a za In sympathy nie będę tęsknił
2009-05-23 Warsaw, Gwardia Stadium, Poland (CANCELLED)
-
Marcin
- Ulubiony utwór: Secret to the End
Re: Warszawa 23 maj 2009
chłopak odpocznie, a jak wróci to powie good evening Warsaw!!!, wierzcie mi w końcu ja służba zdrowia jestem 
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Rzeczywiście osłabiało i jestem osobiście jak najbardziej za zmianą na Policy.Jari pisze:Prawdą jest też, że In Sympathy miało być zamienione z Policy Of Truth z prozaicznego powodu: osłabiało setlistę
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Cóż, nie ma się co dziwic - Policy to przebój, a przecież fani płacą za koncert głównie po to, by usłyszec wspaniałe starocie. Szkoda, że nie grają stron 'b' ... 
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Mr.X
- Ulubiony utwór: Walking In My Shoes
Jeżeli wszystko pójdzie tak jak trza i zespól zagra w wawie... To myśle że Gahan przeprosi oficjalnie fanów.... I może z tego wzgledu jakiś "bonus" (3h na scenie) z ich strony bedzie? A polacy jako pierwsi skorzystają... 
"Żyj chwilą, jakby to była ostatnia chwila Twojego życia."
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Bonus? Módl się żeby (jeśli koncert w Wawie się odbędzie) dotrzymał do 2-go bisu.

-
Marcin
Przecież już bedzie zdrowy, (i nic mu się nie wymsknie
) A poważnie może zamiast "In sympathy" zagrają "miles away" albo (pomarzyć można) "Ghost" 
-
Erwartungen
ech... ja czekam na Pragę, a co do Warszawy.. duchem będę z Wami na koncercie, a ciałem w Szczawnicy, na wycieczce służbowej.. alkohol sponsorowany, więc jak Bóg da, a wcześniej nie zaliczę zgona, to jest szansa że w delirce miast myszek zobaczę koncert dm 
-
Vermidu
- Ulubiony utwór: WIMS
Na głównym forum Depeche Mode wybieraliśmy symbol na przywitanie zespołu. Wszystkie informacje są zawarte poniżej.
http://img30.imageshack.us/img30/3976/2c080643f5.jpg
Rozprowadźcie informacje gdzie tylko możecie.
http://img30.imageshack.us/img30/3976/2c080643f5.jpg
Rozprowadźcie informacje gdzie tylko możecie.
-
jazzus
rowniez tu http://www.akcja-depechemode.pl/
dodatkowo wykopmy temat wysoko!
http://www.wykop.pl/ramka/183785/depech ... elebration
dodatkowo wykopmy temat wysoko!
http://www.wykop.pl/ramka/183785/depech ... elebration
-
SinnerInMe
- Ulubiony utwór: Higher Love
Dobry pomysł na akcję.
Dzisiejsza audycja Stelmacha z Depeche Mode napawała mnie optymizmem. Wierzę, że ten koncert się odbędzie.
Dzisiejsza audycja Stelmacha z Depeche Mode napawała mnie optymizmem. Wierzę, że ten koncert się odbędzie.
-
Jari
Kolejny kretyński pomysł z akcją... Sorry ale robiąc coś takiego stawiamy się w rzędzie jakiś idiotów dla których przyjazd zespołu muzycznego urasta do rangi wydarzenia na skalę światową, jakaś nasza zaściankowość wyjdzie straszna.
Poza tym ileż to już takich akcji było i zawsze wychodziła kicha... Zobaczcie na fanów U2 - tam wystarczyło jedno zdanie i ludzie się zoorganizowali jak nigdy, cały stadion stał się żywą flagą (i miało to wymiar symboliczny, patriotyczny), u nas zawsze jest milion wpisów na forum, 40 tematów założonych a i tak zawsze g**no z tego wychodzi... Sorry, ale mnie to nie kręci i śpiewać nie mam zamiaru, chcą to niech grają koncert, nie chcą to nie - zapłaciłem za bilet a oni dostali kasę, więc nie muszę robić żadnych kretyńskich akcji ze śpiewaniem w tle.
Poza tym ileż to już takich akcji było i zawsze wychodziła kicha... Zobaczcie na fanów U2 - tam wystarczyło jedno zdanie i ludzie się zoorganizowali jak nigdy, cały stadion stał się żywą flagą (i miało to wymiar symboliczny, patriotyczny), u nas zawsze jest milion wpisów na forum, 40 tematów założonych a i tak zawsze g**no z tego wychodzi... Sorry, ale mnie to nie kręci i śpiewać nie mam zamiaru, chcą to niech grają koncert, nie chcą to nie - zapłaciłem za bilet a oni dostali kasę, więc nie muszę robić żadnych kretyńskich akcji ze śpiewaniem w tle.
-
slick
Główne forum? Może nas pocałować w dupę… W ogóle, które forum jest główne? Nie ma czegoś takiego a te wszystkie akcje to kretyński wymysł… nie będę wyśmiewał, ale takie ortodoksyjno-żałosne akcje są gówno warte. Wrzućcie sobie na wstrzymanie i idźcie na Gwardie posłuchać muzyki a akcje sobie róbcie w domu.Vermidu pisze:Na głównym forum Depeche Mode
Nie będzie promowania wieśniactwa, tym bardziej pod szyldem idioctwa z forum z kreską. W '06 miała być w Pradze akcja przy Photographic a wyszła żałość. Jeśli chcecie zwrócić na siebie uwagę, to idźcie na Gwardię nago a nie róbcie siary.
