1. Devotional
2. bartini
3. Slick
4. satelite_dm
5. szajajaba
6. Flashback
7. Dizzunia
8. ...
9. Magiczna + Piotrus (jak mu urwiesz głowę, to kto mi odda hajs ?)
Bo data faktycznie została zmieniona, ale jeszcze zanim ktokolwiek się tym zlotem zaczął interesować. To znaczy ten 29.10 to już data po zmianiekawoszka pisze:Wychodzi jednak na to,ze zlot w Lodzi odbedzie sie 29 pazdziernika![]()
Tylko dlaczego w celebratorze jest oznaczony jako "data zmieniona",sama juz sie pogubilam
I tu sie mylisz Droga @ de-muśde-mo pisze:To ja może jeszcze tak w kwestii formalnej.... (chociaż i tak już pewnie wszyscy zapomnieli o temacie)
@ de-muś przestanie pisaćde-mo pisze:Obawiam się, że niedługo mój uroczy plan zajęć uniemożliwi mi pisanie gdziekolwiek![]()
Długo i nudniasto by wyjaśniać, ale generalnie był to taki mały żarcikde-mo pisze:(i co tam się Diziski wypisują z listy, co?![]()
).
Po pierwsze, mów za siebiedevotional pisze:Pragnąłbym stwierdzić, że ludzie z tego forum raczej nie przepadają za ludźmi z "tamtego" (choć wiele się tu zameldowało, bądź nawet "przeprowadziło")
No to szykujcie się moi drodzy na koniec świataDisease pisze: @ de-muś przestanie pisać? Nie ma takiej opcji
. Toż to by się świat zawalil
.
No, i to jest właściwa odpowiedźDisease pisze: Długo i nudniasto by wyjaśniać, ale generalnie był to taki mały żarcik. Przeciez wiesz @ de-muś, że ja do Waszej Łódki to na czworakach, z zaawansowaną anginą, złamanym sercem, uszkodzoną stópką czy też po spóźnieniu się na dwa kolejne ciapągi, ale przypełznę na 101%
.
Tiaaa, tere ferede-mo pisze: No to szykujcie się moi drodzy na koniec świata![]()
Ło matko, gdybym tak wcześnie zaczęła browarkowanie, na focie forumowej pewnie leżałabym w pierwszym rzędziede-mo pisze:do Dekompresji będzie się można dostać już od godziny 19-ej![]()
Wiemy, wiemy conieco o Karolkude-mo pisze:Część pieniędzy ze sprzedaży biletów zostanie przeznaczona dla Karolka, bardzo chorego dzieciaczka, który niedawno obchodził swoje pierwsze urodziny i dzielnie walczy z przeciwnościami losu