Nine Inch Nails
-
Vira
- Ulubiony utwór: WIMY
sorej za drugi post pod rzad, ale wczoraj byl premierowy koncert w lisbonie.
tych, ktorzy wybieraja sie na ktorys z koncertow europejskich, moze zainteresowac setlista:
01. Pilgrimage
02. Mr. Self-Destruct
03. Last
04. Terrible Lie
05. March of the Pigs
06. The Line Begins to Blur
07. Something I Can Never Have
08. Closer
09. Burn
10. Help Me I Am In Hell
11. Eraser
12. La Mer
13. Into the Void
14. Wish
15. No, You Don't
16. Only
17. You Know What You Are?
18. Hurt
19. The Hand That Feeds
20. Head Like a Hole
tych, ktorzy wybieraja sie na ktorys z koncertow europejskich, moze zainteresowac setlista:
01. Pilgrimage
02. Mr. Self-Destruct
03. Last
04. Terrible Lie
05. March of the Pigs
06. The Line Begins to Blur
07. Something I Can Never Have
08. Closer
09. Burn
10. Help Me I Am In Hell
11. Eraser
12. La Mer
13. Into the Void
14. Wish
15. No, You Don't
16. Only
17. You Know What You Are?
18. Hurt
19. The Hand That Feeds
20. Head Like a Hole
-
obi
- Ulubiony utwór: Halo
sie tu skrainiło, ho ho ! 
zaczyna mi się powoli też udzielać zaciekawienie i ogólny nastrój wyczekiwania na nową płytę. Mam nadz ze przeskoczy jakieś takie sobie WT.
zaczyna mi się powoli też udzielać zaciekawienie i ogólny nastrój wyczekiwania na nową płytę. Mam nadz ze przeskoczy jakieś takie sobie WT.
-
nigaBlack
NIN: wg mnie mają dwie absolutnie genialne płytki: "The Downward Spiral" i "The Fragile", na pozostałych są genialne fragmenty, ale wierzę w Trenta, że jeszcze jego opus magnum jest przed nim...no i nagrali jeden z najlepszych coverów jakie słyszałem "dead souls" joy division...
-
obi
A to się zgadza, "dead souls" dobrze wyszło.
Co do nowej płyty - wycieki nie zachwycające specjalnie, to nie to co kiedyś, ale może być nie gorzej od With Teeth.
Co do nowej płyty - wycieki nie zachwycające specjalnie, to nie to co kiedyś, ale może być nie gorzej od With Teeth.
-
Vira
nie jaralo mnie mocno dead souls, dopoki nie zaczeli tego grac na trasie wt. swietna nowa wersja, huhuhuu..
-
nigaBlack
...hmmm, nie gorzej od "With Teeth", to trochę za mało jak dla mnie, bo płytka strasznie nierówna, mistrzostwo przy The Hand That Feed, Only, Every Day Exactly..., Right Where It Belongs...reszta trochę słabiej...Często słucham remixów z płytki "Further Down The Spiral", jakoś wszystkie przypadły mi do gustu...
-
olz
- Ulubiony utwór: in your room
Sluchalam kilku wyciekow z najnowszej plyty... i pozostaje mi jedno pytanie.
Co to ma byc?
Co to ma byc?
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
-
nigaBlack
tak to już bywa z "wyciekami", często nie wiadomo o co chodzi
, dlatego wolę poczekać na termin, który wyznaczy Mr Trent i będzie go firmował całym sobą...
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Ja też się póki co oszukuję, że może w wersjach znanych już piosenek, na albumie będzie jakieś solidniejsze jebutnięcie, bo na razie jak ktos np. napisał na gronie ostatnia piosenka "je*bie Beverly Hills 90210".
Co do wycieku, to ten jest akurat w pełni kontrolowany, rozrzucają po kiblach w miastach w których koncertują, USB flashe z jedną piosenką.
No i jeszcze Trencik leci w dziada, bo dziś miała być premiera Survivalism, a nie ma
Co do wycieku, to ten jest akurat w pełni kontrolowany, rozrzucają po kiblach w miastach w których koncertują, USB flashe z jedną piosenką.
