No, po głosowaniu to sobie można rzucać definicjami ile się chce xD Do edycji śpiewających pań równie dobrze można było wrzucić faceta śpiewającego falsetem.mintaj pisze:25 sty 2025 20:36Nie wiem, pytałem już w tym temacie o wasze definicje ambientu - dostałem jedną odpowiedź, która przepadła w morzu tego typu błyskotliwych i światłych tekstów. Osobiście nie czuję się zawiedziony, chociaż niech będzie że mam ból dupy i zawieszam zabawę dopóki dopóty mi nie przejdzie xdWuja i Seba, tu nie ma co gadać. Ja rozumiem, że można nie znać dobrze gatunku, ale wystarczyło, IE wiem, wejść na yt i wpisać ambient, albo jeden z filmików o tym czym jest ambient, jakiś się postarać, a nie wrzucać byle co, byle było xd
Proszę oto Wikipedia
Ambient music is a genre of music that emphasizes tone and atmosphere over traditional musical structure or rhythm. It is often "peaceful" sounding and lacks composition, beat, and/or structured melody.[5] It uses textural layers of sound that can reward both passive and active listening[6] and encourage a sense of calm or contemplation.