Już mnie chyba nic nie zdziwikredka pisze:dom mojego sasiada wygladal jak dyskoteka
przez 4 miesiace wiercil w scianie 2,5 na 4m malutkie dziórki, zeby zrobic efekt przewitujacych kolorych swiatelek w drugimpokoju codziennie łupankai co weekend imprezy... 20 dziewczynek w szpilkach uderzajacych w moj sufit targalo mi nerwy
![]()
Złość u Devotees
-
Młody
-
falco
- Ulubiony utwór: Sister Of Night
@Kredka współczuje.
Tak apropo wiertarek, właśnie sąsiad odpalił wiertarkę. Idiota wierci dziury w bloku po 21 i na dodatek wali młotkiem ;/ ;/
Tak apropo wiertarek, właśnie sąsiad odpalił wiertarkę. Idiota wierci dziury w bloku po 21 i na dodatek wali młotkiem ;/ ;/
-
kredka
Falco: nie ma juz czego wspolczuc
po problemie
ale dzieki 
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Mój sąsiad wierci coś co niedzielę o 7 rano, codziennie żona pruje na niego japę, dziecko też mają jakieś dziwne, bo non stop krzyczy. Myślałam chociaż, że babka jest jakaś normalniejsza, bo jedyna z familii odpowie człowiekowi z względnym uśmiechem dzień dobry, ale nie
Ostatnio lezałam z łóżku i słyszałam jak wyzywa dziecko jako przecinka używając ku*w i grożąc, że odda do domu dziecka. Żeby było śmieszniej sąsiedzi jak robiłam imprezy wzywali za każdym razem dzielnicowego, dopóki dzielnicowy (mój kolega z podstawówki) nie wlepił im kary za bezpodstawne wzywanie
Taka porządna rodzinka, kij im w oko 
-
Erwartungen
to u mnie u sąsiadów jest inaczej... pełna zgodność małżeńska i posłuszny syn... sąsiad chyba od maleńkości lubił wszelkie remonty i kochał ten rozpiździel w domu gdzie praktycznie nigdy nie mają porządku... a sąsiadka? chciałoby się ją uświadomić że "kafelki się MYJE a nie kładzie nowych... ":lol: Dosłownie, sąsiadka co chwila wymyśla jakieś nowe remonty, a ojciec zaraz bierze syna i popierdalają z wiertarkami przez pół tygodnia...
-
puma
Wkurwiona na maxa@pedzel podobno świeczki to fajna rzecz bardziej romantycznie jest dzis jest ku*rwa inaczej oparzyłam się i zostałam oblana woskiem ale boli AAAaaaa <zły>
-
depmodew
przygotowania do andrzejek ??
-
Pędzel
Puma a co ja mam do tych swieczek? 
-
depmodew
może pożyczyłaś jej swoją gromnicę
-
Pędzel
Dep, zaczyna sie znowu? 
-
puma
Wiesz wiesz 
-
Pędzel
Puma, Ty piromanie nie baw sie ogniem!
-
puma
Nie będe obiecuje , never
-
depmodew
pędzelku a co tu innego robić, brak alternatyw na późny wieczór
-
puma
Troche wkurzona jestem bo za każdym razem jak ide do swojego sklepu i chcę kupić swoje ulubione papierosy L&M to jak zwykle ich nie ma pozostaje tylko koło ratunkowe czyli Pall Mall-e
-
tomaszek
Ja najczęściej się zloszczę jak mi net nie chce śmigac tak jakbym sobie tego życzył...
ale staram sie unikać złości bo to piękności szkodzi
ale staram sie unikać złości bo to piękności szkodzi
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
Dawno się już nie złościłem , nawet szef ostatnimi czasy jakoś mnie nie wku**ia 
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
złoooo i mrooook xD. nie no. jestem bardzo nerwowa. nie cierpie durnych pytań, po prostu mnie ch*i szczela jak je widze/słysze.
A dziś powkurzałam się na wieelu ludzi drąc mordę bez opamiętania. np. na panią od fizyki (pozdrawiam bardzo serdecznie;/).
A dziś powkurzałam się na wieelu ludzi drąc mordę bez opamiętania. np. na panią od fizyki (pozdrawiam bardzo serdecznie;/).
-
Ania Depeszka
A ja wczoraj wpadłam w taką złość że myślałam że walne monitorem o podłoge a wszystko przez to że za chiny ludowe nie mogłam sprawdzić poczty a miałam pilną sprawe do załatwienia.Jakąś awarie mieli czY co???
-
puma
Siedze sobie na necie a koło siedzi zje*bany typ który słucha zjeba*nej muzy
boże już nie głowa boli
ciągle słuchał meza-sacrum,a teraz sie przeżucił na techniawe