-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
-
devotional
zje.bałem coś, nieistotne, moment 
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Rajca
Jaki gamoń... dev, marudzisz jak stara rura 
Ogarnij się!
Ogarnij się!
-
Hien
Wyświetlił mi się dziś na fejsie post o tym, tak to bym pewnie nie wiedział. Najlepsze, że post był ze peja o muzie country (którego nie obserwuję), a w komentarzach, rasowi słuchacze prawdziwego country, zesrywali się srogo, że ten album Beyonce to niby country i ich to do żywego obraża. Fajnie się to czytało, ale prostytutka, nie wiem co by się musiało stać żebym się sam bulwersował tym, że mainstreamowy artysta dostał mainstreamowa nagrodę xD
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Swoją drogą, zasrywanie feeda pejami/osobami których nie śledzę, to solidny argument za wypieprzeniem z tego kurwidołka xd
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Zuckerberg idzie śladami tego deebila z Twittera, także od pewnego czasu sukcesywnie odlajkowuję, wyłączam, nie obserwuję wielu rzeczy
kurde, ale że tej koncertówki pośmiertnej ARC nie wzięli pod uwagęHien pisze:03 lut 2025 13:05Wyświetlił mi się dziś na fejsie post o tym, tak to bym pewnie nie wiedział. Najlepsze, że post był ze peja o muzie country (którego nie obserwuję), a w komentarzach, rasowi słuchacze prawdziwego country, zesrywali się srogo, że ten album Beyonce to niby country i ich to do żywego obraża. Fajnie się to czytało, ale prostytutka, nie wiem co by się musiało stać żebym się sam bulwersował tym, że mainstreamowy artysta dostał mainstreamowa nagrodę xD
-
devotional
To jest zaraza, a głównie dostaję podły, boomerski humormintaj pisze:03 lut 2025 13:06Swoją drogą, zasrywanie feeda pejami/osobami których nie śledzę, to solidny argument za wypieprzeniem z tego kurwidołka xd
-
mintaj
A to pewnie akurat ja
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
A co robi Zucky?Dragon pisze:03 lut 2025 13:09Zuckerberg idzie śladami tego deebila z Twittera, także od pewnego czasu sukcesywnie odlajkowuję, wyłączam, nie obserwuję
Enjoy The Silence
-
mintaj
Nie wiem jak u ciebie, ale u mnie Feed z roku na rok jest coraz mniej nadający się do czegokolwiek bo liczba reklam, spamu i sponsorowanego gówna jest przytlaczajaca
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
dejmien
Spokojnie, Czez zaraz Ci powie, że z punktu widzenia Polski Zuckerberg jest zajebistym gościem i nie wie, o co Ci chodzi.
-
devotional
Już nie chodzi o to, jaki Cukiergóra jest, tylko w jaki śmietnik zamienił Twarzoksiążkę. Ja tam siedzę już tylko dla kilku grup i fanpejów z fotografią kolejową lub starymi zdjęciami Łodzi/Warszawy.
-
Hien
Mnie to w sumie trochę wali, bo i tak mało scrolluję, nie to co kompletnie uzależniony od fejsa Musiał. Natomiast zadziwiająco fajne grupy mi ostatnio wyskakują, więc to takie pół na pół. Większy problem widzę w tym, jak 80% zabezpieczeń konta, zostało zastąpionych przez praktycznie nic.
-
devotional
A to fakt, 2FA właściwie już mi nie działa choć mam włączone, resetowanie tego nic nie dało.
-
Hien
Śmiesznie się składa, bo ostatnio znalazłem użytek z fejsa po raz pierwszy od dawna, dodając się do grup o r36s. Czasami mam ochotę wywalić to w pizdu, ale wiem, że potem będę żałował, jak mi ciśnienie zejdzie. Niemniej, praktycznie przestałem postować.
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Użytek z fejsa? Praktycznie zerowy poza kontaktem z ludźmi, co nie mam go z nimi gdzie indziej.
Dla porządku uzupełniam ostatnią myśl: zerwanie z weryfikacją faktów, banem na homofobiczne gówno i inne tego typu Wielka Ameryka Dupą Fika
Dla porządku uzupełniam ostatnią myśl: zerwanie z weryfikacją faktów, banem na homofobiczne gówno i inne tego typu Wielka Ameryka Dupą Fika