Moda na homoseksualizm???
-
olz
- Ulubiony utwór: in your room
ja ciebie nie rozumiem...... nie wiem, moze moj poziom inteligencji mi na to nie pozwala, moze ja mam zbyt ciasne horyzonty, ale do mnie po prostu twoja argumantacjia NIE TRAFIA.
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
-
Dark Fate
trzeba wiec odczekac tek okres kiedy glosno o homoseksualizmie. jezeli bedzie glosno za 2 lata, to znaczy.... a lesli chodzi o ineligencje, to nie ona sie w tym wzgledzie liczy, lecz doswiadczenie!
-
Bartini
-
olz
- Ulubiony utwór: in your room
po prostu SZOK
jak tak mozna robic.........?

I want your touches to scar me so I'll know where you've been
-
szajajaba
Głupota, chamstwo, bezczelnosć...Polak potrafi 
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Taki jest po prostu poziom zagorzałych przeciwników homoseksualizmu. Czego więcej od głupola wymagać. Idąc jego tokiem myślenia to ksiązkę "O psie, który jeździł koleją" musiałby zamawiać jakiś Burek albo inny Azor
Na szczęście ten skończony kretyn został dysciplinarnie wywalony na zbity pysk z roboty i nieprędko przyjdzie mu ponownie pracować 
-
Dark Fate
dla mnie wolnosc i tolerancja to najwazniejsza rzecz na swiecie, a to znaczy dostep rowniez do tych praw ktorym holduja jej przeciwnicy.
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
to juz sie robi uciazliwe, dlaczego ja wogole nie rozumiem co ty wypisujeszDark Fate pisze:a to znaczy dostep rowniez do tych praw ktorym holduja jej przeciwnicy.
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
A ja nie wiem, czego się czepiacie. Ja wszystkie posty Dark Fate rozumiem, może są nieco zawile skonstruowane, ale mozna je z łatwością skumać. W poście powyżej chodzi o to, iż każdy ma prawo do swoich poglądów, a tolerancja wiąże się z akceptowaniem może nie poglądów (bo wtedy byłyby one i naszymi poglądami), ale istnienia odmiennych stanowisk, które są różne od naszych, bo przecież każdy ma prawo do swojej opinii, takie wolterowskie: "Z całego serca nienawidzę Twoich poglądów, ale oddałbym życie byś mógł je głosić". 
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
aby zbyt nie odbiec od tematu , nigdy nie stanie się tak , że homoseksualizm zostanie przezemnie zaakceptowany i choćby miało to kiedyś dotknąć mojej rodziny .
Jednocześnie jestem daleki od poglądu by homoseksualizm wyalienować poza granice społeczeństwa .
Jednocześnie jestem daleki od poglądu by homoseksualizm wyalienować poza granice społeczeństwa .
-
szajajaba
Tym pytaniem pewnie rozpetam burze, ale co tam...
Co byście zrobili, gdyby okazało się, że Wasze dziecko jest homoseksualistą?
Co byście zrobili, gdyby okazało się, że Wasze dziecko jest homoseksualistą?
-
Bartini
powiedzialbym mu ze spoko, ale uwazaj synku/coreczko na prawicowych skurwensenów, bo cie zaj*bia w tym kraju, wiec lepiej nie obnos sie zbytnio z tym ze jestes homo, jak chcesz byc caly/cala
-
slick
poszedlbym do psychologa po porade jak ratowac syna/corke
-
szajajaba
Slick, ale homoseksualizmu nie "wyleczysz", bo to nie choroba, nie zapominaj o tym...jesli ktoś wybierze miłosć własnej płci, to zaden psycholog/psychiatra nie pomoże...
-
slick
wg. mnie to jest choroba, widzisz taka mama opinie na ten temat 
-
szajajaba
A miej sobie, miej, wolno ci 
Ależ ja jestem tolerancyjna
Ależ ja jestem tolerancyjna
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
Nic bym nie zrobil , nie doczekał bym się wnuków

-
Dark Fate
nie wiem czy bede miec dzieci, jakos nie planuje, nie jestem w ogole w tym temacie, ale sadze, ze gdybym je miala, to na pewno nie wtracalabym sie do ich intymnego zycia. Powiedzialabym: 'synu, rob sobie co chcesz, ja mam swoje zycie, ty masz swoje, co mnie to obchodzi'.
-
szajajaba
A we wszystkim tak bys powiedziała? "Co mnie to obchodzi'?