Memento Mori Tour
-
dejmien
No i ciekaw jestem z czym Corbijn wyskoczy w kwestii projekcji i sceny. Tu też pewnie zero zaskoczen będzie. XD
-
Hien
Niby tak, ale na poprzedniej trasie też wiele rzeczy potem wskoczyło z dupy, np. Halo, Useless, I Want You Now. Też wtedy z początku gadali, że tym razem mają jeden set na wszystkie koncerty, bo na Delcie było za dużo, a potem zaczęło się i tak mieszanie. Na tej trasie, o ile mnie pamięć nie myli (nie chce mi się sprawdzać), grają np. 3 koncerty w Meksyku pod rząd. Liczę, że jednak rotacje nie będą tylko obejmowały setu Martina.
Co do Antosia, to nie wiem, jakoś mam to trochę w dupie.
Co do Antosia, to nie wiem, jakoś mam to trochę w dupie.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Jest dużo opcji. Przeczucie podpowiada mi set z max 4 utworami z płyty. Raczej delikatne przeróbki tego, co wyciekło. Na jesień więcej zaskoczeń.
Najlepiej to by było rzucić te pierdy pokroju Paina czy I Feel You, dołożyć Heaven i drugi z Delty, 3 starocie... a tak to mam nadzieję, że Gore nie obudzi się z Somebody znowu.
Najlepiej to by było rzucić te pierdy pokroju Paina czy I Feel You, dołożyć Heaven i drugi z Delty, 3 starocie... a tak to mam nadzieję, że Gore nie obudzi się z Somebody znowu.
-
Hien
Somebody zawsze jest grane, prędzej czy później. Ja już nie mam żadnych oczekiwań. Mogliby olać lata 80 i 90 i w końcu zacząć odkopywać ostatnie dwie dekady, ale nie ma szans xD
-
Dragon
Żeby się tylko nie natknąć w Warszawie znowu na to... Będę zadowolony. Jutro się przekonam, czy warto wypiąć dupsko na nagraną płytę i grać z niej niezbędne minimum xD
Z drugiej strony jednak miejsce na "nowsze" rzeczy się znajduje, trzy z PTAka, Wrong, może coś z Delty... Aż prosi się rzeczy typu Soft Touch czy Miles Away, nie ma czego udawać za klawiszami.
Z drugiej strony jednak miejsce na "nowsze" rzeczy się znajduje, trzy z PTAka, Wrong, może coś z Delty... Aż prosi się rzeczy typu Soft Touch czy Miles Away, nie ma czego udawać za klawiszami.
-
dejmien
Ale dam sobie rękę uciąć, że stałym punktem każdego koncertu będzie World In My Eyes. Rzekomo ulubiony utwór Fletcha, jako akcent upamiętniający.
-
Dragon
World In My Eyes to jeden z niewielu klasyków, który na każdej trasie wychodzi. Tego byłoby szkoda
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Ostatnio odkopali Corrupt i chwals im za to. Oby wiecej takich.
Enjoy The Silence
-
Hien
World in My Eyes jeśli jest to mam nadzieję w jakiejś najbardziej podstawowej wersji. Po latach uważam, że wersja z GST była średnia, a tamto intro było z dupy.
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Mam nadzieję tylko, że chciejstwa Dragona się nie ziszczą xd
Ja szału nie oczekuję. Cieszy mnie, że w ogóle Wrong i John są w kręgu podejrzanych. Oby ich tylko Gahan wokalnie nie położył.
I mam nadzieję, że nowych utworów jednak zagrają więcej niż ostatnio.
Ja szału nie oczekuję. Cieszy mnie, że w ogóle Wrong i John są w kręgu podejrzanych. Oby ich tylko Gahan wokalnie nie położył.
I mam nadzieję, że nowych utworów jednak zagrają więcej niż ostatnio.
-
Dragon
Z Wrongiem długo walczyli na GST (imo wyszli z tego starcia zwycięsko), a jak tak się nie drze ryja na Johnie to idzie słuchać nawet z przyjemnością.
-
Hien
Nie wierzę, że Gahan będzie w stanie Johna polecieć porządnie, musieliby go dać na sam początek setu, ale wtedy cała reszta już by była wybekana.
Tyle lat, a jemu nikt nie powiedział, że albo śpiewanie, albo kręceni dupskiem.
ps. albo powiedział, ale on ma to w dupsku, którym kręci.
Tyle lat, a jemu nikt nie powiedział, że albo śpiewanie, albo kręceni dupskiem.
ps. albo powiedział, ale on ma to w dupsku, którym kręci.
-
Czez
Nie wiem o ktorej set liscie piszecie. Ja dzis zetknalem sie z taka z Nothing, Fly OTW, czy np Halo.
Enjoy The Silence
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
To jakaś życzeniowa mocno
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Hien
Halo? Is it me u lookin 4?
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Widziałem tą listę na reddicie niby że pochodzi z setlist fm ale nic tam nie znalazłem na tamtej stronie, chyba jakieś mokre sny fanów, wątpię srogo ALE czemu by nie
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Hien
Na s.fm sety można umieszczać po lub w trakcie koncertu, więc ktoś tam pewnie wrzucił coś dla kpiny i tyle. Nie kupuję tego setu. WIME za nisko, wątpię żeby kiedykolwiek trafił do strefy bisowej. NO I NIE MA PPL R GOOD.
Zobaczy niedługo.
Zobaczy niedługo.
-
Czez
Enjoy The Silence
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Jakbym w Wawie usłyszał albumowe Halo, Fly i Nothing, to byłbym ukontentowany.