najwyzsza pora cos ogarnac
Tatoo & Piercing.
-
Fanta
Re: Tatoo & Piercing.
dysponuje ktos ciekawymi wzorazmi tauazu? tibale,nie kolorowe? na nadgarstek? ide sie dziargac niebawem,
Homo Gothikus Industrialis / back to life...
-
Rajca
Tribal z założenia jest niefajny 
Nie lepiej podpatrzyć jakiś wektorowy wzorek w sieci?
Nie lepiej podpatrzyć jakiś wektorowy wzorek w sieci?
-
Fanta
dlaczego niefajny? 
poza tym przekopac sie przez tysiace linkow np.przez google- masakra,nie na moje nerwy
dlatego ide na latwizne i szukam pomocy tu
poza tym przekopac sie przez tysiace linkow np.przez google- masakra,nie na moje nerwy
dlatego ide na latwizne i szukam pomocy tu
-
The Darkest Star
@Fanta, ja ci sklecę wzór
ma się tego talenta
ma się tego talenta
-
Fanta
dobra 
ale linkami i tak nie pogardze,bo szperam i szperam i nic
ale linkami i tak nie pogardze,bo szperam i szperam i nic
-
Fanta
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
uf. po 4 latach przemyśleń i zabierania się do tego jak sójka za morze a następnie szukania odpowiedniego terminu, nareszcie - dałam sobie dziś zrobić kolczyka w wardze. z początku myślałam sobie, że może mi przejdzie z czasem, w końcu piętnastolatki nie zachowują się i nie myślą racjonalnie. no i rodzice, mord w domu gwarantowany. potem to z kasą ciężko było a i ojciec rzekł ' po maturze rób co chcesz'. no to grzecznie przeczekałam te kilka lat i przemyślałam sprawę. i tak od paru miesięcy kombinowałam kto i kiedy mi to zrobi aż znalazł się kolega zajmujący tym procederem, który w dodatku zaproponował to w ramach moich urodzin.
bałam się, wielu rzeczy, igły przede wszystkim, lub że zacznie się babrać, że opuchlizna mi się zrobi wielka itp.. a tu poza samym momentem wkłucia wszystko pięknie, krwi tyle co kot napłakał jedynie przy przekłuwaniu, opuchlizna ledwo widoczna, nie boli praktycznie nic. a przede wszystkim podoba mi się.
bałam się, wielu rzeczy, igły przede wszystkim, lub że zacznie się babrać, że opuchlizna mi się zrobi wielka itp.. a tu poza samym momentem wkłucia wszystko pięknie, krwi tyle co kot napłakał jedynie przy przekłuwaniu, opuchlizna ledwo widoczna, nie boli praktycznie nic. a przede wszystkim podoba mi się.
-
astiz
W 1991 roku wstawiłem sobie kolczyk w ucho;byłem wówczas chyba w szóstej klasie podstawówki i to był szok.
-
Hien
Nigdy niczego nie przkłuwałem, najpierw dlatego ,że się bałem a potem po prostu uznałem to za szpecące (i w sumie nadal uważam, sorry).
Pamiętam jak kiedyś widziałem kolesia co sobie reke poprzebijał kolcami, kurde...
Nosiłem się za to długo ze zrobieniem sobie tetuażu ale z tego tez wyrosłem.
Szkoda pieniędzy i szkoda skóry.
Pamiętam jak kiedyś widziałem kolesia co sobie reke poprzebijał kolcami, kurde...
Nosiłem się za to długo ze zrobieniem sobie tetuażu ale z tego tez wyrosłem.
Szkoda pieniędzy i szkoda skóry.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Rajca
Z okna pokoju widzę dom naczelnego miejskiego piercera. Kiedyś był nawet w Rozmowach w Toku u Ewy Czyzgi.
Rozcięty język jak u węża, tunele w uszach że rękę przełożysz. Twarz oćwiekowana. No, ale mimo wszystko człowiek w porządku, chociaż ja nie potrafię zaakceptować czegoś takiego. Coś się we mnie burzy.
Sam nie miałem nic i mieć nie będę.
Rozcięty język jak u węża, tunele w uszach że rękę przełożysz. Twarz oćwiekowana. No, ale mimo wszystko człowiek w porządku, chociaż ja nie potrafię zaakceptować czegoś takiego. Coś się we mnie burzy.
Sam nie miałem nic i mieć nie będę.
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
1) Podzielam w 101% zdanie Hiena w kwestii tatuazy i pirsingow.
2) Widzieliscie odjebancow? http://widelec.org/zdjecie,odjebancy,2093.html
2) Widzieliscie odjebancow? http://widelec.org/zdjecie,odjebancy,2093.html
-
Rajca
http://www.youtube.com/watch?v=D18cE0LJZZA
Wywiad ze wspomnianym przeze mnie piercerem- Ronim. Tylko żenada ta lokalna stacja
Wywiad ze wspomnianym przeze mnie piercerem- Ronim. Tylko żenada ta lokalna stacja
-
Hien
Co za ludzie!
