Co męczy Devotees w tym momencie?
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
-
kawoszka
...trza się napić,na rozgrzewkę 
-
JIGGA_SOUND_GEAR
Świadomość że za całą stłuczkę wybulę 4200
-
luki07
chory jestem,kaszle kicham niech to szlag.... 
-
_precious_
troche juz męcząca jest ta pogoda , a tak poza tym to jest "oki" , siedze sobie , pije kawke , a moja mała córeczka tupta w około 
-
Młody
Cholera, męczy mnie bezsensowne uogólnianie. Wszyscy przeciwnicy Kaczyńskich to zomowcy, wszystkie blondynki to idiotki, wszyscy faceci to egoistyczne tymany. Niedobrze sie robi...
Niby wszyscy chcą żeby ich nie obrażać, żeby być miłym i wogóle, ale jak przychodzi co do czego to samemu nie potrafi się trochę opanować.
No bo bez jaj jak się słyszy 50 razy dziennie jakim to jest sie bydlakiem to już chyba lekka przesada
No bo bez jaj jak się słyszy 50 razy dziennie jakim to jest sie bydlakiem to już chyba lekka przesada
-
_precious_
No chyba , że się tym "bydlakiem" jest , a to zmienia postać rzeczy

-
satelitka
- Ulubiony utwór: I Feel You
@Blind One - chyba trochę zbyt do siebie bierzesz to co napisałam. Skoro nie jesteś bydlakiem, ani egoistycznym tumanem, to po co tak strasznie to przeżywasz?
-
Młody
Nie chodzi o to co napisałaś, tylko o ogólne podejście niektórych do życia. Chcesz przykładu, proszę bardzo: Jadę sobie dzisiaj autobusem i pierwszy raz chyba nie ustąpiłem miejsca jakiejś starszej babie. I co? Ryczy na cały głos jakim to jestem niewychowanym bydlakiem bo nie dam świętej krowie usiąść (to że mam złamaną nogę i ledwo chodzę a do autobusu miałem jakieś 5 kilometrów za^%@*^$@!&$ to mało istotny fakt, który można pominąć). Wczoraj usłyszałem z ust naszego UKOCHANEGO WODZA LECHA K., że wszyscy którzy wyjeżdżają do pracy za granicę to frajerzy bo nie potrafią zająć się czymś w kraju (wiadomo, lepiej zdechnąć w Polsce niż zarobić uczciwie za granicą). Możesz nie wiadomo jak mocno staraćsię pomagać innym a i tak później słyszysz, że jesteś złodziejem, bydlakiem czy nie wiadomo jeszcze kim innym.satelitka pisze:@Blind One - chyba trochę zbyt do siebie bierzesz to co napisałam. Skoro nie jesteś bydlakiem, ani egoistycznym tumanem, to po co tak strasznie to przeżywasz?
I nie chodzi tu o to, że biorę sobie twoje słowa do siebie, bo pewnie masz powód żeby tak mówić, ale to nie zmienia faktu że wkurzają mnie ludzie którzy są wyczuleni na punkcie tego co się mówi na ich temat ale sami chętnie wszystkich dookoła obrażają (i nie mówie tu broń Boże o tobie bo nie mam prawa). Tyle moich radosnych odczuć na dzisiaj, może jutro będzie lepiej...
-
Fanta
@Blind One,a Ty nigdy nic nie uogolniles? nie zdazylo Ci sie powiedziec "baby sa glupie" albo "wszystkie jestescie takie same" z powodu jednej złej kobiety?

Homo Gothikus Industrialis / back to life...
-
cam101_little15
Męczy mnie to, że nie umiem się uspokoić po dzisiejszym dniu w szkole...
-
Młody
Możliwe, że mi nie uwierzysz, ale nie. Nigdy na żadną bez powodu nie powiedziałem nie złegoFanta pisze:@Blind One,a Ty nigdy nic nie uogolniles? nie zdazylo Ci sie powiedziec "baby sa glupie" albo "wszystkie jestescie takie same" z powodu jednej złej kobiety?![]()
-
Fanta
alez ja nie powiedzialam, ze bez powodu
czasami tych powodow nazbiera sie az zanadto, wtedy nerwy ponosza i mamy uogolnienie gotowe
czasami tych powodow nazbiera sie az zanadto, wtedy nerwy ponosza i mamy uogolnienie gotowe
-
Młody
No coś ty... ja taki nie jestemFanta pisze:jasna sprawa, ale czasami tych powodow uzbiera sie za duzo, nerwy ponosza i uogolnienie gotowe
-
Fanta
ale ja tak czasami mam

tośmy sie dogadali
tośmy sie dogadali
-
Młody
Rzeczywiśnie, maksymalnie kumaty ze mnie człowiek czasami. A że ktoś czasem musi rozładować emocje to normalna sprawa, już Satelitce wyjaśniłem że nie mam do niej pretensji przecież, nawet jeśli z takim a nie innym światopoglądem się nie zgadzamFanta pisze:ale ja tak czasami mam![]()
tośmy sie dogadali
-
Fanta
to dobrze, bo za ten swiatopoglad jestem po czesci odpowiedzialna
choc dotyczyl glownie jednego ograniczonego egoisty, przy okazji wszystkim takim typkom sie oberwalo

-
Młody
Tośmy sobie wszystko w rodzinie wyjaśnili powolutkuFanta pisze:to dobrze, bo za ten swiatopoglad jestem po czesci odpowiedzialnachoc dotyczyl glownie jednego oraniczonego egoisty, przy okazji wszystkim takim typkom sie oberwalo
![]()
-
Fanta
yeah 
-
satelitka
- Ulubiony utwór: I Feel You
Od rana męczy mnie kac. Czuję się jakby mnie przejechało stado ciężarówek....