Stosunek do depeszów
-
Ania Depeszka
-
cam101_little15
Mnie tym bardziej takie głupie gadanie antyfanów nie doprowadzi do porzucenia tego wspaniałego zespołu... Przecież dzięki nim widze sens życia... poprostu. A z toffikiem sobie pogadam. bedzie miała za swoje jeszcze bardziej niż ma... 
-
Ania Depeszka
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Nie wyobrażam sobie dnia, miesiąca itd bez DM. Jest mi niezbędne do życia jak tlen. 
-
Młody
Nie przesadzajmy z tym fanatyzmem
Chociaż jakbym usłyszał jakiegoś kretyna, który mówi głupoty o DM nawet ich nie znając to bym się wkurzył nieźle. Na szczęście jeszcze nikogo takiego nie spotkałem.
-
Ania Depeszka
@młody to nie żaden fanatyzmMłody pisze:Nie przesadzajmy z tym fanatyzmemChociaż jakbym usłyszał jakiegoś kretyna, który mówi głupoty o DM nawet ich nie znając to bym się wkurzył nieźle. Na szczęście jeszcze nikogo takiego nie spotkałem.
-
Młody
Czy aby na pewno?Nie wyobrażam sobie dnia,miesiąca itd dez DM.Jest mi niezbędne do życia jak tlen.
-
cam101_little15
Tylko pozazdrościc!!!Młody pisze:Nie przesadzajmy z tym fanatyzmemChociaż jakbym usłyszał jakiegoś kretyna, który mówi głupoty o DM nawet ich nie znając to bym się wkurzył nieźle. Na szczęście jeszcze nikogo takiego nie spotkałem.
-
Młody
A czego zazdrościć skoro fanów DM też nie ma u mnie wielu...
-
Ania Depeszka
Jak już zaczełam słuchać DM to raczej są marne szanse na to bym przestała.Tarazie idzie mi dobrze bo już 10 lat. 
-
cam101_little15
Tego, że nikt ci nie truje dupy że słuchasz "debili" phi!
a u mnie też dużo nie ma... nie przejmuj sie
a u mnie też dużo nie ma... nie przejmuj sie
-
Młody
-
Ania Depeszka
No tak się dobrze składa ze już 10 lat.A Ty ile słauchasz DM?
-
cam101_little15
O Gratki! 10 lat... to ja może nie mówie ile ja słucham, bo aż wstydAnia Depeszka pisze:Jak już zaczełam słuchać DM to raczej są marne szanse na to bym przestała.Tarazie idzie mi dobrze bo już 10 lat.
-
Ania Depeszka
Jaki wstyd? To żaden wstyd. Mniej lub więcej... ważne że słuchasz i że cenisz ich muzyke.
-
cam101_little15
Wstyd w sensie że czas jaki słucham przy 10 latach to sekundka 
-
Młody
Słucham 4 latka, więc też całkiem nieźle... Zresztą nie ważne ile, ważne że lubimy ten zespół.
Cam, nie ma się co wstydzić...
-
cam101_little15
Ja New Life jestem jeśli chodzi o to kiedy zaczęłam słuchać. Ale jeśli chodzi o wiedze na ich temat i ogólnie o poznanie dyskografii to starym koniem jestem
-
Ania Depeszka
Oj nie przejmuj się. W końcu kiedyś trzeba było zacząć. Życze Ci abyś wytrwała w tym i żeby DM stało się dla Ciebie prawdziwą pasją a nie było "przejściową fascynacją" jak dla mojej koleżanki. Posłuchała chwile... i na tym koniec.
-
cam101_little15
Dziękuje!!! Czuję że napewno nie bedzie przejściowe, bo wkładam w nich całe serce i duszę!!! I myślę że to już stało sie pasją, nawet mogę powiedzieć obsesją... (w dobrym sensie rzecz jasna) 
-
Ania Depeszka
"Mała rzecz wieeelki efekt"