowolony z wrzucenia PSB akurat w takim towarzystwie, ale to jeden z lepszych numerów ze świeżutkiej Nonetheless - domyślam się marudzenia, nie liczę na zwycięstwo, ostatnim miejscem będę rozczarowany... piękna przebojowa miniaturka w starym stylu i na gejowy temat z kontekstem, którego nie znałem. good job guys, choć początkowo wkurzała mnie końcówka
7 nie, nie tym razem billy ajrisz
8 nic nie mam przeciwko luźnym kolażom instrumentalnym, ale równie dobrze może być albo czyjaś samorbóka albo tło do erotycznych pląsów w TV po 23.00 albo jakiś żart pozbawiony kontekstu
2 (5 pkt)
4 (4 pkt)
3 (3 pkt)
1 (2 pkt)
5 (1 pkt)
7
8
pozdrawiam Jamesa Forda i Jane Fondę
KLASYFIKACJA GENERALNA:
1. HIEN - Dehd - Palomino
CZEZ - Stella Rose - Angel - 20 pkt.
3. DRAGON - Pet Shop Boys - Dancing Star - 16 pkt.
4. MENTOS - Strawberry Switchblade - Black Taxi - 15 pkt.
5. MURZYN - Hazard - Ciągły Ból Głowy
SHODAN - Babylon Zoo - Caffeine - 13 pkt.
7. DEV - Billie Eilish - CHIHIRO - 11 pkt.
8. LIVV - The Dust Brothers - Marla - 10 pkt.
Przepraszam xd xd xd, ale…. No nie mogę prostytutka xd xd , ale….
Znowu mamy dwóch zwycięzców - zostają nimi duet HIEN & CZEZ!!!!
Tutaj ZASŁUŻONA NAGRODA, JESZCZE PACHNĄCĄ NIEWYŁĄCZONYM HITFILM STUDIO
A tu TABELKA - możecie tu zobaczyć m.in., że Livv stała się pierwszą w dziejach tej zabawy ostatnią osobą, która skończyła z dwucyfrowym wynikiem, za co też brawa.
I tu jeszcze kwestia logistyczna - nie będę ukrywać, że bojąc się, iż nie dokończymy tej edycji w komplecie, prosiłem was w ostatniej chwili o dosłanie rezerwowego głosu. Ponieważ wszystko się szczęśliwie ułożyło itepe itede, te numerki wrzucam wam najwyżej w ramach ciekawostki (jak pewnie zauważyliście, najczęściej na tę listę trafiała Billie Eillish), ale od kolejnej edycji bardzo uprzejmie proszę o podsyłanie rezerwowych głosów, jednoczśnie licząc na to, że nie będą one potrzebne.
Szczerze mówiąc, byłem blisko wykorzystania ich w celu rozstrzygnięcia tej edycji, ale jednak uznałem, że byłoby to średnio fair z racji tego, że jedna osoba z oczywistych przyczyn mi tego dodatkowego numerka nie wysłała. Teoretycznie mogłem to olać, bo i tak dodatkowy głos tej osoby nic by nie zmienił, ale z racji tego, że decydujący głos de facto tak czy siak należałby do mnie, postanowiłem, że podzielę ten laur na tę dwójkę gagatków.
Co do reszty - bez zmian. Czekam na kawałki, wytyczne, okładkę blablabla i jutro lecimy z ostatnią edycją w tym temacie.
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Stella Gahan dziekuje za glosy 
Enjoy The Silence