DEPESZWIZJA - SEZON 3
-
Hien
Wolisz żeby wygrał Murzyn? xD
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Wchodzimy w decydującą fazę i właśnie wrzucam głosy DRAGONA. Jako jedyne - z uzasadnienieniem!
KLASYFIKACJA
Przed ostatnimi głosami robi się gorąco bo tbh na pierwsze miejsce szansę mają właściwie wszyscy poza Wują i Murzynem (on i tak przynajmniej bezpecznie oddalił się od ostatniego miejsca dzięki punktom od Dragona). Rywalizacja Hien-Dragon chyba odeszła już do lamusa, bo kolega Robert upadł tak nisko, że musi rywalizować ze mną. Poświęciłem jej dużo miejsca, tak samo jak Livv, ale warto zwrócić uwagę na to, że zaledwie punkt straty do prowadzącej dwójki ma…. Musiał, co ciekawe jeden z dwóch uczestników tej edycji bez kompletu.
Póki co...
Dołączam się do pozdrowień. I gratulacje dla Hioba z okazji dołączenia do grona "piątkowiczów" (chociaż to chyba nie da mu za wiele…).6 (5 pkt)
3 (4 pkt)
2 (3 pkt)
5 (2 pkt)
4 (1 pkt)
1
Znowu radioza na dzień dobry, zaczynam już reagować alergicznie, ale na szczęście tym razem im dalej w las tym lepiej, barwniej, ciekawiej. Pięć punktów dla cudnego storytellingu (HIOB DYLAN?), chciałbym to usłyszeć ostatnio przy okazji meczu Legii we Wrocku... Jak to nie Seba to robię Seppuku. Czwóreczka dla Deva i Blacklist, lubię tę pretensjonalne rockowe kluchy. Trója za udany atak w segmencie łatwo przyswajalnym, przyjemnie melancholijna aura kawałka trafia do mnie łatwo. Dwa punkty za melotronopodobny klawisz, poza tym to taki udawany dżezik. Jedynka za chęci, ale nie mogłem przestać myśleć o tej pokaszanionej robocie na perkusji.
Panowie, czyli Elan Vital, czyli dziełko ze zbioru Trzech Szóstek. Ostatnio mam nawrót potrzeby słuchania takich lo-fi emocjonalnych rzeczy, więc kolejna wrzutka od serducha. Obstawiam z cztery punkty.
pozdrówki dla Pana Zdzisława Kuźniara, który w niedzielę wieczorem będzie już po swoim kolejnym monodramie w WTW. 93 lata, ale forma sceniczna imponująca! ja już mam dość Wrocka po sobocie, więc tym razem odpuszczam - co innego ludożerka, ma być ponad 120 osób...
KLASYFIKACJA
Kod: Zaznacz cały
1. LIVV - Fiona Apple - Slow Like Honey
HIEN - Norah Jones - She's 22 - 17 pkt.
3. DEV - Blacklist - Lovers in Mourning - 16 pkt.
4. DRAGON - Panowie - Elan Vital
MENTOS - Ewa Braun - Samochodem i Domem Zajęła się Policja - 13 pkt.
6. MURZYN - Hiob Dylan - Testament Króla Kibiców - 10 pkt.
7. SHODAN - Olivia Rodrigo - traitor - 4 pkt.
Póki co...
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Wtedy zrobię sobie krzywdę podwójnie
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Hien
No trudno...
-
mintaj
Na osłodę, czarnemu koleżce zostało zdecydowanie o laureacie tej edycji. NIE PRZECIĄGAM I WKLEJAM
KLASYFIKACJA GENERALNA
Niby she's 22, choć punktów ma tylko 21. Zwycięzcą Depeszwizji 27: EDYCJI ZŁAMANYCH SERC jeeeeeeeeeeest
HIEN
NAGRODA tutaj
TUTAJ zaś klasyczna tabelka, której nikt nie czyta, ale jakby kogoś interesowała to ten. Jak coś to była to jedyna edycja, w której tylko dwie osoby dostawały "zero".
Jak zawsze: gratulacje, owulacje i tym podobne, czekam na kontakt ze strony laureata. Edycja #28 startuje zgodnie z terminem jutro - liczę na to, że tym razem w komplecie.
Tekst dolny…Niestety ale przynudziliście zdrowo a te kawałki zbytnio nie poruszyły mojego serduszka. Zobaczę chociaż kto z Was ma poczucie humoru. Maksa daję numerowi który jako jedyny mnie zaintrygował z tej stawki. 4 dla prostej i ładnej piosenki, 3 dla za długiego kawałka zespołu Ewa Braun, reszta raczej meh.
