Hien pisze: 5 – utwór 4
4 – utwór 8
3 – utwór 5
2 – utwór 6
1 - utwór 7
0 – utwór 2
NIECH WAM BEDZIEMurzyn pisze: Ogółem jak początkowo się ucieszyłem tak mój entuzjazm szybko ostygł i w sumie nic mi tyłka nie urwało ale jest tu 1 albo 2 dobre numery.
1 - -
2 - Nneka? 0 pkt
3 - 3 pkt
4 - mi się jakoś skojarzyło to z Banco de Gaia, spoko leniwa nutka, 4 pkt
5 - brzmi jak Marek Biliński, 5 pkt.
6 - jakieś bałkańskie disco, 2 punkty
7 - 1 pkt
8 - jakieś epickie gówno, obczajcie sobie jak kolo dmie w dwa saksy na raz. Niespodziewanie wrzuciłem numer który wprost wyrwał mnie z kapci ze dwa tygodnie temu.
Kod: Zaznacz cały
KLASYFIKACJA:
1. DRAGON - Miha Kralj - Apokalipsa - 20 pkt.
2. MENTOS - Videosex - Videosex - 15 pkt.
3. HIEN - Death Cab for Cutie - Company Calls Epilogue - 14 pkt.
4. MURZYN - van der Graaf Generator - Darkness (11/11) - 13 pkt.
5. DEV - Art of Noise - Dreaming In Colour (feat. David's Daughters) [Wet Dream] - 12 pkt.
6. LIVV - Molina - Hey Kids (feat. Late Verlane) - 11 pkt.
7.SHODAN - Selah Sue - Black Part Love - 5 pkt.
Finał ułożył się tak, że przed ostatnią kolejką prawie na pewno wygrywa DRAGON - ma 5 punktów przewagi nad drugim MENTOSEM. Teoretycznie jest możliwy scenariusz, w którym on dostaje od młodej jajo, a ja komplet, co dałoby wygraną mi, ale już raz podobny miał miejsce w tej zabawie i nie liczyłbym na powtórkę z rozgrywki.
HIEN ma 14 punktów i kto wie, co by zdziałał gdyby nie to zero od Dragona? Ja nie wiem. Oczko za nim MURZYN, który nadal punktuje regularnie, ale no właśnie.. Tylko i aż solidnie. DEV mocno w górę, który po serii słabych głosowań dostał w tej transzy 9 punktów, co wystarczyło na wyprzedzenie LIVV, która niby też każdemu się podobała, ale nikomu też bardziej niż na 3 punkty.
A, i SHODAN. No on już nie wygrzebie się z ostatniego miejsca. Sorry.