O, jednak nie dostanę Złotego Ziobry. LOL.Numer 1 - Hmmm, nie wiem, NIE WIEM. Dziwaczne to w sumie, na początku chciałem potwornie zmehać, zwłaszcza przez ten fatalny wokal, który nasuwa na myśl Matę. Potem jednak robi się lepiej, muzyka ładnie wchodzi, no i krótkie to jest. Takie w sam raz na 1 pkt
Numer 2 - To jest w ogóle ciekawa sprawa, bo ten kawałek jest jednym z dwóch w obecnym rozdaniu co do których uważam, że tak samo nie pasują do finalnego GTAVI jak i spokojnie pasują, zależy od wajbu. Dobry numer bardzo, lekko darkłejwowo, a ja lubię takie rzeczy. 3 pkt
Numer 3 - Tutaj lekko skisłem na początku, albowiem opening brzmi jak poważna i poważnie nagrana studyjna wersja Vooyah od Munlupa. Potem robią się z tego Poets of the Fall na sterydach, i serowo i trochę emo, potem jeszcze to darcie ryja... a siadło! Miewam swoje słabości, 4 pkt!
Numer 4 - Jeśliby tak mieć własną wersję Journey FM... tak się chyba nazywała ta stacja z Czwórki, nie wiem, jestem zbyt leniwy, by teraz to sprawdzić xD W każdym razie, co mogę powiedzieć, nie jest to złe, i nawet potrafię to sobie wyobrazić w settingu Vice City, ale reszta jest lepsza. Więc 0 pkt
Numer 5 - legendarny frontman (jeden z dwóch w sumie) Eaglesów (Hotel California, te sprawy) i kawałek, który CUDEM imho nie wylądował ostatecznie w GTA Vice City. Najbardziej Miami-based numer obok Motywu Crocketta. W ciemno obstawiam, że Szóstka się z nim przywita. Uwielbiam, 0 pkt
Numer 6 - Trochę bawi umieszczenie Sabriny Carpenter na samym końcu. Czy ten numer też znajdzie się na OST do szóstej odsłony Zuchwałej Kradzieży Samochodu? Zapewne tak, to chyba był hit teraz albo rok temu. Zaskakująco (albo wcale nie) powiem, iż... mam słabość do tego numeru lol. 2 pkt
KLASYFIKACJA:
Kod: Zaznacz cały
1. DEV - Glenn Frey - You Belong To The City - 8 pkt.
2. SHODAN - Kendrick Lamar - dodger blue (feat. Wallie the Sensei, Siete7x & Roddy Ricch) - 7 pkt.
3. HIEN - Riverside - Loose Heart - 6 pkt.
4. MURZYN - Vox Low - You Are A Slave - 4 pkt.
5. DRAGON - Jam City - Club Thanz - 3 pkt.
6. MENTOS - Sabrina Carpenter - Espresso - 2 pkt.