No i jeszcze Trencik leci w dziada, bo dziś miała być premiera Survivalism, a nie ma
-
obi
pierdu pierdu, ale wycieki to on też całym sobą firmuje, i to co wyszło to już jest obraz nadchodzącej płyty. a terminy to on narazie olewa dosyć.nigaBlack pisze:tak to już bywa z "wyciekami", często nie wiadomo o co chodzi, dlatego wolę poczekać na termin, który wyznaczy Mr Trent i będzie go firmował całym sobą...
-
obi
No bo jest. Jak dla mnie to 2/3 kawałki są w miarę.EveS pisze:Co do wycieku, to ten jest akurat w pełni kontrolowany
-
olz
- Ulubiony utwór: in your room
Ja mowie serio - jesli cala plyta jest na poziomie wyciekow, to dla mnie ten zespol juz jest skonczony 
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
-
nigaBlack
i to jest właśnie pułapka "wycieków", kontrolowane, czy nie, każdy ma własne zdanie...NIN ma u mnie kredyt zaufania i z przyjemnością poczekam na LP a jak będzie po...to już zupełnie inna bajka, czas pokaże...pamiętam, że do "The Fragile" długo się przekonywałem, ale było warto
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
"The Fragile" to chyba jedyna ich płyta do której nikt mnie nie musial przekonywać , jak dla mnie arcydzielo .
Wracajac do wycieków kontrolowanych czy nie , nie szukam ich bo po co , porostu jak wyjdzie plyta pojde do sklepu i kupie ją , przesłucham i nieomieszkam podzielić się wrażeniami .
Wracajac do wycieków kontrolowanych czy nie , nie szukam ich bo po co , porostu jak wyjdzie plyta pojde do sklepu i kupie ją , przesłucham i nieomieszkam podzielić się wrażeniami .
-
Vira
o i otoz to.
nie ma jak plytka dziabnieta w calosci. co to za radocha wrzucac na sprzet i 'znam znam nie znam znam znam znam nie znam nie znam'?
pfysz.
nie ma jak plytka dziabnieta w calosci. co to za radocha wrzucac na sprzet i 'znam znam nie znam znam znam znam nie znam nie znam'?
pfysz.
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
No ja też bym tak najchętniej zrobiła, ale łapska same lecą do ściągania
Już sobie przy wielu okazjach obiecywałam, że nie ruszę przed wyjściem na rynek oficjalnego wydawnictwa, ale ciekawość zawsze (dodatkowo podjudzana zazwyczaj wszechobecnym hurra-optymizmem) niestety zwycięża. Wczoraj też tak jakby sam wpisał się link do strony Porcupine Tree na MySpace 
-
Vira
ha!
ja sie moge poszczycic odczekaniem do premiery wt, tak ze mam wprawe.
ja sie moge poszczycic odczekaniem do premiery wt, tak ze mam wprawe.
-
satelitka
- Ulubiony utwór: I Feel You
Heh, też wolałabym usłyszeć dopiero całą płytkę, ale za sprawą mojego kumpla, moja skrzynka mailowa była zaopatrzona we wszystkie kawałki, które wyciekły....No i w tym wypadku trudno się oprzeć.....
Przesłuchałam je wszystkie kilkakrotnie.
"My Violent Heart" mnie zachwyciło, najmniej podoba mi się jak narazie "Survalism".
Na pewno nie będzie to album na miarę "The Fragile" czy absolutnego arcydzieła jakim jest "The Downward Spiral", ale z tego co słyszałam do tej pory myślę, że płyta będzie co najmniej dobra.
Zresztą trudno oceniać po kilku wyciekach, zawsze inaczej się odbiera płytę w całości.
Przesłuchałam je wszystkie kilkakrotnie.
"My Violent Heart" mnie zachwyciło, najmniej podoba mi się jak narazie "Survalism".
Na pewno nie będzie to album na miarę "The Fragile" czy absolutnego arcydzieła jakim jest "The Downward Spiral", ale z tego co słyszałam do tej pory myślę, że płyta będzie co najmniej dobra.
Zresztą trudno oceniać po kilku wyciekach, zawsze inaczej się odbiera płytę w całości.
-
Vira
z innej beki - jak wrazenia po beside you in time dvd?
-
Vira
w sieci juz video do survivalism. jedyny utwor, ktory pozwolilam sobie sluchac/ogladac przed premiera