lol... ale nie byłaby też brzydkaBartini pisze:Co od "pieknych" pan - bez 3 kg tapety zadna z nich nie bylaby taka piekna...
dlatego z tzw. Celebrities zadna mi sie nie podoba
Kobiety, mężczyźni.
-
Bartini
Watpie czy bylyby ladne bez tapety...
gdzies kiedys widzialem jakas strone gdzie pokazywali wszystkie "gwiazdeczki" bez makijazu... masakra
gdzies kiedys widzialem jakas strone gdzie pokazywali wszystkie "gwiazdeczki" bez makijazu... masakra
-
Iwonka
I właśnie od tego jest makijaż
Ja uwielbiam być umalowana, bo wtedy rzeczywiście wygląda się o niebo lepiej, ale sztuką jest cyba podobać się komuś bez iczego na twarzy 
-
bARREL
- Ulubiony utwór: Poison Heart
dla informacji ogolu: NIE UZYWAM MAKIJAZU I JESTEM PIEKNA 
-
Jacek DM
Musi być także powód, dla którego biorą te panie do zdjęć. Tzn. że bez makijażu uznawane są przez fotografów za ciekawe. Dobrze, że jest coś takiego jak makijaż.
:):):)
-
DMartyna
Ha! Ja nigdy nie mam makijażu i dobrze mi ztym, jeżli chodzi o kobiety to ładna jest Vanessa Paradis a jeżli chodzi o mężczyzn to mój mężczyzna!!!
i żaden inny!
-
Bartini
Dokładnie tak.Iwonka pisze:I właśnie od tego jest makijażJa uwielbiam być umalowana, bo wtedy rzeczywiście wygląda się o niebo lepiej, ale sztuką jest cyba podobać się komuś bez iczego na twarzy
-
szajajaba
Mój kumpel pracuje w TVP w Katowicach, widzi na co dzień te wszystkie telewizyjne kobietki i mówi, że patrzeć na nie się nie da... makijaż gruby na centymetr, bo bez niego wyglądają "nietwarzowo", w dodatku ich charakterki pozostawiają baaaardzo wiele do życzenia...
-
kawoszka
No,no laluniu,kusiszrafi666 pisze:dla informacji ogolu: NIE UZYWAM MAKIJAZU I JESTEM PIEKNA
Poza tym...ja mam tak samo,hehe....Chociaz jak ostatnio polazlam do kosmetyczki to ta kazala mi kupic krem przeciwzmarszczkowy,no ale to juz inna historia
Bylem na balandze u kumpla,troche wypilem,poznalem piekna dziewczyne.Potem dosyc szybko wyladowalismy u niej,byla goraca noc no i bylem niezle wstawiony.Budze sie rano,rozgladam dookola....gdzie ja jestem....dalej sie rozgladam,patrze a tu obok mnie cos lezy,Jezuuuu....brzydka byla jak sto nieszczesc,nigdy wiecej!
-
Erwartungen
trochę nie rozumiem Was. Pomijam efekty poalkoholowe itd, ale wg mnie najlepiej własnie wyglada się PO PRZEBUDZENIU! gładka nienaznaczona trudem dnia twarz, fryzura rozczochrana jak z żurnala (żaden lorealowy "out of bed" nie daje takiego efektuCzyli jak rano sie na Ciebie patrzy,tuz po przebudzeniu to nie ma jakiegos horroru....
Chociaż taki Pimpf na ten przykład zawsze jest ładny.
-
Iwonka
Po obudzeniu się wygląda ewidentnie najgorzej, wtedy nawet Fafik nie chce przywitać
Najlepiej, jak sie już po niezbędnych zabiegach z domu wychodzi na pierwsze wyjście
Najlepiej, jak sie już po niezbędnych zabiegach z domu wychodzi na pierwsze wyjście
-
kawoszka
Widzisz,nie zrozumiales mnie....Chodzi o to,jak wygladaja niektore kobietki bez makijazu,tak naturalnie.Wyobraz sobie:spotykasz pewnego pieknego wieczoru w jakims klubie piekna dziewczyne,jestes nia zachwycony jak diabli....Przychodzi ranek,spogladasz na nia,na jej twarz i dziwisz sie,jak mogles wogole ja zachaczyc.Moze to brutalne ale prawdziwe....coz,zycie.Erwartungen pisze:trochę nie rozumiem Was. Pomijam efekty poalkoholowe itd, ale wg mnie najlepiej własnie wyglada się PO PRZEBUDZENIU! gładka nienaznaczona trudem dnia twarz, fryzura rozczochrana jak z żurnala (żaden lorealowy "out of bed" nie daje takiego efektuCzyli jak rano sie na Ciebie patrzy,tuz po przebudzeniu to nie ma jakiegos horroru....). No ale być może wypowiadam się z punktu widzenia osoby WIEKOWEJ (28)
. Niemniej nie mam na myśli siebie
![]()
-
Erwartungen
no ja własnie chcę wykluczyć domieszkę alkoholu, powodującą jej pięknośćspotykasz pewnego pieknego wieczoru w jakims klubie piekna dziewczyne,jestes nia zachwycony jak diabli
a NIE WIERZĘ, że po trzeźwemu piękna dziewczyna rano okaże się straszna. Makijaż może dać wiele ale bez przesady
-
bARREL
dobrze ze mi to nie grozi, po trzezwemu na dystans a po pijaku to juz mi sie wogole amorow odechciewa 
-
kawoszka
Ty jakis dziwny jestes,treserzerafi666 pisze:dobrze ze mi to nie grozi, po trzezwemu na dystans a po pijaku to juz mi sie wogole amorow odechciewa
Po pijaku to ja dopiero zaczynam szalec,niestety....
-
Iwonka
Po nietrzeźwemu dziewczyna wygląda strasznie, znam to sama z siebie
Więc chyba latwiej poznać dzieczynę za dnia, w jakiejś normalnej sytuacji, kiedy można racjonalnie stwierdzić, czy ładna, czy też ......Wybitnie!
Więc chyba latwiej poznać dzieczynę za dnia, w jakiejś normalnej sytuacji, kiedy można racjonalnie stwierdzić, czy ładna, czy też ......Wybitnie!
-
kawoszka
Gdzies na stronie ThePesha znalazlam swoje zdjecie z MSGP,na ktorym jestem kompletnie nawalona....Czy ja wiem,nie wygladam na nim jakos strasznie 
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
pokaz zdjecie
-
bARREL
to Twoja subiektywna opinia, podrzuc linka ocenimy obiektywniekawoszka pisze:..Czy ja wiem,nie wygladam na nim jakos strasznie
-
kawoszka
Ok,sami sie przekonacie
[ Dodano: 20 Sie 2005 18:23 ]
przeciez mnie juz widziales,malo Ci?
[ Dodano: 20 Sie 2005 18:23 ]
@SlickSlick pisze:pokaz zdjecie