Najbardziej rozwalili mnie kolesie z nożami i z ołówkiem.
A laski za to mi przypominają główną bohaterkę "Return Of The Living Dead 3", oglądaliście? Laska się tez przebijała czym popadnie żeby nie mieć apetytu na ludzki mózg bo była zombiakiem. Wypisz wymaluj te laski....
Najbardziej rozwalili mnie kolesie z nożami i z ołówkiem.
A laski za to mi przypominają główną bohaterkę "Return Of The Living Dead 3", oglądaliście? Laska się tez przebijała czym popadnie żeby nie mieć apetytu na ludzki mózg bo była zombiakiem. Wypisz wymaluj te laski....
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
o nie, takie rzeczy mnie nie jarają..
podoba mi się jeden, góra dwa kolczyki ale więcej to przesada... a implanty pod skórą to jest coś czego nigdy nie zrozumiem. 
-
astiz
Dla mnie kolczyki w uszach są przejawem buntu,rockandrolla;w 1994,sprawiłem sobie drugiego kolczyka w uchu,jednak uważam,że nie należy z tym przesadzać;przekłuwanie twarzy,rąk czy genitalii,to przegięcie.Chociaż znam kobietę,która ma kolczyka na łechtaczce i przyznam,że mi się to...podoba i podnieca mnie :sex:
A co do mnie,to dwa kolczyki w uchu mi wysztarczą i nie mam zamiaru świrować.Tatuaży nie mam.
A co do mnie,to dwa kolczyki w uchu mi wysztarczą i nie mam zamiaru świrować.Tatuaży nie mam.
-
em.
Ta galeria debili (pozwolę sobie nazwać tak tych ludzi ,bo coś z garem mieć muszą) jest tak obrzydliwa, że czuję jak cofa mi się śniadanie.
Ruszają mnie takie rzeczy. A już wbijanie sobie igieł w łokcie jak to niektórzy raczą czynić albo tak zwane gorsety to jest po prostu tragedia.
A, weź pociągnij.
W ogóle, nie uznaję masy śrutu w gębie lub-co takie dziś powszechne- między piersiami u kobiet. Druga sprawa, że nie cierpię tego, co trendi, więc jak widzę co drugie dziecko z wysadzaną kolczykami twarzą, to robię się agresywna.
Dla mnie to nie jest ozdabianie siebie. Jeszcze jednego kolczyka mogę nie zauważyć, mogę oko przymknąć i zostawić uwagi dla siebie, ale tunele, brwi, wargi plus na przykład policzki-to już apogeum. Może jestem z innej epoki, ale to wszystko nie podług mego gustu i upodobań.
Ruszają mnie takie rzeczy. A już wbijanie sobie igieł w łokcie jak to niektórzy raczą czynić albo tak zwane gorsety to jest po prostu tragedia.
A, weź pociągnij.
W ogóle, nie uznaję masy śrutu w gębie lub-co takie dziś powszechne- między piersiami u kobiet. Druga sprawa, że nie cierpię tego, co trendi, więc jak widzę co drugie dziecko z wysadzaną kolczykami twarzą, to robię się agresywna.
Dla mnie to nie jest ozdabianie siebie. Jeszcze jednego kolczyka mogę nie zauważyć, mogę oko przymknąć i zostawić uwagi dla siebie, ale tunele, brwi, wargi plus na przykład policzki-to już apogeum. Może jestem z innej epoki, ale to wszystko nie podług mego gustu i upodobań.
gwiazdy...
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
No, kolezanka Twojej siostry ma takie gowno pomiedzy.em. pisze:między piersiami u kobiet
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Ja tam nie lubię ani tatuaży, ani kolczyków. U kobiet to jedynie w uszach. Kolczyk w brwi, języku czy wardze mnie po prostu drażni.
-
em.
To moja koleżanka również. Osobiście nie chciałabym żeby moje...były 'ozdobione' czymś takim i żeby wszyscy patrzyli co też mam tam przeciągnięte pod skórą.slick pisze:No, kolezanka Twojej siostry ma takie gowno pomiedzy.
Poza tym mnie irytuje kwestia bezpieczeństwa. Jak widzę takie rzeczy,to zaraz wyobrażam sobie jak to może wyglądać, kiedy ktoś nie wiem, niechcący zahaczy o coś. Nie mówię, że biustem
gwiazdy...
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Bezczelny podglądacz! Powiem że obejrzałem galerię, i w niektórych przypadkach aż mnie skręciło. Cóż, degustibus non est disputantum, ale bez przesady ...slick pisze:No, kolezanka Twojej siostry ma takie gowno pomiedzy.em. pisze:między piersiami u kobietWidzialem na NK.
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl