Best of Liga Sezon 1
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Wynik GL dla mnie nie jest zaskoczeniem, zdaje się zapomnieliśmy o nim i dlatego wylądował w 8 lidze dopiero a myślę że spokojnie jest w stanie znaleźć się w 4 a może i 3. Z Uselink sprawa nie jest tak prosta, tu chyba zestaw był taki że znalazły się słabsze kawałki ale łatwiej mu przeskoczyć kilka numerów niż kilkadziesiąt i raczej do czołowych lig nie dotrze prędko.
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Poza Sometimes mamy tu wyłącznie kawałki od Ultry w dół.
Zasłużona wygrana The Love Thieves, zasłużone miejsce w czołówce końcówki Excitera, trochę może zaskakująco nisko Miles Away (jak na dużą sympatię tutaj dla tego utworu). Dwa ostatnie utwory totalnie bez szans w starciu z resztą, chyba też zasłużenie.
Uselink to, zdaje się, faworyt wśród instrumentali, zobaczymy, dokąd zawędruje, ale może być wysoko (choć już w II lidze go nie widzę).
Zasłużona wygrana The Love Thieves, zasłużone miejsce w czołówce końcówki Excitera, trochę może zaskakująco nisko Miles Away (jak na dużą sympatię tutaj dla tego utworu). Dwa ostatnie utwory totalnie bez szans w starciu z resztą, chyba też zasłużenie.
Uselink to, zdaje się, faworyt wśród instrumentali, zobaczymy, dokąd zawędruje, ale może być wysoko (choć już w II lidze go nie widzę).
-
Hien
Bierz pod uwagę Melki, że jest parę remisów w aktualnym głosowaniu. Trochę mi się nie chciało ich korygować sprawdzając, który wygrywa z którym na wygraną, ale mogę to zrobić.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Są dwa utwory ex aequo - Miles Away i Goodnight Lovers. Ja w lidze przy tej samej liczbie pkt patrzę dalej, kto miał więcej wygranych. Jak tu jest identycznie, to kto miał więcej remisów. Na końcu ewentualnie decydują małe punkty. A jak i tu jest tak samo, to bezpośredni wynik obu zainteresowanych.
Wygrana TLT nie jest zaskoczeniem. W końcu to podwójny mistrz 1 ligi. I Am You da drugim też zgodnie z oczekiwaniami. Za to jestem mile zaskoczony wynikiem Uselink. Ale się cieszę, bo to fantastyczny utwór, mimo że tylko instrumentalny.
Wygrana TLT nie jest zaskoczeniem. W końcu to podwójny mistrz 1 ligi. I Am You da drugim też zgodnie z oczekiwaniami. Za to jestem mile zaskoczony wynikiem Uselink. Ale się cieszę, bo to fantastyczny utwór, mimo że tylko instrumentalny.
-
Hien
Ok, sprawdziłem. Miles Away miał prawie same wygrane, Goodnight Lovers trochę wygranych, sporo remisów. Wygląda to zatem tak.
1 The Love Thieves 32
2 I Am You 28
3 Uselink 20
4 Miles Away 23
5 Goodnight Lovers 23
6 Welcome To My World 19
7 Sometimes 16
8 I Want It All 13
9 Painkiller 4
10 Poorman 2
1 The Love Thieves 32
2 I Am You 28
3 Uselink 20
4 Miles Away 23
5 Goodnight Lovers 23
6 Welcome To My World 19
7 Sometimes 16
8 I Want It All 13
9 Painkiller 4
10 Poorman 2
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Tak, Miles Away miał o jedną wygraną więcej.
Choć co ciekawe w bezpośrednim pojedynku wygrało Goodnight Lovers.
Choć co ciekawe w bezpośrednim pojedynku wygrało Goodnight Lovers.