Hourglass
-
dejmien
Re: Solowy projekt Gahana poraz drugi ???
Ciekawe kiedy będzie wyciek? 
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
Strzelam , singiel na tydzień przed premierą (oczyiście wszystko pod kontrolą speców od sprzedaży i marketingu
)
Bardziej zależy mu na zobaczeniu teledysku niż nad tym by stać się posiadaczem singla czy płyty wcześniej .
Bardziej zależy mu na zobaczeniu teledysku niż nad tym by stać się posiadaczem singla czy płyty wcześniej .
-
dejmien
Wiadomo już kto będzie reżyserem klipu 
-
_precious_
Ja narazie nigdzie na taką informcje nie natrafiłem , a to już by pomogło w speculacjach .
-
dejmien
Mam tylko nadzieję, że nie będzie to Uwe Flade. Jego klipy raczej nie są najwyższych lotów 
W zasobach umieściłem link do 50-cio sekundowego fragmentu Kingdom
tutaj kolejny filmik ze studia
W zasobach umieściłem link do 50-cio sekundowego fragmentu Kingdom
tutaj kolejny filmik ze studia
-
_precious_
Zapraszam TU Dave o "Hourglass" oraz o każdej piosence z osobna . Niestety bez tłumaczenia , więc ktoś tak biegle znający język angielski jak ja nieźle się napoci zanim poskłada wszystko do kupy

-
_precious_
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
najs tapetka, ląduje na pulpicie 
-
Daria The Revelator
-
El
grunt, że Kingdom juz cały jest...
-
Daria The Revelator
dlaczego ja nic o tym nie wiem ? 
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Bo sie mnie nie zapytalas. 
-
El
Daria The Revelator pisze:dlaczego ja nic o tym nie wiem ?
bo trzeba czujnym być- już fragmenty kolejnych dwóch są...
-
Daria The Revelator
a to już też wiem. 
-
slick
Zupelnie ale to zupelnie nie rozumiem, czym sie ludzie podniecaja czekajac na wycieki.
"Jest 20 sekund utworu X - achh to bedzie mistrzostwo!"
"Jest juz 1:12 sekund utworu X - achh bomba, lepszego w zyciu nie slyszalem!"
Smieszne to jest.
Owszem jak byly wycieki z PTA to je sluchalem ale grubo po fakcie jak inni to mieli na swoich dyskach. Czym sie jarac? Ze sie uslyszy utwor 3 dni przed kims innym?
Ludzie maja kompleks bycia pierwszymi, smieszna sprawa.
I tak jak bylo z Playing The Angel, posluchalem Precious i dalej czekalem na pelny album. Tutaj podobnie (piszac tego posta slucham Kingdom ogolnie po raz drugi), a poniewaz to tylko Gahan a nie Depeche Mode to tym bardziej mi sie nie spieszy. Sam utwor slaby, nic szczegolnego - jak cala solowa kariera Dave'a. W przerwie pomiedzy kolejnymi krazkami Depeche Mode moglby sie zajac jak dla mnie koszeniem trawnika.
"Jest 20 sekund utworu X - achh to bedzie mistrzostwo!"
"Jest juz 1:12 sekund utworu X - achh bomba, lepszego w zyciu nie slyszalem!"
Smieszne to jest.
Owszem jak byly wycieki z PTA to je sluchalem ale grubo po fakcie jak inni to mieli na swoich dyskach. Czym sie jarac? Ze sie uslyszy utwor 3 dni przed kims innym?
I tak jak bylo z Playing The Angel, posluchalem Precious i dalej czekalem na pelny album. Tutaj podobnie (piszac tego posta slucham Kingdom ogolnie po raz drugi), a poniewaz to tylko Gahan a nie Depeche Mode to tym bardziej mi sie nie spieszy. Sam utwor slaby, nic szczegolnego - jak cala solowa kariera Dave'a. W przerwie pomiedzy kolejnymi krazkami Depeche Mode moglby sie zajac jak dla mnie koszeniem trawnika.
-
El
slick pisze:Zupelnie ale to zupelnie nie rozumiem, czym sie ludzie podniecaja czekajac na wycieki.
może tym, że wreszcie mogą usłyszeć coś na co czekają w sumie długo ? - mimo, że to np. tylko niecała minuta... może tym, że usłyszą wreszcie cos nowego co zrobił człowiek, którego uwielbiają i są z Jego twórczoscia zwiazani niektórzy dłużej niż wiek niejednego forumowicza ?
patrz jak wyżej... nie ma znaczenia czy szybciej niz ktoś inny...slick pisze:
. Czym sie jarac? Ze sie uslyszy utwor 3 dni przed kims innym?Ludzie maja kompleks bycia pierwszymi, smieszna sprawa.
slick pisze:
W przerwie pomiedzy kolejnymi krazkami Depeche Mode moglby sie zajac jak dla mnie koszeniem trawnika.
dziwne stwierdzenie jak na admina forum DM, ale cóż- dziś DM różnych fanów ma...
-
slick
I kolejny syndrom "stazu sluchania". Problem polskich fanow polega chyba na tym, ze "kuul" jest tylko ten kto zaczal sluchac najwczesniej, kto najwczesniej byl na depie i kto mial fotke z zespolem. Wszystko to oczywiscie musi byc podkreslane na kazdym kroku, zeby kazdy widzial. Dziwne wyznaczniki. Staz sluchania nie ma tutaj zadnego znaczenia zwlaszcza, ze rozmawiamy o solowej tworczosci Dave'a a ta jak wszyscy wiemy (a wiemy?) nie trwa ona tyle ile wiek niejednego z forumowiczow. Z tego co sie orientuje ~5 latkow na forum nie mamy.El pisze:może tym, że wreszcie mogą usłyszeć coś na co czekają w sumie długo ? - mimo, że to np. tylko niecała minuta... może tym, że usłyszą wreszcie cos nowego co zrobił człowiek, którego uwielbiają i są z Jego twórczoscia zwiazani niektórzy dłużej niż wiek niejednego forumowicza ?slick pisze:Zupelnie ale to zupelnie nie rozumiem, czym sie ludzie podniecaja czekajac na wycieki.
No to sie zdecyduj. Bronisz tych wszystkich "podnieconych" czy mowisz, ze to nie ma znaczenia?El pisze:patrz jak wyżej... nie ma znaczenia czy szybciej niz ktoś inny...slick pisze:Czym sie jarac? Ze sie uslyszy utwor 3 dni przed kims innym?Ludzie maja kompleks bycia pierwszymi, smieszna sprawa.
Czytanie ze zrozumieniem sie klania.El pisze:dziwne stwierdzenie jak na admina forum DM, ale cóż- dziś DM różnych fanów ma...slick pisze:W przerwie pomiedzy kolejnymi krazkami Depeche Mode moglby sie zajac jak dla mnie koszeniem trawnika.
dla ostudzenia atmosfery i oczyszczenia tematu przenioslem resztę dyskusji o fanach do http://depechemodeforum.pl/viewtopic.php?f=24&t=2721, niech ten temat pozostanie do wymiany opinii na temat "hourglass" -=0bi=-
-
dejmien
Zapoznałem się z "wyciekami" i pokuszę się o stwierdzenie, że mi się podoba 
-
obi
- Ulubiony utwór: Halo
-
Daria The Revelator
jakiś tydzień temu
wiesz, subskrypcja do 'davegahanofficial'