-
Marcin
Taką sobie uknułem teorie, ze choroba Dave'a zbiegła się ze smiercia ojca Andy'ego. Wiadomo dla Andv'ego, jak i podejrzewam dla każdego z nas, gdyby był na jego miejscu, najważniejsze byłoby być wtedy z rodzina, a fani znacznie łagodniej potraktują odwołanie koncertów z powodu choroby wokalisty, aniżeli z powodu śmierci ojca klawiszowca stojącego gdzieś w drugim rzędzie i mało wnoszącego do widowiska.
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Ja na koncert ide 15 grudnia, ale goraco trzymam za Warszawe kciuki, zeby Wam sie impreza udala. Tak na marginesie to slick nie krytykuj pomyslu ze spiewaniem tylko dlatego ze on nie wyszedl z tego forum. Mi osobiscie pomysl sie podoba i gdybym tam byl to spiewalbym ile sil.
Enjoy The Silence
-
astiz
W tej kwestii zgadzam się ze slickiem i Jarim, takie akcje są dobre dla małolatów i są dosyć żałosne, więc się nie przyłącze, bez urazy
Czy chodzi Ci o brytyjskie forum? 
A gdzie to jest?Vermidu pisze:Na głównym forum Depeche Mode
-
Marcin
Jari ja tam sie z tobą w 100 procentach zgadzam,za co mam dziekować ze stoperan pomógł
Jak ktoś chce poczekać to niech spiewa ,ja raczej poczekam az sie koncert rozpocznie
-
slick
Ja po prostu nie biorę udziału w z góry przegranych akcjach a skąd co wyszło, to już wiesz…Czez pisze:Tak na marginesie to slick nie krytykuj pomyslu ze spiewaniem tylko dlatego ze on nie wyszedl z tego forum.
W Pradze '06 miała być akcja Photographic, w Warszawie czy Katowicach '06 miał być zbiór akcji - chyba światła komórek / zapalniczek przy Precious itp… wyszedł śmiech na sali czyli nic. Wrzućcie sobie na luz z tymi akcjami i idźcie się pobawić na koncercie.
-
Jari
Jeszcze była akcja Gahan solo 'Stay' - niewypał totalny, i była akcja na Służewcu, która nie wiem na czym polegała, ale podobno była...
Ale ja mam pomysł na akcję, która byłaby ewenementem na skalę światową: nawiązując jakby do problemów gastrycznych Dawida - po prostu wypierdźmy to Black Celebration... Lewa strona robi np. sekwencję arrpegio ze wstępu, a prawa strona daje linie syntezatorów (panowie robią stare analogi, panie lekkie efekty Roland'owe), a środek leci linią wokalną: może być dwugłos. I to byłoby coś (!) i jaka solidarność z idolem!

Ale ja mam pomysł na akcję, która byłaby ewenementem na skalę światową: nawiązując jakby do problemów gastrycznych Dawida - po prostu wypierdźmy to Black Celebration... Lewa strona robi np. sekwencję arrpegio ze wstępu, a prawa strona daje linie syntezatorów (panowie robią stare analogi, panie lekkie efekty Roland'owe), a środek leci linią wokalną: może być dwugłos. I to byłoby coś (!) i jaka solidarność z idolem!
-
Hien
Ale pieprzycie
Manie sraki macie?
A co do akcji to pusty smiech.
Wszlkie akcje (sorry ,ze to powiem ale taka jest prawda) organizowane przez fanów DM wychodza jak wychodzą. Aż by się powiedziało "jacy fani takie akcje" ale to zbyt stereotypowe. Nie mniej z bólem wspominam akcje a Katowic 2006 z tymi durnymi kartkami. Część podniosła, część nie, Gahan zalookał na to i próbował coś zrozumieć ale co było do rozumienia w garstce randomowych osób trzymających białą kartke w łapach. Żenująca sprawa. To już kartki "Stay" na Gahanie były lepsze.
Żeby akcja wypaliła, pomysł musi być jak najprostrzy, takie jest moje zdanie.
Dlatego akcja U2 wyszła, jedni białem a drudzy czerwone i koniec!
Nie jakieś głupie choreografie, ukłay itd. Zieeeew!
A co do akcji to pusty smiech.
Wszlkie akcje (sorry ,ze to powiem ale taka jest prawda) organizowane przez fanów DM wychodza jak wychodzą. Aż by się powiedziało "jacy fani takie akcje" ale to zbyt stereotypowe. Nie mniej z bólem wspominam akcje a Katowic 2006 z tymi durnymi kartkami. Część podniosła, część nie, Gahan zalookał na to i próbował coś zrozumieć ale co było do rozumienia w garstce randomowych osób trzymających białą kartke w łapach. Żenująca sprawa. To już kartki "Stay" na Gahanie były lepsze.
Żeby akcja wypaliła, pomysł musi być jak najprostrzy, takie jest moje zdanie.
Dlatego akcja U2 wyszła, jedni białem a drudzy czerwone i koniec!
Nie jakieś głupie choreografie, ukłay itd. Zieeeew!
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Jari, z tym wypierdzeniem Black'a rozbawiles mnie do lez 
Jesli chodzi o niepowodzenie wszelkich akcji to prawda jest taka jak juz tu pisaliscie, ze nie moga byc skomplikowane. Napisal tez ktos ze takie akcje jacy fani. I tu jest sedno. Jak widze pesymizm na starcie to co mozna spodziewac sie na mecie? Nie obrazcie sie, ale wszystkie niewypaly dzieja sie za przyczyna takich malkontentow jak Wy
Jesli chodzi o niepowodzenie wszelkich akcji to prawda jest taka jak juz tu pisaliscie, ze nie moga byc skomplikowane. Napisal tez ktos ze takie akcje jacy fani. I tu jest sedno. Jak widze pesymizm na starcie to co mozna spodziewac sie na mecie? Nie obrazcie sie, ale wszystkie niewypaly dzieja sie za przyczyna takich malkontentow jak Wy
Enjoy The Silence