Poza tym co napisał Mateusz, mogę dodać, że na mojej stronie odnajdziecie archiwalia prasowe DM (w postaci skanów), wszystko co było związane z imprezami [fast fashion] i zlotami we Wrocławiu i okolicach bliższych i dalszych (fotki, materiały prasowe...). Nie pozostaje mi nic innego, jak zaprosić do odwiedzin na www.fast-fashion.wroclaw.pl!
Jacek
[fast fashion] - www.fast-fashion.wroclaw.pl
- Jacek_Slowblow
-
Kontakt
Strona WWW
- slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
-
Kontakt
Strona WWW Twitter YouTube
A kiedy aktualizacja o zdjęcia Jacku?
Ale podbiłem topik.
Ale podbiłem topik.
Hej, jeśli masz problemy z logowaniem na forum to spróbuj z przypomnieniem hasła. Jeśli to nie pomaga, skontaktuj się ze mną. Postaram Ci się pomóc.
- Jacek_Slowblow
-
Kontakt
Strona WWW
Udało Ci się
Fotki jednak po koncercie będą uzupełniane... do tego dział z materiałami, konkurs wiedzy, a wszystko z okazji FF #24...
Szykują się aktualizacje w galeriach fotek koncertowych - wrzucę wreszcie moje fotki z Londynu
Fotki jednak po koncercie będą uzupełniane... do tego dział z materiałami, konkurs wiedzy, a wszystko z okazji FF #24...
Szykują się aktualizacje w galeriach fotek koncertowych - wrzucę wreszcie moje fotki z Londynu
- Jacek_Slowblow
-
Kontakt
Strona WWW
UWAGA!
Strona [fast fashion] depeche mode party zakończyła działalność pod adresem w domenie prv.pl! Dosyć denerwujących reklam i popierdułek wrzucanych przez operatorów domeny.
Oto obecny adres naszej witryny:
www.fast-fashion.wroclaw.pl
Strona [fast fashion] depeche mode party zakończyła działalność pod adresem w domenie prv.pl! Dosyć denerwujących reklam i popierdułek wrzucanych przez operatorów domeny.
Oto obecny adres naszej witryny:
www.fast-fashion.wroclaw.pl
- obi
- Ulubiony utwór: Halo
-
Kontakt
Strona WWW
bardzo ladny adresik do ulubieńszych trzeba dodac