1 - Olivia Rodrigo "Traitor" - 0 pkt
2 - 4 pkt.
3 - 1 pkt.
4 - Ewa Braun "Samochodem i domem zajęła się policja" - 3 pkt.
5 - 2 pkt.
7 - 5 pkt.
KLASYFIKACJA GENERALNA
Kod: Zaznacz cały
1. HIEN - Norah Jones - She's 22 - 21 pkt. :/
2. LIVV - Fiona Apple - Slow Like Honey - 19 pkt.
3. DRAGON - Panowie - Elan Vital - 18 pkt.
4. DEV - Blacklist - Lovers in Mourning - 17 pkt.
5. MENTOS - Ewa Braun - Samochodem i Domem Zajęła się Policja - 16 pkt.
6. MURZYN - Hiob Dylan - Testament Króla Kibiców - 10 pkt.
7. SHODAN - Olivia Rodrigo - traitor - 4 pkt.
Niby she's 22, choć punktów ma tylko 21. Zwycięzcą Depeszwizji 27: EDYCJI ZŁAMANYCH SERC jeeeeeeeeeeest
HIEN
NAGRODA tutaj
TUTAJ zaś klasyczna tabelka, której nikt nie czyta, ale jakby kogoś interesowała to ten. Jak coś to była to jedyna edycja, w której tylko dwie osoby dostawały "zero".
Jak zawsze: gratulacje, owulacje i tym podobne, czekam na kontakt ze strony laureata. Edycja #28 startuje zgodnie z terminem jutro - liczę na to, że tym razem w komplecie.
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
-
devotional
No to robię sobie krzywdę pojedynczo
-
Hien
Piękna nagroda. Szczerze śmiechłem z "za każdym razem znów", numer ląduje na empetrójce.
Zamiast świętować, to muszę dzwonić na Policję i zgłaszać, że Musiał chce sobie zrobić krzywdę.
Ehh, wiadomo, że ładna, melancholijna piosenka z damskim wokalem i nietuzinkową aranżacją musi wygrać, więc byłem pewien, że wygra Liv XD
A tu taka niespodzianka. Czasami się znacie.
Zamiast świętować, to muszę dzwonić na Policję i zgłaszać, że Musiał chce sobie zrobić krzywdę.
Ehh, wiadomo, że ładna, melancholijna piosenka z damskim wokalem i nietuzinkową aranżacją musi wygrać, więc byłem pewien, że wygra Liv XD
A tu taka niespodzianka. Czasami się znacie.
-
devotional
Mnie ta piosenka rozwaliła xD setny raz na szczycie, nic lepiej nie opisuje Hiena przygody z tą zabawą. Oczywiście gratuluję zwycięzcy i dziękuję tym, którzy poznali się na Blacklist
-
Hien
To już w sumie przestaje być zabawne 
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
powiało nudą xd
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Hien
skończyły mi się akerstasze i osty fejkowych bethovenów
-
mintaj
Ja tylko się wtrące z ogłoszeniem duszpasterskim - z przyczyn osobistych itepe itede blablabla odpowiedzialność za prowadzenie edycji o numerze 28 spada na laureata bieżącej.
TAK WIĘC PROSZĘ UPRZEJMIE O SŁANIE UTWORÓW DO HIENA!!!!
Dziękuje i wracam do prowadzenia za tydzień.
TAK WIĘC PROSZĘ UPRZEJMIE O SŁANIE UTWORÓW DO HIENA!!!!
Dziękuje i wracam do prowadzenia za tydzień.
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
-
Hien
Ponownie wkraczam w prowadzenie z pozycji zwycięzcy, więc postarajcie się godnie zawalczyć o nagrodę zbliżającej się edycji, albowiem ponieważ, będzie to EDYCJA SMUTNYCH PANÓW.
Okładkę wyjątkowo podeślę dopiero z paczką, bo nie chce mi się teraz na szybko montować byle czego, a nie mam tej mintajowej biegłości w Gimpie. Na utwory czekam do jutrzejszego wieczora.
Okładkę wyjątkowo podeślę dopiero z paczką, bo nie chce mi się teraz na szybko montować byle czego, a nie mam tej mintajowej biegłości w Gimpie. Na utwory czekam do jutrzejszego wieczora.
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Bardzo sympatyczne wyniki, gratulejszon!
-
Hien
Przypominam, że utwory zbieram do wieczora, nie do północy. Została jedna osoba xD
-
devotional
I to nie ja 
-
Hien
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll