A ja zbiorę zwłoki i przyjadę pokibicować z daleka
@ kawo
właśnie o to chodzi że GRA ROLĘ.. bo o to chodzi żeby się w końcu spotkać większą grupąslick pisze:
Ale fakt - przysiega padla wiec widzimy was we Wroclawiu. Miesiac nie gra roli bo party jest wlasciwie comiesiecznie.
..no jeśli jeszcze osoby z mojego regionu zaczynają czuć chęci to zacznę się poważnie zastanawiać - aczkolwiek nie raz jechałem już sam w "kompletnie nieznane", jednak w grupie zawsze raźniej_precious_ pisze: No do cholery musze sie kiedys wybrac do Wroclawia na jakis zlot - sie tam wyrabia , a wyrabia
no właśnieDisease pisze:Nie wspomnę nawet o imprezach pokoncertowych: w chorzowskiej Piramidzie (z wyjątkiem @ Erwa ofkors
Fale to się zaczną już w pociąguDisease pisze: Coś czuję, że fale to ja będę miała po imprezie we własnym kadłubie i będą to fale wielkiego wyporu![]()
.
Kto popłynie, ten popłynie, a kto pojedzie na kawie, to nie tudno przewidziećkawoszka pisze:Fale to się zaczną już w pociągu![]()
Tia, raczej trudno ja zapomniećkawoszka pisze:pamiętasz przebieralnię w toalecie,w drodze do Wrocka,mrauuu...
Nie o takie "fale" mi chodziłoDisease pisze:Kto popłynie, ten popłynie, a kto pojedzie na kawie, to nie tudno przewidziećkawoszka pisze:Fale to się zaczną już w pociągu![]()
. Ty pijesz dziesiąte piwo i jesteś trzeźwa, a mnie sie po pierwszym plącze język, po drugim nie pamiętam, jak sie nazywam, po trzecim mylę kobiety z facetami, po czwartym tańczę na stole, po piątym zapominam, kogo nie lubię i kocham wszystkich, po szóstym daje sie namówic na absolutnie wszystko, a po siódmym odwozi mnie erka
. Także żadna ze mnie zawodniczka w tej dyscyplinie
.
luki07 pisze:ej a ja?
aj tam na 101% to juz dzisiaj wiem ze napewno bedeslick pisze:Dobra, wiec robimy ustawke...
Gdzie i kiedy to raz, a dwa to zrobmy liste osob chetnych i deklarujacych sie w 100% na przyjazd do wrocka.
i znajac moje posrane szczescie data FF pokryje sie ze zlotem w LublinieJacek_Slowblow pisze:Pierwszy wolny termin dla FF byłby w lutym.