Hourglass
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
Re: Solowy projekt Gahana poraz drugi ???
jutiub służy pomocą
gra świateł jest super, w parze z muzyką to idzie, troszkę mało samego zainteresowanego, i ogólnie może to nie jest szczyt reżyserskich umiejętności, ale jestem na tak. 
-
The Darkest Star
...uważam, że teledysk jest dobry- szczególnie ze względu na panującą w nim prostOtę i ogólny ascetyzm, jeśli mogę to tak ująć
baaardzo podoba mi się kamienny wyraz twarzy dave'a (koło czwartej minuty klipu
)
baaardzo podoba mi się kamienny wyraz twarzy dave'a (koło czwartej minuty klipu
-
obi
- Ulubiony utwór: Halo
@Daria: na youtube nie ma co liczyć, zabierają wszystkie linki do tego video:
Ten film wideo jest już niedostępny z powodu otrzymania zgłoszenia o posiadaniu praw autorskich przez użytkownika Depeche Mode.
Ten film wideo jest już niedostępny z powodu otrzymania zgłoszenia o posiadaniu praw autorskich przez użytkownika Depeche Mode.
-
Daria The Revelator
tak, wiem, kumpel mnie już wczoraj uświadomił gdy chciał łobejrzeć
no trudno, trzeba czekać na oficjalne wydanie 
-
The Darkest Star
ok, błąd poprawiony.. / 
-
Erwartungen
trza ściągnąć ze strony słowackiej jak pisał precious!Daria The Revelator pisze:tak, wiem, kumpel mnie już wczoraj uświadomił gdy chciał łobejrzećno trudno, trzeba czekać na oficjalne wydanie
-
obi
a czy ktoś dodał stronę słowacką do linków na depechemodeforum.pl ? bo coś nie widzę
-
Daria The Revelator
iii jest ! davegahanofficial wypuścił kingdom, czyli już legalnie można sobie pooglądać ! 
-
obi
Łooooooo !
no to patataj, na jutuba !! 
=-=-=-=-=-=-==-
klip #6 ze studia też już jest:
http://pl.youtube.com/watch?v=8TxupFzpRVY
=-=-=-=-=-=-==-
klip #6 ze studia też już jest:
http://pl.youtube.com/watch?v=8TxupFzpRVY
-
dejmien
-
obi
dzięki ! wlasnie przesluchalem. "saw something" to bedzie hicior. po tych 3 kawalkach + kingdom można się spodziewać dobrej płyty....nie wiem czy nie lepszej miejscami od PTAka 
-
dejmien
Jestem tego samego zdania co do "Saw Something", nie mogę przestać słuchać tego utworu... 
-
obi
No, po prostu piękny !
Ciekaw jestem w jak dużym stopniu jest to kompozycja samego Dave'a, a produkcja kolegów ....bo jeśli to tylko Jego, to czapa z głowy
Ciekaw jestem w jak dużym stopniu jest to kompozycja samego Dave'a, a produkcja kolegów ....bo jeśli to tylko Jego, to czapa z głowy
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
Zdecydowanie skłaniam sie w strone "Use you" oraz "A little lie" wlaśnie tego oczekekuje po solowych utworach w wykonaniu Dave'a . Już przy pierwszej płycie miałem nadzieje , że usłysze na niej troche "brudu" drapieżności , ale prócz BL było miernie . I tak to widze .
p.s.
... ale czego można sie spodziewać po kimś dla kogo najlepszą płytą jest SOAD , a kawalkiem "Barrel Of A Gun"

p.s.
... ale czego można sie spodziewać po kimś dla kogo najlepszą płytą jest SOAD , a kawalkiem "Barrel Of A Gun"
-
dejmien
Kolejny, pełny kawałek wylądował w download, tym razem 21 Days 
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
dejmien
more & more & more
more & more & more
-
Princess
- Ulubiony utwór: People are people
Jak na razie slyszalam "Kingdom" i jako zapowiedz albumu robi dobra robote.
Poprzednia plyta D.G. jest milutka,lubie ja,ale czuje,ze ta spodoba mi sie o wiele bardziej...
czekam tylko na zlot w Poznaniu,beda sprzedawac te krazki z DVD 2 dni przed premiera! ale czad!!!
:bouncy:
Poprzednia plyta D.G. jest milutka,lubie ja,ale czuje,ze ta spodoba mi sie o wiele bardziej...
czekam tylko na zlot w Poznaniu,beda sprzedawac te krazki z DVD 2 dni przed premiera! ale czad!!!
-
dejmien
W dziale download jest już cały Hourglass 
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Plus jeszcze linki od panow Slowblow'a i Scape'a na rapidshare.
Coz moge powiedziec od siebie nt. Gahanowej produkcji? Opinii nie zmienilem, rockowy badziew i tyle. Przesluchalem Kingdom jeden jedyny raz - wystarczy mi. Plik nie polecial nawet do kosza. Bez miedzyladowania wyfrunal z mojego dysku. Juz wczesniej wspominalem, ze miejsce Gahana (pomiedzy kolejnymi produkcjami Depeche Mode) jest z rodzinka w domu a nie w studiu nagraniowym. Chcial podbudowac swoje "ego" solowym projektem? Chcial pokazac, ze moze cos zrobic solo? Super, ale na Paper Monsters moglo sie zakonczyc. Udowodnil, ze potrafi - owszem stworzyl ale nic dobrego, nic na poziomie, nic z klasa.
Lepiej by bylo gdyby facet kosil trawnik przed swoim domem niz pchal sie na szlak gdzie kroczac nieudolnie, lamie sobie nogi (w przenosni) i pokazuje, ze wieksza z niego fleja niz rockmen. I nie mowcie mi tutaj: "To slick, zamiast krytykowac, zrob to samo". Oto co odpowiem. Nie widze takiej potrzeby, oceniam co Gahan tworzy a tworzy rzeczy publiczne, dla ludzi. Wg. mnie solowo sie nie sprawdza, jesli sie spelnia dla samego siebie i czerpie z tego przyjemnosc to spoko, nie mozna mu tego zabronic, ale jakby nie bylo, dla mnie facet stworzyl maksymalna popeline i nic wiecej.
Niech oszczedza lepiej gardlo i czeka na utwory Gore'a do nast. krazka Depeche Mode. Tam jest jego miejsce (i tylko tam)! Oby tylko kolejne utwory zespolu nie byly w klimacie "pozal sie Boze" Martyra, utwor sie nadaje chyba tylko jako podklad dla amerykanskich farmerow / kowbojow zapedzajacych swoje bydlo do ubojni - lirycznie w tym wypadku, gniot ten lezy jak ulal. (No ale juz nie off-topikuje).
Coz moge powiedziec od siebie nt. Gahanowej produkcji? Opinii nie zmienilem, rockowy badziew i tyle. Przesluchalem Kingdom jeden jedyny raz - wystarczy mi. Plik nie polecial nawet do kosza. Bez miedzyladowania wyfrunal z mojego dysku. Juz wczesniej wspominalem, ze miejsce Gahana (pomiedzy kolejnymi produkcjami Depeche Mode) jest z rodzinka w domu a nie w studiu nagraniowym. Chcial podbudowac swoje "ego" solowym projektem? Chcial pokazac, ze moze cos zrobic solo? Super, ale na Paper Monsters moglo sie zakonczyc. Udowodnil, ze potrafi - owszem stworzyl ale nic dobrego, nic na poziomie, nic z klasa.
Lepiej by bylo gdyby facet kosil trawnik przed swoim domem niz pchal sie na szlak gdzie kroczac nieudolnie, lamie sobie nogi (w przenosni) i pokazuje, ze wieksza z niego fleja niz rockmen. I nie mowcie mi tutaj: "To slick, zamiast krytykowac, zrob to samo". Oto co odpowiem. Nie widze takiej potrzeby, oceniam co Gahan tworzy a tworzy rzeczy publiczne, dla ludzi. Wg. mnie solowo sie nie sprawdza, jesli sie spelnia dla samego siebie i czerpie z tego przyjemnosc to spoko, nie mozna mu tego zabronic, ale jakby nie bylo, dla mnie facet stworzyl maksymalna popeline i nic wiecej.
Niech oszczedza lepiej gardlo i czeka na utwory Gore'a do nast. krazka Depeche Mode. Tam jest jego miejsce (i tylko tam)! Oby tylko kolejne utwory zespolu nie byly w klimacie "pozal sie Boze" Martyra, utwor sie nadaje chyba tylko jako podklad dla amerykanskich farmerow / kowbojow zapedzajacych swoje bydlo do ubojni - lirycznie w tym wypadku, gniot ten lezy jak ulal. (No ale juz nie off-topikuje).