Co dalej z Depeche Mode? (rok 2020 i dalej…)
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
-
Hien
Polskie strony fanów dm to merytorycznie nigdy nie stały na wysokim poziomie. Byle jakość wali z każdego tekstu.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Póki co jadą dalej z kolekcją 12 calowych singli i promują Playing The Angel:
http://www.depechemode.com/article/depe ... ember-2022
Z "nowego" (nowo skompilowanego) contentu:
Playing The Angel Promotional Collection (PSTUMM260) / LP10 (newly compiled exclusive limited edition)
A1 Free
A2 Better Days
A3 Newborn
A4 John The Revelator (Single Version)
A5 Lilian (Single Version)
B1 Precious (Michael Mayer Ambient Mix)
B2 Suffer Well (Alter Ego Remix)
B3 Lilian (Robag Wruhme Slomoschen Kikker)
B4 A Pain That I'm Used To (Goldfrapp Remix)
B5 A Pain That I'm Used To (Telex Remix)
Trochę beka że kupując to nie uświadczysz w sumie normalnych wersji Precious, APTIUT ani Suffer Well.
http://www.depechemode.com/article/depe ... ember-2022
Z "nowego" (nowo skompilowanego) contentu:
Playing The Angel Promotional Collection (PSTUMM260) / LP10 (newly compiled exclusive limited edition)
A1 Free
A2 Better Days
A3 Newborn
A4 John The Revelator (Single Version)
A5 Lilian (Single Version)
B1 Precious (Michael Mayer Ambient Mix)
B2 Suffer Well (Alter Ego Remix)
B3 Lilian (Robag Wruhme Slomoschen Kikker)
B4 A Pain That I'm Used To (Goldfrapp Remix)
B5 A Pain That I'm Used To (Telex Remix)
Trochę beka że kupując to nie uświadczysz w sumie normalnych wersji Precious, APTIUT ani Suffer Well.
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Dragon
W ogóle co to za koncept, żeby jeszcze rozkrajać te single i robić zbędny sajgon. Marnotrawstwo miejsca na nośnikach xD Zresztą parę rzeczy też wypadło magicznie (po szybkiej lekturze Discogsa).
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Jestem kurde rozczarowany tą tracklistą, bo koncept tych boxów winylowych bardzo propsowałem ze względu na kontent, a tu generalnie ch*j :F trudno mi w ogóle uwierzyć, że od PTAka mija 17 lat, a pamiętam, jak na tym forum brałem udział w kosmicznym hype na premierę tej płyty.
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Hajs jest hajsem...
Enjoy The Silence
-
Hien
Ale jaki kontent?devotional pisze:07 wrz 2022 21:12Jestem kurde rozczarowany tą tracklistą, bo koncept tych boxów winylowych bardzo propsowałem ze względu na kontent, a tu generalnie ch*j :F trudno mi w ogóle uwierzyć, że od PTAka mija 17 lat, a pamiętam, jak na tym forum brałem udział w kosmicznym hype na premierę tej płyty.
-
Arsendis
- Ulubiony utwór: I Feel Loved i Somebody
Od wydania Memento Mori miną zaraz dwa lata i trzeba już powoli myśleć o nowym albumie...Jak myślicie czy Martin jest już w studiu ? A może za wcześnie na takie dywagacje ? Czy jest szansa na album w 2027 roku? A może znowu będziemy musieli czekać dłużej ?
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Skoro przed memento mordy przerwali cykl czteroletni, to nie wydaje mi się, by można było się spodziewać czegoś nowego od nich w najbliższej przyszłości. Ale mam podejście, że jak coś wyjdzie to spoko, pewnie przesłucham 3 razy i zapomnę, a jak nie to świat mój się nie zawali
DEPESZWIZJA 123: EDYCJA NOWOFALOWA
FINAŁ 21:15
FINAŁ 21:15
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Mam nieodparte wrażenie, iż Mementos Mori było ich ostatnim krążkiem. Mogę się mylić, ale szanse na coś nowego oceniam nisko
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Mam podobne poczucie i prawdę mówiąc chyba nawet nie czekam na nic już.
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Ja tylko wiem, że od co najmniej 20 lat ludzie gadają, że to już na pewno koniec. A te pierniki nic sobie z tego nie robią.
-
Arsendis
Mi się wydaje że nie , dojadą do 17,18 krążków studyjnych i dopiero skończą karierę.devotional pisze:15 sty 2025 15:16Mam nieodparte wrażenie, iż Mementos Mori było ich ostatnim krążkiem. Mogę się mylić, ale szanse na coś nowego oceniam nisko
Są jeszcze bardzo młodzi, nie wydaje mi się żeby mieli kończyć w ciągu najbliższej dekady
-
Dragon
No przecież był ostatnio info, że NA RAZIE nie planują. Znowu można śmiało założyć, że jeszcze jeden i do widzenia. Albo i nie
Lepiej jakby dojechali do czterdziestu w sumieArsendis pisze:15 sty 2025 15:33Mi się wydaje że nie , dojadą do 20 krążków i skończą karierędevotional pisze:15 sty 2025 15:16Mam nieodparte wrażenie, iż Mementos Mori było ich ostatnim krążkiem. Mogę się mylić, ale szanse na coś nowego oceniam nisko
-
Arsendis
Dave śmiało może kręcić tyłkiem po scenie choćby do 80tki
Maxim z zespołu The Prodigy jest 5 lat młodszy a kopie powietrze, i skacze po scenie aż miło
Karl Hyde z Underworld jest wręcz starszy i to samo
Maxim z zespołu The Prodigy jest 5 lat młodszy a kopie powietrze, i skacze po scenie aż miło
Karl Hyde z Underworld jest wręcz starszy i to samo
-
Arsendis
O to to , pamiętam takie gadanie w okolicach 2009, 2010 rokushodan pisze:15 sty 2025 15:29Ja tylko wiem, że od co najmniej 20 lat ludzie gadają, że to już na pewno koniec. A te pierniki nic sobie z tego nie robią.
-
Dragon
Mam nadzieje, że Prodiż też dojadą do czterystu płyt. Koncerty po 80ce bardzo spoko!
-
Arsendis
Może nie do czterystu, ale myślę że niebawem dostaniemy album numer 8 ( oni nigdy nie wydawali porażającej liczby albumów )Dragon pisze:15 sty 2025 15:38Mam nadzieje, że Prodiż też dojadą do czterystu płyt. Koncerty po 80ce bardzo spoko!
Ale wracając do tematu DM, mam szczerą nadzieję że to nie był ostatni album i ostatnia trasa ( nigdy ich nie widziałem na żywo , muszę ich zobaczyć przed śmiercią )
-
Hien
Na pewno coś jeszcze nagrają, ale liczę że wypadli z wyrytego rytmu konkretnej ilości lat między płytami i rutyny chodzenia do studia jak do korpo. Im więcej czasu odpoczną od DM, tym lepiej dla nich i dla nas. Mam nadzieję, że przed 2030 r., jedyne co dostaniemy od DM, to archiwalne nagrania, rocznicowe deluxy, itd.
-
Arsendis
W 2030 na 50lecie mogliby zrobić coś fajnego dla fanówHien pisze:15 sty 2025 15:45Na pewno coś jeszcze nagrają, ale liczę że wypadli z wyrytego rytmu konkretnej ilości lat między płytami i rutyny chodzenia do studia jak do korpo. Im więcej czasu odpoczną od DM, tym lepiej dla nich i dla nas. Mam nadzieję, że przed 2030 r., jedyne co dostaniemy od DM, to archiwalne nagrania, rocznicowe deluxy, itd.