Dobra kochani, jeszcze raz dziękuję za głosy, itd. Jako, że jestem jednocześnie zwycięzcą 22 edycji oraz prowadzącym 23, to jednocześnie pewne rzeczy to ułatwia i utrudnia. Jutro zaprezentuję temat, itd, ale już teraz bym chciał kilka spraw zapowiedzieć. Jako, że w przeciwieństwie do Seby, jestem reinkarnacją Hitlera, ostrzegam że u mnie takie akcje, jak Musiał ściągający paczkę dzień przed finałem i wysyłający głosy dzień po nim, nie przejdą. Od momentu wrzucenia paki, macie 48h na zassanie, potem kasuje linka, wywalam rara z hostingu i koniec. Nie ma słuchania i głosowania na odpierdoI. Druga sprawa, to to, że już teraz zapowiadam finał w poniedziałek, bo w przeciwieństwie do Mentosa, mam życie w weekend, natomiast o głosy proszę Was do niedzieli do godz. 21. Nie jestem tak biegły w tej zabawie, jak kolega Mintaj, nie dam rady tego wszystkiego przygotować w kilka godzin, więc umawiamy się, że deadline na głosy w niedzielę o 21, natomiast finał w poniedziałek o tej samej. Również w przeciwieństwie do biednego Mentosa, nie będę wysyłał setek pw i wiadomości na fejsie z zapytaniami czy żyjecie, czy gracie, czy Wam się chata spaliła, itd. Jeżeli coś Wam się posypało, pojawiło się utrudnienie, itd, piszcie do mnie, ogarniemy. Jeśli nie dostanę żadnego infa tego typu, to a) uznam, że wszystko cacy, a ten kto przekroczył deadline, robi sobie aja oraz b) coś nie jest cacy, ale pisanie do zalegających nie ma sensu, bo gdyby coś się stało, to by mi sami napisali. Proste sprawy, które tutaj ostatnio wydają się niesamowicie trudne, dla niektórych graczy, zwłaszcza na M. Tak więc jutro się tu widzimy, przedstawię temat i chyba jakąś okładkę, czy coś. Kto olewa takie rzeczy, może mi już wysyłać numer.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn