Precious
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Precious daję 5, choć trochę naciąganą, czyli jak dla mnie stoi w jednym rzędzie z takimi utworami jak np. Home albo Never Let Me Down Again. Wersja live z Mediolanu też jest niezła wiec utwór musialem na 5 ocenić.
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Newborn
Piękny jest ten utwór. Kiedy pierwszy raz go usłyszałem to stwiedziłem, że jest bardzo przybliżonym kawałkiem do Enjoy The Silence 
-
deserve
- Ulubiony utwór: the love thieves
Jak dla mnie 6. Jest boska!
-
Nati
- Ulubiony utwór: Stripped
Ale chodzi o utwór czy naszego kolegę z forum?

-
Jari
Myślę, że najbardziej ta piosenka podoba się naszemu innemu koledze
A na pewno ma do niej ogromny stosunek osobisty.
-
Erwartungen
Nati pisze:Ale chodzi o utwór czy naszego kolegę z forum?![]()
![]()
myślę, że jednak o utwór...
-
Choin
- Ulubiony utwór: Living On Video
Ahh ta Twoja pamiec Erw
A co do mojej wypowiedzi, to podtrzymuje 
Jadwiga, Jadwiga, dotknij mego dźwiga
/ http://www.lastfm.pl/user/choin
-
Nati
- Ulubiony utwór: Stripped
Aha, to ja bardzo lubięErwartungen pisze:Nati pisze:Ale chodzi o utwór czy naszego kolegę z forum?![]()
![]()
myślę, że jednak o utwór...bo jak Choin kiedyś wyraził szczerą opinię nt preciousa - osoby, to post poszedł się walić
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Utwór może nie należy do tych najwybitniejszych, ale bardzo dobry. Typowy komercyjny łatwo wpadający w ucho singielek. Ocena 5.
-
Jari
To jednak singielek powinien być wpadający w ucho?shodan pisze:Utwór może nie należy do tych najwybitniejszych, ale bardzo dobry. Typowy komercyjny łatwo wpadający w ucho singielek. Ocena 5.
-
shodan
Nie twierdzę, że powinien, ale Precious akurat jest utworem wpadającym w ucho.
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
Postawiłem na 3 , ale jak słucham go i zarazem oglądam teledysk to 2 
-
Mr.X
- Ulubiony utwór: Walking In My Shoes
5 dla Precious. To słodka perełka...
"Żyj chwilą, jakby to była ostatnia chwila Twojego życia."
-
puma
Piąteczka poszła w ruch 
Za całokształt.Świetny kawałek ,wart tej oceny wg mnie.Od razu mnie zaczarował jak ją 1 raz posłuchałam.
Za całokształt.Świetny kawałek ,wart tej oceny wg mnie.Od razu mnie zaczarował jak ją 1 raz posłuchałam.
-
shodan
Strasznie podoba mi się ostatnio Precious.
Jak nigdy dotąd.
Jak nigdy dotąd.
-
Hien
A mi nie bardzo.
Pamiętam, wtedy w 2005 roku jak wyciekł Precel.
Byłem mocno nakręcony tym kawałkiem, jarał mnie wtedy czysty synth pop a Precious był temu dosyc bliski.
Słodkie plumkanie, słodkie melodie, słodki wokal Gahana, "lejąca" się elektronika, nawet przesterowana gitara brzmiała słodko.
Teraz mnie już takie granie nie bierze, za dużo lukru.
Na żywo ten kawałek jest jeszcze gorszy, taki mdły i rozlazły.
Miłe wspomnienie ale słucham tego baaardzo rzadko...
Pamiętam, wtedy w 2005 roku jak wyciekł Precel.
Byłem mocno nakręcony tym kawałkiem, jarał mnie wtedy czysty synth pop a Precious był temu dosyc bliski.
Słodkie plumkanie, słodkie melodie, słodki wokal Gahana, "lejąca" się elektronika, nawet przesterowana gitara brzmiała słodko.
Teraz mnie już takie granie nie bierze, za dużo lukru.
Na żywo ten kawałek jest jeszcze gorszy, taki mdły i rozlazły.
Miłe wspomnienie ale słucham tego baaardzo rzadko...
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Wspomnienia z tym kawalkiem mam piekne. Dziewiczy wyciek i to moje stwierdzenie - drugi Enjoy. Utwor z powodzeniem mogl sie uplasowac na Ultrze, moze i Violatorze.
Wszystko zsamplowane do elementarnej elektroniki.
Pewnie wiele Preclowi brakuje do tego co powstalo 20 lat przed nim, niemniej po Exciterowym shitcie, Precious byl dla mnie zapowiedzia czegos poteznego. Skonczylo sie na plycie ze srednimi emocjami, niemniej pierwszy wyciek byl mocnym, pozytywnym kopem. Nic z SOTU nie moglo sie rownac...
Wszystko zsamplowane do elementarnej elektroniki.
Pewnie wiele Preclowi brakuje do tego co powstalo 20 lat przed nim, niemniej po Exciterowym shitcie, Precious byl dla mnie zapowiedzia czegos poteznego. Skonczylo sie na plycie ze srednimi emocjami, niemniej pierwszy wyciek byl mocnym, pozytywnym kopem. Nic z SOTU nie moglo sie rownac...
-
shodan
A ja nie pamiętam, bo o istnieniu PTA dowiedziałem się przypadkiem podczas wizyty u dawno nie widzianego kuzyna w ...2006r.Hien pisze:Pamiętam, wtedy w 2005 roku jak wyciekł Precel.
Może dlatego, że reszta utworów z PTA jest jednak znacząco różna wg mnie od Precious.slick pisze:niemniej po Exciterowym shitcie, Precious byl dla mnie zapowiedzia czegos poteznego. Skonczylo sie na plycie ze srednimi emocjami
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Precious ma fantastyczna konstrukcje, w tym konstrukcje tekstu. melodia jest niezla, w sumie tak jak cale DM ma w sobie to cos i nawet nie wiadomo do konca co. Jedno co jak dla mnie na minus to wlasnie ten slynny przester. Glosu jeszcze nie oddam, bo sie nie moge zdecydowac.
Enjoy The Silence